Fans zijn geschokt door de geheime vete op de set van 'High School Musical

Inhoudsopgave:

Fans zijn geschokt door de geheime vete op de set van 'High School Musical
Fans zijn geschokt door de geheime vete op de set van 'High School Musical
Anonim

Als fans terugdenken aan drama gerelateerd aan High School Musical, denken ze meestal aan de relatie tussen Zac Efron en Vanessa Hudgens. Natuurlijk begon hun relatie tijdens het filmen van de eerste film in de geliefde Disney Channel-trilogie, maar veranderde uiteindelijk in drama. Het is zelfs niet helemaal duidelijk of Zac en Vanessa elkaar 'leuk' vinden nu hun relatie voorbij is. Maar dat is niet het specifieke drama waar we het hier over hebben.

In feite heeft de geheime vete die bestond op de set van de eerste High School Musical fans ronduit verrast…

Ashley Tisdale's geheime vete… met haar muzikale broer op de middelbare school

Ja, Sharpay en Ryan konden het echt niet met elkaar vinden. In de films stond Ryan bijna altijd op de wenken van zijn agressieve, dominante en op macht beluste zus. Misschien speelde dit mee in hun conflict achter de schermen. Misschien niet. Maar we weten wel dat fans absoluut geschokt zijn door de bekentenis, die Ashley deelde op haar YouTube-kanaal.

Als je denkt aan mogelijke vetes op de set van High School Musical, denk je niet aan een tussen Ashley Tisdale en Lucas Grabeel. Als er iets was, zouden mensen de vrouwen tegen elkaar opzetten. In het bijzonder kunnen mensen denken dat er enige spanning was tussen Ashley en Vanessa Hudgens. Hun personages zaten elkaar tenslotte naar de keel. Bovendien waren deze twee opkomende acteurs die gemakkelijk hadden kunnen botsen en vechten voor schermtijd en aandacht. Maar dit was het verst van de waarheid. De realiteit is dat Ashley en Vanessa fantastische vrienden waren en zijn.

Maar Ashley's relatie met haar broer op het scherm was een heel ander verhaal.

Tijdens een reünie in 2017 tussen de twee acteurs op Ashley's YouTube-kanaal, besprak het paar hun geheime vete. Het onderwerp kwam ter sprake toen Ashley Lucas vroeg naar zijn favoriete ervaring met haar tijdens het maken van de films.

"We waren niet close. We waren geen goede vrienden, laten we eerlijk zijn. Het is 10 jaar geleden, dus we kunnen er nu over praten," gaf Ashley toe met Lucas aan haar zijde. "We haatten elkaar. Ik maak geen grapje."

"We zijn er niet goed uitgekomen", zei Lucas.

"Dat deden we niet."

Hoe hun vete begon

Volgens Lucas' interview met Billboard begon zijn vete met Ashley in de auditieruimte. In het bijzonder probeerde ze hem een heleboel aantekeningen te geven over zijn auditie die hij voor zichzelf had voorbereid.

"Ik wil gewoon aan mijn eigen ding werken, en ik kwam voorbereid. Maar we liepen samen buiten door de scène en ze gaf me notities op echte Sharpay-manier. Ik dacht: 'Wie vertelt dit meisje hoe doe ik mijn eigen auditie?'"

In hun YouTube-video samen in 2017 gaf Ashley toe dat ze veel op Sharpay leek en dit had vanaf het begin een grote invloed op hun connectie. Kortom, ze nam veel van de meest negatieve eigenschappen van het personage over en het beïnvloedde haar relatie achter de schermen met haar costar.

Tijdens een gesprek met Andy Cohen op Watch What Happens Live, sprak Ashley over de oorsprong van hun conflict en bevestigde wat Lucas tegen Billboard zei.

"Lucas en ik konden het eerst niet met elkaar vinden, want toen we aan het screentesten waren, gaf ik hem regelwaarden."

Ze ging verder met te zeggen dat ze niet echt een methode-acteur was, maar het personage vloeide over in wie ze was. Het duurde tot ze de eerste film inpakten voordat Lucas echt besefte dat Ashley niet haar personage was en dat ze ook met elkaar overweg konden.

Hoe de twee uiteindelijk samen kwamen

Na verloop van tijd werden Lucas en Ashley erg close. Maar het vergde een aantal echte ervaringen en het wegnemen van enkele hindernissen om daar te komen. Het vergde ook het opgroeien, iets wat ze allebei tegelijk op de set deden.

Lucas legde de evolutie van hun relatie het beste uit tijdens hun discussie in de video op Ashley's YouTube-kanaal.

Nadat hij zijn liefde voor Ashley had uitgesproken, zei Lucas: "Weet je, meneer Rodgers had een geweldig citaat, en het is 'Je kunt van iedereen leren houden als je hun verhaal hoort'. En ik denk dat dat het is. We moesten gewoon wat leven leiden en samen wat ervaringen meemaken, en leren waar we allebei vandaan kwamen."

Fans van High School Musical leken verrast te zijn door deze vete, maar waren blij dat de twee erin slaagden om het uit te werken. Het herinnert ons er duidelijk aan dat niet alles wat we op het scherm zien, in het echte leven klopt. Maar wat nog belangrijker is, het is een herinnering dat relaties vaak wat zorg, tijd en begrip nodig hebben om echt te werken. Tenminste, dat was het geval voor Sharpay en Ryan.

Aanbevolen: