House Of Gucci': Lady Gaga's methode die Ridley Scott in de war bracht

Inhoudsopgave:

House Of Gucci': Lady Gaga's methode die Ridley Scott in de war bracht
House Of Gucci': Lady Gaga's methode die Ridley Scott in de war bracht
Anonim

Ridley Scott gaf toe voor de gek gehouden te zijn door Lady Gaga's method acting benadering van haar 'House Of Gucci'-personage.

In de film geregisseerd door de 'Alien'-filmmaker, speelt de zangeres en actrice de Italiaanse in ongenade gevallen socialite Patrizia Reggiani, gearresteerd voor het beramen van de moord op haar man Maurizio Gucci, hoofd van het Gucci-mode-imperium. De met sterren bezaaide ensemblecast omvat ook Adam Driver in de rol van Maurizio, evenals Jared Leto, Al Pacino, Jeremy Irons en Salma Hayek.

Zoals blijkt uit de trailers die tot nu toe zijn uitgebracht, heeft Gaga volledig gebruik gemaakt van haar Italiaanse roots voor de rol, waardoor haar personage een dik accent kreeg. Volgens Scott in een interview met 'Vulture' was de 'Bad Romance'-zanger constant in karakter, op en naast de set.

Ridley Scott zegt dat Lady Gaga voluit ging om Patrizia Reggiani te channelen in 'House Of Gucci'

Scott legde uit dat Gaga's toewijding aan de rol hem bijna voor de gek hield.

"Nou, eerst vergat ik het", zei de 83-jarige regisseur.

“Omdat ze zo karaktervol was, elke minuut van de dag dat ik haar zag. Zelfs sociaal had ze gelijk in karakter. Dus ik dacht, ik denk dat zij dit altijd is geweest. Maar dat was het niet, vervolgde hij.

Maar Gaga was niet de enige die voor de Method-aanpak koos. Jared Leto, die Paolo Gucci speelt in nog een van zijn transformerende rollen, heeft ook nooit zijn personage gebroken tijdens het filmen.

"Hij werkt op een vergelijkbare manier", zei Scott over de 'Suicide Squad'-acteur.

"Als hij eenmaal naar binnen gaat, is het alsof hij ondergedompeld is, en hij komt niet naar buiten om naar adem te happen totdat hij klaar is, " voegde hij eraan toe.

Patrizia Reggiani wilde Lady Gaga ontmoeten voordat de film werd gemaakt

Gucci en Reggiani waren twaalf jaar getrouwd, van 1973 tot 1985. Ze scheidden in 1991 nadat hij haar verliet voor een jongere vrouw.

In 1998 werd Reggiani schuldig bevonden aan het inhuren van een huurmoordenaar om Maurizio drie jaar eerder te vermoorden. Bekend als Black Widow tijdens het proces dat veel media-aandacht kreeg, werd de vrouw veroordeeld tot 29 jaar gevangenisstraf. Ze werd in 2016 vrijgelaten nadat ze 18 jaar had gediend met krediet voor goed gedrag.

Toen het nieuws over de filmopnames eerder dit jaar begon te circuleren, zei Reggiani dat ze geïrriteerd was dat Gaga haar niet had gevraagd om haar te ontmoeten om zich voor te bereiden op de rol.

'House of Gucci' wordt uitgebracht in de VS op 24 november 2021.

Aanbevolen: