The Supernatural Prequel: wat we weten en waarom Jared Padalecki 'uitgehold' was

Inhoudsopgave:

The Supernatural Prequel: wat we weten en waarom Jared Padalecki 'uitgehold' was
The Supernatural Prequel: wat we weten en waarom Jared Padalecki 'uitgehold' was
Anonim

Fans van Supernatural werden verscheurd toen de langlopende serie in 2020 na 15 seizoenen eindelijk ten einde kwam. Dat is de reden waarom er een enorme golf van interesse is in het idee van een Supernatural Prequel, zoals onlangs besproken door acteur Jensen Ackles en anderen die verbonden zijn aan het project.

Die andere mensen waren aanvankelijk niet de voormalige co-ster van Ackles, Jared Padalecki, iets dat een korte spuug op sociale media veroorzaakte. Ook al staat het project nog in de kinderschoenen, er is genoeg om over te praten.

Ackles’ vrouw en andere bovennatuurlijke alumni die tot nu toe betrokken waren

Ackles treedt op als uitvoerend producent en verteller voor de serie, die naar verwachting zal debuteren op de CW. Ackles-vrouw Danneel, via Chaos Machine Productions, het bedrijf dat het paar heeft opgericht, zal ook optreden als uitvoerend producent. Danneel speelde Anael / Sister Jo als een terugkerend personage op Supernatural van 2018 tot 2020.

“Nadat Supernatural zijn 15e seizoen had afgesloten, wisten we dat het nog niet voorbij was. Want zoals we in de show zeggen, 'niets eindigt ooit echt, toch?' , vertelde Ackles aan Deadline. “Toen Danneel en ik Chaos Machine Productions oprichtten, wisten we dat het eerste verhaal dat we wilden vertellen het verhaal was van John en Mary Winchester, of liever het bovennatuurlijke oorsprongsverhaal. Ik had altijd het gevoel dat mijn personage, Dean, meer had willen weten over de relatie van zijn ouders en hoe die tot stand kwam. Dus ik hou van de gedachte dat hij ons meeneemt op deze reis.”

Supernatural-Sister-Jo-Anael
Supernatural-Sister-Jo-Anael

Danneel, die terugkeerde in het langlopende drama, vierde het nieuws via Instagram.

“We kijken ernaar uit om de reis te beginnen met deze geliefde personages, ons gegeven door de enige echte Mr. Kripke. We gaan terug naar 1972… auto's, muziek, vrede, liefde en monsters', schreef de One Tree Hill-aluin donderdag. De Winchester's zijn in de bekwame handen van Robbie Thompson @rthompson1138 en daar kunnen we niet blijer mee zijn. Het was een moeilijk geheim om te bewaren, dus we zijn verheugd om eindelijk het nieuws te kunnen delen. Ik kan niet wachten om dit verhaal te vertellen.”

Robbie Thompson, die als co-executive producer, producer en schrijver van Supernatural werkte, zal ook The Winchesters schrijven en co-executive produceren. Het enige castlid dat zeker bekend is, is Ackles zelf, die zal vertellen als Dean Winchester.

In de serie werden de scènes van de jonge John en Mary gespeeld door Matt Cohen en Amy Gumenick. Een andere mogelijke cross-over van Supernatural is misschien acteur Lex Medlin, die de cupido speelde die John en Mary in de eerste plaats bij elkaar bracht. Natuurlijk zijn ook onsterfelijke engelen zoals Castiel (Misha Collins) en Uriel (Matt Ward) mogelijk.

Samantha Smith in 'Bovennatuurlijk&39
Samantha Smith in 'Bovennatuurlijk&39

Jared is ‘gestript’

Ackles’ voormalige tegenspeler in Supernatural, Jared Padalecki, hoorde blijkbaar alleen over de nieuwe serie via sociale media – en hij was er niet blij mee.

Nadat een fan had geantwoord dat zijn tweet een 'slechte grap' was, antwoordde Padalecki: 'Nee. Het is niet. Dit is het eerste dat ik erover hoor. Ik ben kapot.'

Padalecki heeft ook getweet bij Thompson (zoals gedocumenteerd in TVLine), hoewel hij het later verwijderde. “En tu brute? Wauw. Wat heb je echt vreselijk gedaan. Bravo, lafaard."

Slechts een paar uur later lijkt het erop dat de twee hadden gepraat en dat alles goed was. “@JensenAckles en ik hadden een goed gesprek, zoals we vaak doen, en het gaat goed. De show is vroeg in het proces met nog mijlen te gaan. We hebben samen veel wegen gereisd, en soms hebben die verdomde wegen hobbels', tweette hij op vrijdag 25 juni.“Hobbels houden ons niet tegen. Eens broers, altijd broers. spnfamilie.” Hij drong er bij zijn fans op aan om te stoppen met haten op Ackles en alle andere betrokkenen.

bovennatuurlijk
bovennatuurlijk

Mary And John – Met een Retcon naar het originele verhaal?

Mary en John Winchester verschenen in Supernatural, waarbij een deel van hun achtergrondverhaal werd onthuld. De serie begint als de broers op zoek gaan naar John. Ze vinden hem, maar hij sterft aan het begin van seizoen 2. Mary Winchester verschijnt alleen in flashbacks totdat ze in seizoen 12 wordt opgewekt. Er waren een paar gevallen van tijdreizen die ook een deel van het verhaal hebben uitgewerkt.

Volgens de officiële synopsis zal de prequel-serie "het epische, onvertelde liefdesverhaal behandelen van hoe John Mary ontmoette en hoe ze alles op het spel zetten om niet alleen hun liefde te redden, maar de hele wereld."

Bovennatuurlijke prequel
Bovennatuurlijke prequel

Op basis van de basisbeschrijving van The Winchesters zou er echter een grote herhaling van het verhaal kunnen zijn. Zoals onthuld in Bovennatuurlijk, was Mary de oorspronkelijke demonenjager - niet John. Mary zwoer zelfs haar leven als jager op te geven toen ze zich met hem verloofde. Maar, demonen en bovennatuurlijke wezens zijn wat ze zijn, het kwam allemaal op haar terug.

Zoals het verhaal zo ver gaat, werd John geen jager totdat Mary werd gedood door de demon Azazel toen ze baby Sam tegen zijn invloed probeerde te beschermen. Dean was 4 jaar oud.

De beschrijving zegt echter duidelijk dat de Winchesters "alles op het spel zullen zetten om niet alleen hun liefde te redden, maar de hele wereld" - lang voordat de jongens werden geboren.

Misschien wordt er een deal gesloten. Terwijl John en Mary nog aan het daten waren, vermoordde Azazel Mary's ouder - en John. Mary sloot een deal met Azazel om haar 10 jaar later te oogsten als hij John zou doen herrijzen. Azazel doet dat, en John's geheugen wordt van de hele aflevering gewist. In Supernatural blijkt John ook niet op de hoogte te zijn van de geschiedenis van zijn familie met de Men of Letters. Het kan zijn dat Johns geheugen meerdere keren is gewist in zijn eerdere geschiedenis.

Het project staat nog in de kinderschoenen en de toezegging van de CW tot nu toe betekent dat ze ermee hebben ingestemd om voor een (of meer) scripts te betalen. De volgende hindernis zou zijn om een pilot-aflevering te produceren en vervolgens een eerste seizoen van de serie te ontwikkelen. Het proces kan twee jaar of langer duren.

Aanbevolen: