Kanye West geeft toe dat hij 'fouten' heeft gemaakt toen hij zweert om Kim Kardashian terug te winnen

Inhoudsopgave:

Kanye West geeft toe dat hij 'fouten' heeft gemaakt toen hij zweert om Kim Kardashian terug te winnen
Kanye West geeft toe dat hij 'fouten' heeft gemaakt toen hij zweert om Kim Kardashian terug te winnen
Anonim

Kanye West betrad woensdag het podium van het jaarlijkse Thanksgiving-evenement van Los Angeles Mission om te belijden dat God wil dat hij en Kim Kardashian weer bij elkaar komen. De rapper gaf toe: "Ik heb fouten gemaakt. Ik heb in het openbaar dingen gedaan die als echtgenoot niet acceptabel waren, maar nu vandaag, om wat voor reden dan ook - ik wist niet dat ik voor deze microfoon zou staan - maar ik ben hier om het verhaal te veranderen".

Dit is niet de eerste keer dat de rapper publiekelijk zijn plannen bekendmaakt om zich met Kim te herenigen. In een sit-down interview met Drink Champs begin november verklaarde hij: Ik heb de kranten niet eens gezien. We zijn niet eens gescheiden … dat is geen grap voor mij. Mijn kinderen willen dat hun ouders bij elkaar blijven. Ik wil dat we samen zijn”.

Kim Kardashian lijkt al verder te zijn gegaan met Pete Davidson

De laatste uitbarsting van West komt echter net nadat Kim publiekelijk een nieuwe relatie met Pete Davidson lijkt te hebben bevestigd. Het paar werd gespot terwijl ze hand in hand liepen, met Pete sportief, wat fans speculeren te zijn, een liefdesbeet in zijn nek.

Kanye praat over God die Kimye weer bij elkaar brengt

Desalniettemin lijkt deze onthulling Kanye onverschrokken te hebben achtergelaten toen hij tijdens het Thanksgiving-evenement - waarbij 1.000 ma altijden aan Skid Row werden bezorgd - verkondigde: Als de vijand Kimye kan scheiden, zullen er miljoenen gezinnen die het gevoel hebben dat die scheiding oké is… maar wanneer God Kimye bij elkaar brengt, zullen er miljoenen gezinnen zijn die beïnvloed zullen worden om te zien dat ze het werk van de scheiding kunnen overwinnen, van het trauma dat de duivel heeft gebruikt om te kapitaliseren mensen in de ellende houden terwijl mensen over daklozen stappen om naar de Gucci-winkel te gaan”.

De legendarische rapper nam vervolgens een uithaal naar zowel E! en Hulu - de twee netwerken waar de Kardashian-Jenner-clan regelmatig de hoofdrol in shows op speelt - beweerde dat hij weigerde om hen "het verhaal van zijn familie te laten schrijven", en dat "ik de priester van mijn eigen huis ben."

Kanye West beweert dat hij weer thuis moet zijn

Ten slotte gingen West's gedachten naar zijn en Kim's kinderen - North, 8, Saint, 5, Chicago, 3 en Psalm, 2 - en concludeerde dat, hoewel hij onlangs is verhuisd om dichter bij zijn broed, hij "moet weer thuis zijn."

Op dit moment heeft Kim Kardashian nog geen commentaar gegeven op de gepassioneerde toespraak van haar ex-man.

Aanbevolen: