Henry Cavill redde zijn carrière door deze kolossale flop af te wijzen

Inhoudsopgave:

Henry Cavill redde zijn carrière door deze kolossale flop af te wijzen
Henry Cavill redde zijn carrière door deze kolossale flop af te wijzen
Anonim

Het is misschien moeilijk te geloven, maar op een bepaald moment in zijn carrière werd Henry Cavill niet alleen afgewezen voor een bepaald optreden, maar er werd ook gezegd dat hij niet in vorm was om die rol te spelen.

Later werd onthuld dat Cavill op zoek was naar een plek voor 007. Uiteindelijk werd een scène met niets anders dan een handdoek Cavill als ongeschikt beschouwd. Zoals we inmiddels weten, heeft hij dat onderdeel snel gerepareerd.

Hij verloor de kans op 'Casino Royale', maar een paar jaar later veranderde hij zijn carrière voor altijd en aanvaardde hij de rol van Superman. Het had echter heel anders kunnen zijn, Cavill stond in 2011 op een lijst van topberoemdheden die in aanmerking kwamen voor een bepaalde superheldenrol.

Onder degenen die hebben getest, waren Cavill, Bradley Cooper, Justin Timberlake en zelfs Jared Leto. Ondanks alle topacteurs die de rol probeerden, was het resultaat van de film niet goed. Niet alleen schoot het tekort aan de kassa, ook het eindresultaat van de film zelf werd zwaar bekritiseerd. Als Cavill de rol had aanvaard, hadden de dingen heel anders kunnen verlopen.

Laten we eens kijken hoe Cavill Superman accepteerde en wat er net daarvoor werd aangeboden.

Cavill veranderde zijn carrière dankzij Superman

Zoals de meeste celebs doen, dacht Cavill aan het ergste toen hij auditie deed voor Superman. Volgens de acteur dacht hij dat de verantwoordelijken zouden zeggen dat hij er nog niet klaar voor was: Het enige wat ik kon denken was: Oh god. Ze zullen naar me kijken en zeggen: 'Hij is Superman niet. Geen kans. ' De acteur in mij zei: je bent er nog niet klaar voor! Je bent er nog niet klaar voor!'

Directeur Zack Snyder voelde precies het tegenovergestelde, hij wist dat Cavill haast had voor de rol. Hij liep naar buiten en niemand lachte… Andere acteurs deden dat pak aan, en het is een grap, zelfs als het geweldige acteurs zijn. Henry deed het aan en hij straalde een soort gek-kalm vertrouwen uit dat me gewoon deed gaan 'Wauw.' Oké: dit was Superman.'”

Cavill floreerde uiteindelijk in de rol, hoewel hij het al vroeg leerde, het was allesbehalve gemakkelijk: "Wat betreft anticipatie? Nee. Het is precies zo moeilijk als ik had verwacht, dus ik ben in orde. Het is niet zoals ik stopte plotseling en zei: "Oh mijn god, dit is onmogelijk." Ik verwachtte heel vroege ochtenden, dus ik moet opstaan, 's ochtends trainen en dan een dag van 12 uur naar mijn werk gaan. Dat is allemaal te verwachten en prima. Wat de omvang ervan betreft, is het geweldig."

Oh, hoe verschillende dingen hadden kunnen lopen. Een paar jaar eerder, in 2011, werd Cavill overwogen voor een grote flop. Terugkijkend had hij, vergeleken met de anderen, het meeste te verliezen door de rol op zich te nemen… gelukkig deed hij dat niet.

Ryan Reynolds krijgt de baan

groene lantaarn poster
groene lantaarn poster

Dankzij 'Deadpool' waren fans Ryan's betrokkenheid bij de film 'Green Lantern' snel vergeten. De film had veel hype eromheen, maar het flopte enorm.

Recensies waren negatief en aan de kassa bracht de film $ 219 miljoen op, wat behoorlijk zou zijn voor een normale film, maar niet deze, die een budget had van meer dan $ 200 miljoen. De verwachting was op zijn minst $ 500 miljoen op te halen en in werkelijkheid kwam de film niet in de buurt van dat doel.

Het is allemaal gelukt voor Cavill, wiens carrière op dat moment echt begon te stijgen dankzij 'Immortals'. Het aannemen van een project als 'Green Lantern' had veel schade kunnen aanrichten en in werkelijkheid zou het zijn carrière enorm hebben geschaad.

Interessant genoeg stond Cavill, samen met regisseur Christopher McQuarrie, open voor een concept met zowel 'Green Lantern' als 'Superman', hoewel het niet de bedoeling was dat het project zo was aangezien Warner Brothers het idee afwees.

Chris gaf toe dat Henry wilde filmen en dat er al over de plot werd nagedacht: "Ik had een geweldig gesprek met Henry Cavill over een geweldige versie van Superman terwijl we op de set waren", onthulde McQuarrie in oktober van vorig jaar. "Je zit urenlang te wachten tot er dingen worden gebouwd zodat ik Henry erin kan zetten, en hem van een klif kan gooien, of hem dood kan vriezen. En we hadden het over een echt geweldige versie van Superman."

Klinkt best cool als je het ons vraagt, maar met Cavill komt het hoe dan ook goed.

Aanbevolen: