Sylvester Stallone's methode van handelen bracht hem in het ziekenhuis

Inhoudsopgave:

Sylvester Stallone's methode van handelen bracht hem in het ziekenhuis
Sylvester Stallone's methode van handelen bracht hem in het ziekenhuis
Anonim

Sylvester Stallone is een legende van het grote scherm die een ongelooflijke carrière heeft gehad in Hollywood. De acteur kwam uit het niets om een Academy Award te winnen en te schitteren in meerdere franchises tijdens zijn hoogtepunt in het bedrijf. Stallone heeft miljoenen verdiend en hoewel hij een aantal grote rollen heeft gemist, heeft hij een erfenis die maar weinigen kunnen evenaren.

Tijdens het filmen van de Rocky-films deed Stallone alles en nog wat om de films groter dan het leven te maken en toch echt te voelen. Dit leidde tot enkele method-acting-momenten die hem vervolgens in het ziekenhuis belandden.

Dus, wat gebeurde er waardoor Sylvester Stallone in het ziekenhuis belandde? Laten we eens nader kijken en zien wat er is gebeurd en wie de acteur ernstige schade heeft toegebracht.

Stallone is een klassieke actiester

In staat zijn om te gedijen in elk type genre op het grote scherm is een grote pluim voor elke artiest die het geluk heeft de top te bereiken. Hoewel sommige acteurs er trots op zijn een breed bereik te hebben, vinden sommige mensen hun niche en kunnen ze miljoenen verdienen aan hun succes. Sylvester Stallone, bijvoorbeeld, is een van de grootste en beste actiesterren die ooit op het witte doek heeft gestaan.

Stallone was een bescheiden begin en moest buitengewoon hard werken voor alles wat hij in Hollywood kon bereiken, en hoewel hij solide werk heeft verricht in andere soorten projecten, gebeurt er iets heel speciaals wanneer hij verschijnt in een actiefilm. De Rocky-franchise is wat Stallone echt op gang heeft gebracht, maar na verloop van tijd zou hij ook de Rambo-franchise stimuleren en schitteren in talloze andere actiehits zoals Demolition Man en Cliffhanger.

Om het licht te zeggen, er zijn maar weinig mensen in de filmgeschiedenis die in de buurt komen van wat hij kon doen met zijn actiefilms. Ja, moderne superheldenfilms zijn zeker een enorme opsteker geweest voor een aantal artiesten zoals Robert Downey Jr., maar dit doet niets af aan het soort succes dat Stallone vond in zijn meest iconische rollen.

De 'Rocky'-franchise was een grote triomf

Hoewel het als een sportdrama wordt beschouwd, v alt niet te ontkennen dat Rocky, dat oorspronkelijk in 1976 werd uitgebracht, een actievolle affaire is die Stallone meteen op de kaart zette. Dit was de franchise die hem tot een begrip maakte, en het is er een die een uitzonderlijke uithoudingsvermogen heeft gehad op het grote scherm, vooral met de opkomst van de Creed-films in de afgelopen jaren.

Stallone heeft zichzelf intensief voorbereid terwijl hij zich voorbereidde op deze films, en zelfs tijdens het filmen was hij bereid om alles en nog wat te doen om de films er echt en geloofwaardig uit te laten zien. Slechts één blik op de lichaamsbouw die hij aan het sporten was, vooral in de vervolgfilms, zal het soort werk onthullen dat nog steeds aan het doen was.

In een poging om de dingen er echt uit te laten zien tijdens het filmen van Rocky IV, besloot Stallone om methode te gaan met zijn acteerwerk en daadwerkelijk wat klappen te krijgen van mede-ster, Dolph Lundgren. Het blijkt dat Lundgren een absolute krachtpatser was die Stallone naar het ziekenhuis stuurde.

Dolph Lundgren legde hem in het ziekenhuis

Per Stallone, Dolph Lundgren legde me negen dagen in het ziekenhuis. Ik wist dat ik in de problemen zat toen ik opdook en nonnen je ontmoetten op de IC.'

Stallone onthulde dat de uppercut van Lundgren "de ribben ving en het hart tegen de ribbenkast sloeg".

Hoe geweldig het ook was dat Stallone bereid was tot het uiterste te gaan om de dingen er echt uit te laten zien voor Rocky IV, het is duidelijk dat hij een hoge prijs heeft betaald voor zijn method acting. In plaats van zich vreselijk te voelen over het uitschakelen van de ster van de film, nam Lundgren alles ter hand.

Toen hij van zijn kant sprak, zei Lundgren: Het enige wat ik deed was bevelen opvolgen. Hij was de baas. Ik deed wat hij me zei. We kwamen terug naar L. A. en de producer zei: 'Hé Dolph, je hebt twee weken vrij - Sly ligt in het ziekenhuis.'”

Uiteindelijk zou Stallone terug kunnen keren naar de set en zou de productie eindigen. Net als zijn voorgangers, werd Rocky IV een gigantisch succes aan de kassa, en het was weer een hitfilm voor Stallone. Voor Lundgren was de film een doorbraakhit die hem op de kaart zette en een enorme impact had op zijn jonge carrière in Hollywood.

Methode acteren heeft Stallone misschien in het ziekenhuis gebracht, maar het succes van de film maakte het de moeite waard.

Aanbevolen: