Brad Pitt zei nee tegen een iconische rol ter waarde van $ 256 miljoen

Inhoudsopgave:

Brad Pitt zei nee tegen een iconische rol ter waarde van $ 256 miljoen
Brad Pitt zei nee tegen een iconische rol ter waarde van $ 256 miljoen
Anonim

Net als Leonardo DiCaprio, staat Brad Pitt misschien op een lijst van een select aantal echte filmsterren. Pitt is erg selectief met de rollen die hij speelt en om eerlijk te zijn zien we een keer per jaar een film van hem, max. Tegenwoordig is Pitt erg selectief en kieskeurig met de rollen die hij op zich neemt, Brad maakte deze carrière-veranderende aanpassing naar aanleiding van de film 'Troy'. Volgens de beroemdheid paste de film gewoon niet in de vorm van films waaraan hij graag werkt: "Ik moest "Troy" doen omdat - ik denk dat ik dit nu allemaal kan zeggen - ik me terugtrok uit een andere film en toen moest ik iets voor de studio doen, dus ik werd in "Troy" geplaatst. Het was niet pijnlijk, maar ik realiseerde me dat de manier waarop die film werd verteld niet was zoals ik wilde dat het was. Ik maakte er mijn eigen fouten in."

"Ik kon niet uit het midden van het frame komen. Ik werd er gek van. Ergens daarin werd "Troy" een commercieel soort ding. Elk schot was als, hier is de held! Er was geen mysterie. Dus rond die tijd nam ik de beslissing dat ik alleen zou investeren in kwaliteitsverhalen, bij gebrek aan een betere term. Het was een duidelijke verschuiving die leidde tot het volgende decennium van films." Hij heeft de film niet afgewezen, maar de waarheid is dat Pitt een aantal iconische films afwees. Eén ervan was misschien wel de slechtste beslissing, aangezien de hoofdrolspeler dankzij de franchise $ 256 miljoen zou gaan verdienen.

Het script niet begrijpen

reeves matrix screenshot
reeves matrix screenshot

Dat klopt, de film waar Brad Pitt nee tegen zei was 'The Matrix'. Pitt zou ook zeggen dat dit niet de eerste iconische film was waar hij nee tegen zei. Wat betreft de reden waarom hij het niet deed, de filmster begreep eerlijk gezegd gewoon het script niet, hij bleef bij zijn principes, Pitt speelt geen rollen waarin hij niet volledig geïnvesteerd heeft.

Dit is wat hij te zeggen had: "Ik heb The Matrix doorgegeven. Ik nam de rode pil. Dat is de enige die ik noem… Ik kreeg er geen twee of drie aangeboden. Alleen de eerste. Gewoon om dat te verduidelijken. Ik kom uit een plaats, misschien is het mijn opvoeding, als ik het niet kreeg, dan was het niet van mij. Ik geloof echt dat [de rol] nooit van mij was. Het is niet van mij. Het was van iemand anders en ze gaan en maken het. Ik geloof daar echt in. Als we een show zouden doen over de geweldige films die ik heb doorgegeven, zouden we twee nachten nodig hebben."

Uiteindelijk kreeg Keanu Reeves de rol en we konden ons geen betere man ter plekke voorstellen. Hoewel Pitt een serieuze munt misliep, deed het zijn carrière echt geen pijn, hij ging hoe dan ook door met een aantal enorme projecten, en zijn nettowaarde bedraagt een coole $ 300 miljoen.

Aanbevolen: