Harrison Ford wenste dat dit personage van hem werd vermoord

Inhoudsopgave:

Harrison Ford wenste dat dit personage van hem werd vermoord
Harrison Ford wenste dat dit personage van hem werd vermoord
Anonim

Harrison Ford heeft zijn status in Hollywood bevestigd als een van de beste acteurs van onze tijd, en terecht! Na zijn filmdebuut in 1966 bereikte Harrison pas de A-lijst toen hij werd gecast als Han Solo in de Star Wars filmfranchise.

De acteur ging later de rol van Indiana Jones scoren, een personage waar hij sindsdien een synoniem voor is geworden. Naast het spelen van Jones, zijn er een paar iconische rollen geweest die Harrison heeft afgewezen!

Hoewel hij een aantal rollen heeft afgewezen, zijn er een paar waarvan hij er spijt van lijkt te hebben gehad. Als het gaat om een van zijn beroemdste personages tot nu toe, onthulde Harris Ford dat hij wenste dat de schrijvers hem hadden vermoord.

Het personage dat Harrison Ford wilde vermoorden

Naast zijn tijd als Indiana Jones in de hele filmreeks, heeft Harrison Ford ontdekt dat hij enkele van de grootste rollen in de filmgeschiedenis heeft binnengehaald.

Van zijn tijd in Betreffende Henry, Blade Runner, Random Hearts, helemaal tot Air Force One, om er maar een paar te noemen, zijn talenten op het scherm zijn zeker ongeëvenaard. Met een handvol Golden Globe-nominaties en een Academy Award-nominatie in 1986 voor Beste Acteur in Witness.

Hoewel hij gedurende zijn carrière verschillende rollen op zich heeft genomen, komt niets in de buurt van zijn baanbrekende rol als Han Solo in Star Wars. Hoewel dit de rol was die Harrison naar grote hoogten katapulteerde, lijkt het alsof hij er niet zo dol op was dat zijn personage zo lang in leven bleef.

Het blijkt dat Harrison Ford graag had gewild dat Han Solo veel eerder was vermoord dan hij was, waarbij hij beweerde dat hij Solo's einde graag had zien komen in Star Wars: Return of the Jedi, echter, George Lucas zag de dingen heel anders.

Hans Solo Star Wars
Hans Solo Star Wars

De visionair achter de hele serie geloofde dat het in leven houden van Han Solo het gelukkige einde zou zijn dat fans hadden gewild. George Lucas geloofde dat het oorspronkelijke trio, Harrison, Mark Hamill en Carrie Fisher, voor de laatste keer bij elkaar zou blijven.

Als het gaat om Harrisons reden waarom Han Solo vermoord had moeten worden in Return Of The Jedi, lijkt het alsof de motieven van de acteur simpelweg te wijten waren aan het feit dat hij de rol niet langer wilde spelen.

Harrison zong echter een ander deuntje na de release van The Force Awakens in 2016, en onthulde dat Han Solo had moeten worden gedood, omdat het een zeer "passend gebruik van het personage" zou zijn geweest. zei.

Bovendien geloofde Ford ook dat als Lucas ermee instemde om Han te vermoorden, het wonderen zou hebben gedaan voor zijn eer. "Zijn opoffering voor de andere personages zou gravitas en emotioneel gewicht geven", zei Harrison.

Fans waren stomverbaasd toen werd onthuld dat Harrison Ford zijn rol in The Force Awakens zou hernemen, waar hij eindelijk aan zijn wensen tegemoet zou komen!

Han Solo, die inderdaad sterft in de film uit 2016, deed dat nadat hij Rey had ontmoet, voor wie hij een vaderfiguur werd.

Ondanks dat Harrison na 30 jaar kreeg wat hij wilde, waren fans blij dat Han Solo een rol speelde bij het redden van zijn zoon voordat hij zijn felbegeerde lot onderging.

Aanbevolen: