Gene Simmons heeft een lid van zijn team ontslagen tijdens een live interview

Inhoudsopgave:

Gene Simmons heeft een lid van zijn team ontslagen tijdens een live interview
Gene Simmons heeft een lid van zijn team ontslagen tijdens een live interview
Anonim

Op 72-jarige leeftijd is er echt geen vertraging voor Gene Simmons, aangezien de rocklegende actief blijft en de krantenkoppen ha alt. Zoals de meesten weten, had hij een heel verleden, gekoppeld aan tal van vrouwen. Ondanks alle relaties trouwde hij eindelijk met Shannon Tweed na een aantal jaren daten.

In de openbaarheid heeft Gene een behoorlijke persoonlijkheid, vooral als het gaat om zijn gedrag tijdens interviews. We kijken terug op een specifiek moment waarop Gene zag dat zijn team de prijs van een kluis op zijn website verknalde. Laten we zeggen dat de KISS-ster niet onder de indruk was.

Waarom heeft Gene Simmons bijna een lid van zijn team ontslagen?

Je weet echt nooit wat je kunt verwachten van Gene Simmons, daarom was hij in staat om een succesvolle realityshow te hebben die jaren duurde, samen met zijn familie - inclusief zijn vrouw Shannon Tweed.

Wat zijn onvoorspelbaarheid betreft, was het dezelfde beproeving als het ging om zijn interviews. Heck, we hebben zelfs gezien dat Shannon Tweed tijdens een interview volledig bij Simmons wegliep. Dat vond plaats op 'The Joy Behar Show', toen een clip werd getoond van met hoeveel vrouwen Gene zei dat hij sliep.

Zijn vrouw was al woedend en om het nog erger te maken, zou Simmons een opmerking maken waarin hij zei: "mijn rug is goed, mijn smeckl, niet veel."

Tweed liep weg van het interview en zei tegen Gene: "Het is leuk dat je er grapjes over maakt."

Ondanks de ontberingen tussen de twee, vooral gedocumenteerd in de realityshow, zijn de twee nog steeds samen, en ze zouden het later eindelijk officieel maken in 2011.

Het stel trouwde na 28 jaar en twee kinderen. Dochter Sophie zong ironisch genoeg het lied 'At Last' tijdens hun huwelijk.

Desalniettemin waren het niet de laatste van Gene's ongemakkelijke interviews, aangezien hij het in 2018 volledig kwijt was in zijn team vanwege een fout op zijn website.

Gene Simmons was niet blij met zijn team dat de prijs van zijn Vault Box-set verknoeide

Het interview werd in 2020 op YouTube geplaatst, maar het stamt uit 2018, terwijl Gene Simmons op de Cassius Morris Show was. Het interview heeft meer dan 243.000 views, waarbij fans dol zijn op de reactie van Gene Simmons op een mislukte advertentie op zijn website.

Tijdens het interview zou Cassius Morris het onderwerp van Gene Simmons speciale kluisbox-set ter sprake brengen, die werd getaxeerd op $ 50.000. De interviewer zou erop wijzen dat de prijs had moeten worden gewijzigd, maar dat was ' t. Gene zou verklaren dat Morris het bij het verkeerde eind had en dat het aangepast was, maar toen hij de omslag van de site zou zien, zou hij beseffen dat zijn team de verandering niet had doorgevoerd!

Gene Simmons ondergaat geen enkele vorm van geldproblemen, met een enorm vermogen van $400 miljoen.

Dit zou Simmons ertoe aanzetten om zijn team tijdens het interview te e-mailen en ook zijn frustraties aan hen voor te lezen tijdens het eigenlijke interview! Simmons zei tegen zijn team: "Holy f, jongens. Mensen geloven nog steeds dat dit een boxset van $ 50.000 is en dat komt door je voorpagina. Nogmaals, verwijder de producer- en thuiservaring van de voorpagina voor f belang."

De interviewer zou zeggen: "Ik wil niet dat iemand Gene wordt ontslagen", alleen voor Simmons om te zeggen: "oh, dat zal ik doen."

Laten we hopen dat Simmons maar een grapje maakte voor de camera's, maar hij was duidelijk niet blij met de fout.

Hoe reageerden de fans op het Gene Simmons-moment?

De clip op YouTube heeft duizenden views en honderden reacties. Voor het grootste deel prijzen fans Simmons, gezien hoe anders hij overkomt. Bovendien complimenteerden fans de muzikant met hoe geweldig hij is in het echte leven, hoewel sommige anderen wel toegaven dat hij een ego heeft.

"Gene is eigenlijk een heel lieve jongen, hij nam wat tijd van zijn dag voor een concert om een jonge fan te bezoeken die in het ziekenhuis lag en die de show niet kon maken. Gene bracht wat zoete merch mee voor de jongeren jongen om te kopen."

"Gene heeft misschien een ego zo groot als Jupiter, maar hij is uniek hoe hij praat en zichzelf presenteert. Deze man heeft net zoveel zelfvertrouwen als hij heeft."

Andere fans hopen ook dat hij zijn excuses heeft aangeboden aan de interviewer omdat hij ongelijk had: "Ik hoop dat hij zijn excuses heeft aangeboden aan de interviewer nadat hij hem op een respectloze manier had aangesproken met "laat ons zien dat je weet waar je het over hebt", nadat hij had ontdekt dat de interviewer in feite gelijk had."

We zijn het er allemaal over eens, het was best een hilarisch moment.

Aanbevolen: