Hier is waarom Jared Padalecki bijna niet op 'Supernatural' werd gecast

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Jared Padalecki bijna niet op 'Supernatural' werd gecast
Hier is waarom Jared Padalecki bijna niet op 'Supernatural' werd gecast
Anonim

Met het nieuws dat er een Supernatural-prequel in de maak is, vragen fans zich af of Jensen Ackles en Jared Padalecki nog steeds in de buurt zijn, aangezien Jared geen idee had dat het gebeurde. Dit verraste fans zeker, aangezien Jared Padalecki de reputatie heeft een aardig en meelevend persoon te zijn in Hollywood, en zijn Gilmore Girls-collega's hebben in de loop der jaren laten weten hoeveel ze van hem houden.

Jared heeft een goede relatie met zijn vrouw Genevieve en hij heeft een nieuwe tv-show genaamd Walker. Maar aangezien Supernatural nu ten einde is en het zo'n groot deel van Jared's acteercarrière was, kunnen fans het niet helpen dat ze er nog steeds interesse in hebben. Jared Padalecki kwam er zelfs dicht bij om niet op Supernatural gecast te worden. Laten we eens kijken naar wat er is gebeurd.

Sam… En Dean

Fans kunnen zich niet voorstellen dat iemand anders dan Jared Padalecki Sam speelt op Supernatural. Hij heeft zo'n geweldige job gedaan met de rol en hij en Jensen Ackles hebben een geweldige chemie. Terwijl Jared Padalecki afscheid nam van Supernatural, zouden fans dit leuke feit over zijn casting in de show moeten weten.

Het blijkt dat het feit dat Jared op Gilmore Girls zat, betekende dat hij bijna niet werd gecast voor Supernatural.

Volgens TV Guide zei Jared dat zijn manager zei dat maker Eric Kripke zei dat Jared vanwege Dean Forester misschien niet de juiste keuze zou zijn.

Jared legde uit: "Eric zegt: 'Eh, ik heb Gilmore Girls gezien. We willen dat Sam heel slim is.' En dus moest mijn manager zeggen: 'Eh, nou, mijn cliënt is een National Merit Scholar.'" Jared vervolgde, "Mijn manager belde me en zei: 'Hé luister, wees niet charismatisch, wees niet charmant. Wees gewoon hyperintelligent.'"

TV-gids zei dat zowel acteur David Duchovny als Rory Gilmore een bachelordiploma in het Engels van Yale hebben, dus Jared zei: "Dus toen ik [Kripke] ontmoette, had ik het gevoel dat ik in deze rare zone was waar ik probeerde om mijn innerlijke David Duchovny te kanaliseren of zoiets."

Dit is grappig om te horen, want hoewel Dean op Gilmore Girls misschien niet een afgestudeerde was zoals Rory, en hij niet zo slim was als Sam op Supernatural, kon hij Rory in gesprek houden en dat deden ze maak regelmatig grapjes.

Supernatural's grote fanbase heeft door de jaren heen met veel plezier naar Sam en Dean gekeken. In de pilot-aflevering leerden fans dat Sam en Dean nog steeds rouwden om de dood van hun moeder, Mary. Terwijl Sam naar Stanford University ging, zei Dean dat hun vader was verdwenen, dus gingen ze samenwerken om hem te vinden.

In de tussentijd werkten Sam en Dean samen aan hun eerste bovennatuurlijke zaak, toen ze een "Woman in White" tegenkwamen die een geest was. De aflevering eindigde met Sam die zich realiseerde dat zijn vriendin Jessica op dezelfde vreselijke manier was vermoord als zijn moeder Mary, waardoor hij zich realiseerde dat hij een nieuwe roeping in het leven had: samenwerken met Dean en proberen erachter te komen wat er aan de hand was.

Fans hopen dat een seriefinale hen alles zal geven waarnaar ze op zoek zijn, en in het geval van Supernatural was het ook moeilijk voor Jared Padalecki om afscheid te nemen.

In een interview met Collider.com vertelde Jared hoe de show een groot deel van zijn leven uitmaakt. Hij zei: "Ik rouw nog steeds bovennatuurlijk. Echt waar. Het was 15 en een half jaar. Ik ontmoette mijn vrouw op de show. Ik ontmoette mijn dierbare vriend en vele dierbare vrienden. Ik heb echt genoten van Sam Winchester. Dus, ik ben nog steeds aan het rouwen om dat proces."

Jared vervolgde: "Uiteindelijk was Bovennatuurlijk zo'n groot deel van mijn leven. Ik ben 38, en dat was 15 en een half jaar van mijn leven. Er is geen echte manier om het te berekenen, en dat doe ik' Ik denk niet dat ik dat ooit echt zal begrijpen of begrijpen."

Naast zijn tijd op Supernatural en zijn terugkeer om Dean te spelen in een aflevering van de Netflix-revival Gilmore Girls: A Year In The Life, heeft Jared Padalecki een nieuwe tv-rol die fans enthousiast heeft gemaakt.

Jared speelt de hoofdrol als Texas Ranger Walker in de nieuwe show Walker, een reboot van een westernshow uit de jaren '90. De CW-show heeft een verlenging van seizoen 2 gekregen, wat geweldig nieuws is.

Het is geweldig om dit verhaal te horen over Jared Padalecki die wordt gecast voor Supernatural, en fans zijn blij dat hij is gekozen omdat hij zo'n geweldige Sam is. Er is iets zo speciaals aan om Jared Padalecki en Jensen Ackles samen te zien, aangezien hun broederliefde en chemie zo perfect is.

Aanbevolen: