The $ 175 miljoen film Conor McGregor zei nee tegen

Inhoudsopgave:

The $ 175 miljoen film Conor McGregor zei nee tegen
The $ 175 miljoen film Conor McGregor zei nee tegen
Anonim

Met meer dan 40 miljoen IG-volgers, samen met een vermogen in het bereik van $ 100 miljoen en hoger, is het vrij duidelijk dat Conor McGregor een enorme ster is. Zelfs zonder iets dat met MMA te maken heeft, kan de man de kost verdienen.

Zijn whiskyverkoop lijkt momenteel door het dak te gaan. Bovendien krijgt hij voortdurend aanbiedingen elders, of het nu gaat om het aantrekken van bokshandschoenen, of om deel te nemen aan een film of tv-show.

Het is echt niet ongebruikelijk dat een MMA-ster zich vertakt in de wereld van entertainment. Ronda Rousey is een voor de hand liggend voorbeeld, ze verscheen niet alleen als de gastheer van ' SNL ', maar ze verscheen ook in films als ' Fast and Furious 7', samen met 'Entourage'.

Rampage Jackson verscheen naast een sterrencast in 'The A-Team', met onder meer Bradley Cooper en Liam Neeson. De lijst gaat maar door met mensen als Randy Couture en zoveel anderen.

Conor McGregor is een ander dier, vooral omdat hij nog steeds een enorme attractie is voor de UFC. Daarom aarzelde hij om bepaalde rollen op zich te nemen en zijn opleiding stop te zetten. We kijken naar de grote film waar McGregor nee tegen zei. Samen met andere rollen die hij in het verleden afwees.

Hij krijgt veel aanbiedingen

Het zou eigenlijk niet zo'n verrassing moeten zijn, maar volgens McGregor's interview naast Extra TV worden aanbiedingen normaal verlengd.

"Er zijn veel aanbiedingen. Er is nu een aanbieding, een mooie aanbieding om een schurk te spelen en het is een goede. Ik krijg deze aanbiedingen de hele tijd, om eerlijk te zijn. Laten we eens kijken wat er gebeurt."

McGregor heeft er in het verleden over nagedacht om de sprong te maken en hij weet zeker dat het goed komt als die tijd komt.

Voorlopig blijft hij mogelijke aanbiedingen afwijzen. In feite kwam hij heel dicht bij zijn optreden in ' Vikings', hoewel hij op het laatste moment werd gedwongen zich terug te trekken.

"Ik had bij de Vikingen moeten zijn en ik trok me op het laatste moment terug. Ze waren erg overstuur en ik verontschuldigde me daarover."

Conor gelooft nog steeds dat het een gemakkelijke overstap zal zijn om de showbusinesswereld te betreden, gezien zijn vaardigheden voor de camera.

"Het is voor mij de vechtindustrie geweest en ik kan de showbusiness domineren. Ik heb genoeg ervaring met de camera op mijn gezicht. Ik zou me niet laten afschrikken door acteren of iets dergelijks."

Blijkbaar kreeg hij een grote rol aangeboden in een film met een budget van bijna $ 200 miljoen. De regisseur wilde hem graag aan boord halen en hij gebruikte zelfs Conor als motivatie voor de film.

'King Arthur: Legend of the Sword'

Koning Arthur: Legende van het Zwaard&39
Koning Arthur: Legende van het Zwaard&39

Een fantasiedrama met een enorm budget, McGregor kreeg een rol in de film van Guy Ritchie, ' King Arthur: Legend of the Sword'.

De film had een cast vol sterren, met onder meer Charlie Hunnam, Jude Law en Eric Bana.

McGregor heeft zich afgemeld en het lijkt erop dat hij het niet heeft gemist, recensies waren twijfelachtig terwijl de film minder opbracht dan het budget, met een brutowinst van $ 148 miljoen aan de kassa. Een grote teleurstelling.

Conor kreeg niet alleen een rol in de film aangeboden, maar ze gebruikten zijn stijl ook als inspiratiebron.

"Ter voorbereiding op de actiescènes [in King Arthur] hebben we veel McGregor-gevechtsbeelden bekeken omdat zijn stijl was wat we zochten. Die zeer intense, unieke, bliksemsnelle, juggernaut-handelstechniek was perfect en we hebben Arthur's lichamelijkheid daarop gemodelleerd."

Hij kreeg een rol in de film aangeboden, maar vanwege zijn MMA-betrokkenheid sloeg hij het aanbod af: "We gingen zelfs achter hem aan voor een rol in de film, maar hij had er niets van. Was op dat moment aan het trainen voor een gevecht, kon zijn aandacht daar niet van afhouden. Maar je kunt in zijn aanwezigheid, in zijn houding, zien dat hij die branie heeft, die echt aantrekkelijke eigenwijsheid. Het is een onmiskenbare vonk."

Volgens Fox Sports wees Conor ook andere projecten af. Een van hen was Vin Diesel in 'xXx: The Return of Xander Cage'. De reboot van 'Predators' werd ook afgewezen door Conor.

Wie weet hoe lang hij nog heeft in zijn MMA-carrière, als het eindelijk tot een einde komt, zal het interessant zijn om te zien of hij acteren een kans geeft. Hoewel gezien zijn vermogen en andere bedrijven, hoeft hij dat echt niet te doen.

Aanbevolen: