Fans willen dat deze actrice Meghan McCain vervangt in 'The View

Inhoudsopgave:

Fans willen dat deze actrice Meghan McCain vervangt in 'The View
Fans willen dat deze actrice Meghan McCain vervangt in 'The View
Anonim

The View ha alt de krantenkoppen sinds de première in 1997! De show, die werd geleid door niemand minder dan Barbara W alters, heeft een behoorlijke verschuiving ondergaan als het gaat om zijn co-hosts.

Hoewel Whoopi, Joy, Sarah en Sunny fanfavorieten zijn geworden, is er altijd wat gepraat over de plek van Meghan McCain in de show. Nou, na slechts 4 jaar als co-host, heeft Meghan ervoor gekozen om terug te treden uit The View.

Door dit recente nieuws vragen veel kijkers zich af wie de vervanger van Meghan McCain wordt! Hoewel er nog geen aankondiging is gedaan, is er één actrice in het bijzonder die de cut zou kunnen maken.

Meghan McCain verlaat 'The View'

Eerder deze maand kreeg The View een enorme reactie van fans na het nieuws dat medepresentator Meghan McCain aan het einde van de maand zou stoppen met haar taken.

McCain, die een van de weinige conservatieve co-hosts van de show is, heeft met bijna iedereen ruzie gemaakt, inclusief Joy Behar en Whoopi Goldberg. Hoewel de kortstondige tiffs niet per se de reden achter het vertrek zijn, zijn fans er zeker van dat het er iets mee te maken had!

Tijdens haar aankondiging was Meghan er snel bij om dat nieuws te onthullen en stond erop dat ze er niet omheen draaide.

"Ik ga gewoon de pleister eraf halen. Ik ben hier om jullie allemaal, mijn geweldige co-hosts en de kijkers thuis, te vertellen dat dit mijn laatste seizoen hier bij The Uitzicht. Ik zal hier tot eind juli zijn om het seizoen met jullie allemaal af te sluiten, waar ik dankbaar voor ben", vertelde ze de kijkers.

Meghan zei verder dat het geenszins een "gemakkelijke beslissing" was, maar het was een beslissing die volgens haar tijd was om te nemen. Gelukkig voor Meghan kan ze zich nu concentreren op haar dochtertje Liberty Sage, dat Meghan en haar man Ben Domenech in oktober verwelkomden.

Nu, met een plek op The View, beginnen fans te vragen wie er naast Joy, Sunny, Whoopi en Sara op die stoel zou kunnen zitten.

Fans willen dat Laverne Cox Meghan vervangt

Er begonnen geruchten te circuleren over de vervanging van Meghan, met namen als Debbie Matenopoulous als mogelijke kanshebber!

Nou, fans dringen er nu bij het netwerk op aan om Laverne Cox, de met een Emmy bekroonde actrice en LGBTQ+-advocaat, in overweging te nemen.

Laverne Cox is niet alleen een handvol keren in de show verschenen, vooral als het gaat om het onderwerp transrechten in de Verenigde Staten, ze heeft bewezen in staat te zijn om niet alleen de dames bij te houden, maar ook iets toe te voegen speciaal voor de mix!

Laverne, die van nature grappig en charismatisch is, zou de show zeker een nieuw gevoel geven, en gezien haar nauwe relatie met Whoopi Goldberg, is het zo'n beetje een match made in heaven.

Laverne Cox heeft niets dan mooie dingen te zeggen over Whoopi, die toevallig een grote bron van invloed is voor Laverne.

"Je bent een enorme inspiratie voor mij geweest als acteur", vertelde Laverne aan Whoopi tijdens haar bezoek aan The View. Cox onthulde verder dat haar voormalige acteermentor altijd op Whoopi's succes zou letten als een manier om Laverne te motiveren.

De Orange Is The New Black-actrice zei: Ze zou zeggen: 'Whoopi leek op niemand anders dan het talent, de intelligentie en de humor hebben haar daar gebracht. Als Whoopi het kan, kan iedereen het.'”

Hoewel er nog geen woord is gezegd over een mogelijke vervanging, is het duidelijk dat Laverne Cox in feite een geweldige kandidaat is!

Aanbevolen: