Heeft Gene Simmons de filmcarrière van Shannon Tweeds verpest?

Inhoudsopgave:

Heeft Gene Simmons de filmcarrière van Shannon Tweeds verpest?
Heeft Gene Simmons de filmcarrière van Shannon Tweeds verpest?
Anonim

Gene Simmons mag dan de hele nacht rock 'n' roll en feest elke dag, maar hij is niet zoals de meeste rocksterren… een beetje.

De Kiss-bassist staat bekend om zijn wilde capriolen op het podium (en zijn extreem lange tong), maar hij staat ook bekend als beroemd alcohol- en drugsvrij (hij noemt zijn moeder als reden) en, nog meer belangrijker nog, een man met één vrouw (nou ja, hij komt tenminste altijd terug bij één vrouw). Simmons leefde de seks, drugs en rock-'n-roll-levensstijl, minus de drugs, behoorlijk trouw, maar één vrouw is altijd zijn rots in de branding geweest sinds 1983, Shannon Tweed Simmons.

Ze wachtten 28 jaar om te trouwen, en Simmons grapte vaak dat hij en Tweed "gelukkig ongehuwd" waren en citeerde ook vaak Groucho Marx door te zeggen: "Het huwelijk is een instelling, en ik wil niet leven in een instelling." Nu zitten ze opgesloten in die instelling voor beter of slechter. Samen zijn met een rockster kon al die jaren niet gemakkelijk zijn geweest.

Wie is Shannon Tweed?

Na het verlaten van de nertsenboerderij van haar familie in Canada en het ondergaan van een borstvergrotingsoperatie toen ze 20 was, begon Tweed deel te nemen aan schoonheidswedstrijden. In 1978 won ze Miss Canada.

Een tv-show die haar wens vervulde, leverde haar een fotoshoot op met Playboy magazine, en ze werd in november 1981 gekozen tot Playmate van de maand en uiteindelijk in 1982 tot Playmate van het jaar.

Datzelfde jaar begon ze haar carrière als actrice, met tal van rollen in tv-films en series in de jaren '80 en '90, sommige meer ordinair dan andere. Ze speelde in de HBO-series 1st and Ten, de soapserie Falcon Crest en Days of Our Lives. Ze heeft ook een paar erotische films op haar naam staan. Ze wordt zelfs beschouwd als een van de meest succesvolle erotica-actrices, en Vanity Fair omschrijft haar als 'een van de meest gehuurde erotische thrillergodinnen van homevideo's."

Na haar 14 maanden durende relatie met Hugh Hefner, ontmoette ze Simmons in de Playboy Mansion een jaar nadat ze begon met acteren. Simmons en Tweed begonnen te daten, maar hun relatie was open. Ze werden later een van de langstdurende relaties in de rockwereld.

Maar hoe was het om de vrouw van de Demon te zijn?

Ze heeft veel samengewerkt met haar man

Met Simmons als partner zo lang als Tweed heeft, weet ze natuurlijk hoe het is om de vrouw van een rockster te zijn. Het moet pijnlijk zijn geweest om afscheid van hem te nemen toen hij in de jaren '80 en '90 op tournee ging met Kiss, maar ze had haar eigen succesvolle carrière om haar bezig te houden.

Haar carrière vertraagde absoluut niet nadat ze Simmons ontmoette, en het vertraagde of stopte zeker niet toen ze de kinderen van haar en Simmons kreeg, Nick (geboren in 1989) en Sophie (geboren in 1992).

Eigenlijk werd haar carrière in de showbizz in de loop der jaren alleen maar beter en beter. Zij en Simmons hebben aan een aantal projecten samengewerkt terwijl ze meer dan 100 acteercredits verzamelde. In 1999 speelden zij en Simmons in de film Detroit Rock City. Van 2006 tot 2012 speelde zij en de rest van de rock-'n-roll-familie in hun eigen realityshow genaamd Gene Simmons Family Jewels, vergelijkbaar met The Osbournes maar veel minder disfunctioneel (het is ook vermeldenswaard dat beide vrouwen ook Shannon heten).

Toen Simmons in 2011 uiteindelijk besloot om de vraag te stellen aan zijn vriendin en moeder van zijn twee kinderen, werden zowel het aanzoek als de bruiloft vastgelegd in de realityshow. Hoewel Tweed zei dat het voorstel van Simmons het "meest schokkende moment" van haar leven was, schokte het ook de kijkers toen ze erachter kwamen dat de aflevering van het voorstel al maanden voordat het werd uitgezonden was gefilmd. Toen het paar gelukkig verloofd had moeten zijn, beleefden ze eigenlijk een moeilijke periode in hun 28-jarige relatie. Ze trouwden uiteindelijk tijdens een ceremonie in het Beverly Hills Hotel.

Buiten Gene Simmons Family Jewels had Tweed een realityshow van acht afleveringen met de dochter van het stel, Sophie, genaamd Shannon & Sophie.

Tweed heeft zelfs een videogame gemaakt met de hulp van haar man. Op de videogamedistributieservice Steam heeft Tweed de game Attack of the Groupies gemaakt, waarin spelers als Tweed spelen en een groupie-plaag afweren die achter Simmons aanzit. Het uitgangspunt is eenvoudig. Als Tweed moet je Simmons beschermen tegen alle groupies.

In april besloten de Simmons om hun huis van $ 25 miljoen in Los Angeles op de markt te brengen. Hetzelfde huis waar ze hun reality-tv-programma opnamen en hun kinderen opvoedden. De reden voor de verhuizing, zei Tweed, is omdat ze LA willen verlaten voor een rustiger leven. Nu ze lege nesters zijn, willen ze downgraden.

Ze zijn alleen met z'n tweeën, maar Simmons zegt dat Tweed nog steeds de rots in de branding van de familie is, die iedereen bij elkaar houdt, zelfs als iedereen zijn eigen weg gaat.

"Shannon is altijd het morele kompas van deze familie geweest, en is dat nog steeds, de ziel", vertelde Simmons over zijn vrouw. "We zijn gewoon een leeg lichaam zonder haar. Ze heeft deze twee prachtige, geweldige kinderen opgevoed die zijn opgegroeid tot geweldige mensen… wat mij betreft is ze nu mooier dan ooit."

Opening voor Us Weekly, bekende Simmons dat Tweed hem altijd zijn fouten heeft vergeven.

"In het belang van volledige openheid ben ik al meer dan vijf of zes jaar getrouwd. 29 jaar lang… ik was een klootzak," zei Simmons. "En het is een familieshow, en ik wil niets zeggen dat ontroert. Dat wil ik niet zeggen. En het verbazingwekkende aan vrouwen is… ik weet niet waarom, maar je vergeeft onze overtredingen keer op keer, elke dag. Jongens zouden dat niet doen."

Simmons aanbidt eigenlijk Tweed en zegt dat hij "gewoon hier werkt", terwijl zij de aanvoerder van dit alles blijft."Ik ben de meest gezegende man, denk ik, wie er ook op aarde heeft gelopen." Dus het lijkt erop dat Simmons gemaakt is om van Tweed te houden, en ze is ook geen pechvogel.

Aanbevolen: