Fans zijn geschokt door de geheime schandalen van dit 'Zoey 101'-castlid

Inhoudsopgave:

Fans zijn geschokt door de geheime schandalen van dit 'Zoey 101'-castlid
Fans zijn geschokt door de geheime schandalen van dit 'Zoey 101'-castlid
Anonim

Voor generaties kinderen was Nickelodeon de perfecte bestemming om een breed scala aan shows te vinden die jongeren zouden aanspreken. Het is dan ook logisch dat zoveel mensen het netwerk associëren met een onschuldige tijd in hun leven. Helaas is de waarheid van de zaak dat, hoe onschuldig Nickelodeon ook was, dat niet betekent dat de mensen die voor het netwerk werkten deugdzaam waren.

In de afgelopen jaren zijn er een paar controverses geweest rond voormalige Nickelodeon-medewerkers. Zo is Dan Schneider een uiterst controversiële figuur geworden en was hij jarenlang een van de meest succesvolle mensen bij Nickelodeon. Bovendien, nadat de show Zoey 101 uit de lucht was gegaan, raakte een van de sterren van de serie verwikkeld in een aantal ernstige schandalen.

Een controversiële ster

De afgelopen maanden is er veel aandacht besteed aan de manier waarop de media verslag deden van het leven van Britney Spear op het hoogtepunt van de roem van de popster. Hoewel er veel redenen zijn om te walgen van wat er destijds over Britney werd gezegd, is het behoorlijk verbazingwekkend dat iedereen lijkt te negeren hoe haar zus in die tijd in de pers werd behandeld. Immers, nadat Jamie Lynn Spears had aangekondigd dat ze op 16-jarige leeftijd zwanger was, is het een enorm understatement om te zeggen dat ze hard werd beoordeeld.

Er is natuurlijk een reden waarom de fans van Britney Spears niet veel sympathie hebben voor de aangrijpende berichtgeving over het persoonlijke leven van Jamie Lenn Spears tijdens haar tienerjaren. Britney heeft tenslotte vrij duidelijk gemaakt dat ze het gevoel heeft dat haar kleine zusje haar niet terug heeft gehad, aangezien de oudere Spears-dochter jarenlang onder een conservatorium heeft gezwoegd. Als gevolg hiervan is Jamie Lynn zo controversieel geworden dat een geruchtmakende Zoey 101-revival naar verluidt is geschrapt. Ondanks dat alles is Jamie Lynn Spears aantoonbaar niet de Zoey 101-ster met het meest schandalige verleden.

Schokkende gebeurtenis

Van 2005 tot 2008 werden nieuwe afleveringen van Zoey 101 uitgezonden en Nickelodeon-fans over de hele wereld waren erg blij om af te stemmen. Hoewel Jamie Lynn Spears ongetwijfeld de ster van Zoey 101 was, bevatte de serie ook de talenten van een aantal andere artiesten. Zoey 101-fans zullen zich bijvoorbeeld ongetwijfeld herinneren dat Matthew Underwood een gedenkwaardige rol speelde in het succes van de show.

Tijdens 60 van de 61 afleveringen van Zoey 101 bracht Matthew Underwood het personage Logan Reese tot leven. Hoewel Underwood een zeer ervaren acteur was tegen de tijd dat de finale van Zoey 101 in 2008 werd uitgezonden, zou het lang duren voordat hij weer zou acteren. Gezien het feit dat Underwood in 2012 onder zeer zorgwekkende omstandigheden werd gearresteerd, is dat zeker logisch.

In 2012 werd de politie van Florida opgeroepen naar een woning waar een toen 22-jarige Matthew Underwood werd gevonden met een 17-jarig meisje. Hoewel het schandalig genoeg zou zijn geweest om te horen dat Underwood alleen was met een minderjarig meisje in haar slaapkamer, vond de politie ook een illegale plantaardige stof en de parafernalia die nodig waren om het te roken. Uiteindelijk zou Underwood worden veroordeeld tot een proeftijd van 12 maanden nadat hij niet had gepleit voor het vergroten van de delinquentie van een minderjarige en het bezit van illegale stoffen en parafernalia.

Helaas voor Matthew Underwood waren zijn juridische problemen niet achter hem nadat hij geen bezwaar had gemaakt tegen de aanklachten die tot zijn eerste arrestatie hebben geleid. Immers, later in 2012 werd Underwood gearresteerd en beschuldigd van vijf reclasseringsschendingen, waaronder het niet slagen voor een illegale substantietest. Hoewel officieren van justitie wilden dat Underwood tijd zou uitzitten voor zijn proeftijdschendingen, slaagde hij er opnieuw in om tijd achter de tralies door te brengen. Dat is natuurlijk opmerkelijk, aangezien er meerdere voormalige kindsterretjes in de gevangenis zijn beland.

Dingen omdraaien

Na alles wat er in het leven van Matthew Underwood in 2012 gebeurde, leek het alsof hij misschien voorbestemd was om weer een voorbeeld te zijn van een andere jonge ster wiens leven bergafwaarts begon te glijden. Uit alle verslagen lijkt het echter alsof Underwood het de afgelopen jaren behoorlijk goed voor zichzelf heeft gedaan. Underwood heeft tenslotte verschillende credits achter de camera verdiend, waaronder als regisseur, schrijver, cameraman, decorontwerper en als onderdeel van de kunstafdeling.

Met name in 2017 stond Matthew Underwood om de beste redenen opnieuw in de krantenkoppen. Volgens een politierapport heeft Underwood "waargenomen dat een witte Saturnus uit 2003 niet stopte bij een stopbord en zes rijstroken overstak voordat hij tegen een boom botste". Het zou blijken dat er veel bewijsmateriaal ter plaatse was waaruit bleek dat de bestuurder van de auto en een volwassen passagier op de achterbank onder invloed waren van illegale stoffen die werden ingespoten.

Hoewel de details van de crash al alarmerend genoeg zijn, wordt het nog erger. Per slot van rekening zat ook een baby in een onbeveiligd autostoeltje op de achterbank en nadat hij na het ongeval naar de plaats delict was gerend, haalde Underwood de gelukkig ongedeerde baby uit de auto. Natuurlijk waren de acties van Underwood heldhaftig, aangezien het om voor de hand liggende redenen gevaarlijk is om in een recentelijk gecrasht voertuig in de buurt van een zesbaansweg te blijven.

Aanbevolen: