Fans willen dat deze actrice de rol van Amber Heard in Aquaman overneemt

Inhoudsopgave:

Fans willen dat deze actrice de rol van Amber Heard in Aquaman overneemt
Fans willen dat deze actrice de rol van Amber Heard in Aquaman overneemt
Anonim

De rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard trok de aandacht van alle kanten. Depp, vechtend tegen laster door zijn ex-vrouw, liep de winnaar weg. Maar de fall-out zal nog lang aanhouden.

Depp had de vuist gemaakt tegen Heards beschuldigingen van huiselijk geweld. Haar beweringen hadden ertoe geleid dat de acteur werd verwijderd uit een aantal projecten, waaronder Pirates of the Caribbean. Hij werd ook vervangen in de Fantastic Beasts-franchise.

Nu het vonnis is uitgesproken, blijkt nu dat er eigenlijk geen reden was voor werkgevers om dit te doen, aangezien de rechter in de zaak de beweringen van Heard vals en kwaadaardig vond.

Woedend dat Heard haar werk kon behouden terwijl Depp het zijne verloor, roepen fans op tot een herschikking van Mera, het personage dat de in ongenade gevallen actrice speelt in de komende Aquaman 2.

De publieke opinie is resoluut tegen Heard, en Depp-fans smeken om het bloed van de actrices en zetten zelfs petities op om voor hun zaak te vechten. Ze willen Heard weg hebben.

Heard's schermtijd is al verminderd

Tijdens het proces gaf Heard toe dat haar rol in de film al was verminderd als gevolg van de negatieve publiciteit rond het proces. Dat is niet genoeg voor fans van de franchise en Depp-supporters, die willen dat Heard volledig uit het vervolg wordt verwijderd.

Aquaman and the Lost Kingdom gaat op 17 maart 2023 in première in de Amerikaanse bioscopen. Anti-Heard-demonstranten stellen voor dat een compleet andere actrice de rol overneemt voordat de film op de schermen verschijnt.

Ze hebben zelfs specifieke ideeën en uitgesproken meningen over wie de vervanger van Heard zou moeten zijn, en er doen een aantal petities de ronde, sommige met enorme aantallen handtekeningen.

Een petitie waarin wordt opgeroepen tot de verwijdering van Heard heeft meer dan vier miljoen handtekeningen verzameld.

De eerste op het klassement is Blake Lively

Een aparte petitie op change.org roept op om Heard te vervangen door Blake Lively. Het heeft meer dan 16 500 handtekeningen verzameld. Fans zijn ook begonnen met het plaatsen van bewerkte afbeeldingen van haar als het personage.

Ze is vooral bekend door het spelen van de rol van Serena van der Woodsen in de CW-serie Gossip Girl, en speelde ook in films als The Sisterhood of the Traveling Pants, Savages en A Simple Favor.

De populaire actrice is alles wat Heard niet is.

Sociale media hebben een enorme hoeveelheid berichten over dit onderwerp gezien. @Alexiz1710 schreef: "Kunnen we allemaal alsjeblieft op de trein stappen met @blakelively Amber Heard vervangen in Aquaman 2 … Zo niet, dan zal die film tanken."

Producenten moeten zich zorgen maken. Steeds vaker maken fans hun mening kenbaar en dreigen ze films en producties te boycotten als ze niet tevreden zijn dat er naar hen geluisterd wordt. Het heeft een directe impact aan de kassa.

De recente verwijderingen van Depp uit spraakmakende projecten zijn niet de enige die zijn ingesteld onder druk van fans. Will Smith en Ellen DeGeneres zijn andere spraakmakende voorbeelden van hoe producenten reageren als fans niet tevreden zijn met de manier waarop beroemdheden zich gedragen.

DC is misschien niet blij met de suggestie van Blake Lively

Hoewel de steun voor Lively groeit, is niet bekend wat de actrice zelf denkt. Bovendien zou DC haar misschien niet eens willen beschouwen als een vervanger voor Heard.

Hun eerste onderneming samen ging niet goed. Green Lantern uit 2011, waarin ze speelde als Carol Ferris, werd gebombardeerd. Partner Ryan Reynolds, die ze ontmoette tijdens de opnames, had ook niet veel goeds te zeggen over de film.

Andere namen zijn ook naar voren gekomen als vervangers voor Heard, waaronder Emilia Clarke van Game of Thrones-faam.

Bizar genoeg is zelfs de advocaat van Depp, Camille Vasquez, voorgesteld als vervanger van Heard. In een andere petitie op change.org zei een deelnemer. "Als Camille de helft van de acteur is, is ze als advocaat, dan wordt dit een absolute blockbuster van een film."

Fans suggereren dat er een aantal opties openstaan om het project op te slaan. In de strips waarop de films zijn gebaseerd, heeft Aquaman nog een paar andere liefdesbelangen. Een daarvan is het karakter van Dolphin. Fans zeggen dat producenten Mera moeten degraderen en een andere actrice, bij voorkeur Lively, moeten gebruiken om Dolphin te spelen.

Producenten hebben het laatste woord

In werkelijkheid, wat de fans ook zeggen of doen, de uiteindelijke beslissing ligt bij degenen die de film maken. In een interview met Deadline reageerde Aquaman-producer Peter Safran op de bewegingen van het publiek.

Safran merkt op dat, ondanks de publieke druk, Heard waarschijnlijk in de film zou blijven. "Men is niet onbewust van wat er gaande is in het Twitter-vers," zei hij, "maar dat betekent niet dat je erop moet reageren of het als evangelie moet beschouwen om aan hun wensen tegemoet te komen. Je moet doen wat juist is voor de film."

De realiteit is dat het op dit moment vervangen van Heard moeilijk en kostbaar zal zijn. De opnames staan gepland voor een release in maart 2023 en zijn al voltooid.

In de tussentijd zullen de petities doorgaan, maar het echte tellen zal gebeuren wanneer "Aquaman and the Lost Kingdom" op het scherm verschijnt.

Aanbevolen: