Fans van 'The Bachelor' willen dat de franchise deze veranderingen aanbrengt

Inhoudsopgave:

Fans van 'The Bachelor' willen dat de franchise deze veranderingen aanbrengt
Fans van 'The Bachelor' willen dat de franchise deze veranderingen aanbrengt
Anonim

Hoewel The Bachelor een ongelooflijk populaire reality-tv-franchise is, hebben fans het de afgelopen jaren onder de loep genomen en het voelt niet zo leuk meer om ernaar te kijken. Terwijl het kijken naar mensen die liefde proberen te vinden en zich verloven, vermakelijk en sappig kan zijn, lijkt het voor kijkers moeilijk om elk nieuw seizoen mee te doen.

Fans hielden niet van de slogan van Katie Thurston en presentator Chris Harrison wordt vervangen. Met de première van het nieuwe seizoen van The Bachelorette in juni 2021 en Bachelor In Paradise vanaf augustus, welke veranderingen denken fans dat de franchise van The Bachelor zou moeten maken?

Meer diverse deelnemers

Fans hebben gewezen op het gebrek aan diversiteit op The Bachelor en dit is een grote verandering die mensen willen zien.

Een fan deelde op Reddit dat ze graag zouden zien dat verschillende mensen de kans zouden krijgen om in de realityshow te verschijnen. Dit omvat lichaamsdiversiteit, raciale diversiteit en LGBTQ+ deelnemers.

Terwijl fans veranderingen willen zien op het niveau van het castingproces, hebben de mensen die de show hebben gemaakt hier niet de beste dingen over te zeggen.

Volgens Glamour.com vertelde Robert Mills, de senior vice-president van alternatieve series, specials en late night-programmering, Entertainment Tonight in 2018 dat in termen van lichaamsdiversiteit op de show: "Veel ervan draait om wie de hoofdrolspeler is en met wie de hoofdrolspeler wil daten. Wat je niet wilt doen, is zeggen: 'We gaan iemand aantrekken die meer rondingen heeft', en dan zijn ze de eerste nacht weg. Het is moeilijk, maar we zijn allemaal voor zoveel mogelijk diversiteit."

Glamour.com wijst er ook op dat toen voormalig presentator Chris Harrison in 2014 sprak over lichaamsdiversiteit in de show, hij zei: "Dat is niet aantrekkelijk. En televisie is een heel visueel medium, en ik weet dat dat verschrikkelijk klinkt om te zeggen, maar ik weet dat ik op mijn 42ste, in de ogen van televisie, oud en onaantrekkelijk ben."

Veranderingen in de deelnemers en bewerking

De fan zou ook graag zien dat The Bachelor en de potentiële liefdesbelangen allemaal op dezelfde plek wonen. Ze brachten de vraag aan de orde hoeveel deelnemers zich door de VS verplaatsen en dat ze het platform gebruiken om een carrière in Hollywood te beginnen/beroemd te worden op sociale media.

Iemand bracht ook het probleem naar voren met hoeveel bewerkingen er in de show worden gedaan. Hoewel reality-tv natuurlijk bewerking omvat, maakt het het voor fans moeilijk om te zien wie er echt verbinding maakt. De fan schreef op Reddit: "Bewerken is een enorm probleem" en dat het lijkt te proberen "de deelnemers nog gemener te laten klinken". De fan vervolgde: "Afleveringen bewerken om het grootste deel van het seizoen op 'drama' te focussen, dan blijven we plotseling achter met zo'n 5 mensen die zo verliefd zijn, maar we kregen nauwelijks te zien hoe. Het lijkt erop dat ze elk seizoen een groter, gedurfder conflict proberen te vinden, maar de show is zo niet uitgerust om het aan te pakken."

Het is interessant om na te denken over een show als Love Is Blind die ook mensen aan het praten krijgt en ook een datingshow is waar mensen iemand proberen te vinden om mee te trouwen.

On Love Is Blind, is er natuurlijk montage, maar fans konden de koppels in de pods zien praten en kijkers hoorden veel gesprekken. Het was duidelijk dat de koppels die zich uiteindelijk verloofden echte connecties hadden, zoals fans het hadden zien gebeuren. Dit voelde bevredigend en maakte het gemakkelijk om om hen te geven en te investeren in de vraag of ze zouden zeggen: "Ja."

Mensen willen ook minder gemeen gedrag en pesten zien op The Bachelor. Een artikel op Insider.com zegt dat niemand het leuk vindt om te zien hoe de vrouwelijke deelnemers zo wreed tegen elkaar zijn.

Het is ook vermeldenswaard dat in plaats van je te concentreren op de gevechten, het mogelijk is om leuke deelnemers te hebben die mensen willen blijven kijken.

Volgens Mashable zijn er enkele fans van de franchise die gepassioneerd zijn over welke veranderingen zouden kunnen worden aangebracht. In maart 2020 begonnen verschillende kijkers te chatten in een Facebook-groep en in juni 2020 kwamen ze met de Bachelor Diversiteitscampagne.

14 fans van de show die in de VS wonen, praten over de campagne op sociale media en op hun website, en ze hebben 13 dingen die ze willen dat Warner Bros. en ABC ontmoeten.

Meer dan 163.000 fans van The Bachelor hebben een petitie ondertekend op change.org waarin om het volgende wordt gevraagd: "een duidelijk plan voor aantoonbare antiracisme-inspanningen in de toekomst" en "een openbare verklaring waarin ze zich verontschuldigen voor het mogelijk maken van systemisch racisme binnen de franchise." De petitie zegt ook dat er in seizoen 25 een zwarte hoofdrol moet worden gespeeld, en zoals Mashable.com opmerkt, was dat het seizoen waarin Matt James de vrijgezel was.

Aanbevolen: