Was Robert Pattinson de laagst betaalde Batman?

Inhoudsopgave:

Was Robert Pattinson de laagst betaalde Batman?
Was Robert Pattinson de laagst betaalde Batman?
Anonim

DC zit al tientallen jaren in de filmgame en ze hebben in die tijd een aantal grote pieken en dalen gekend. Sommige van hun films hebben het genre opnieuw gedefinieerd, terwijl andere in schande zijn vervallen.

Batman is een van de meest iconische personages van DC en hij keerde onlangs terug naar het grote scherm. Er waren veel redenen waarom Robert Pattinson werd gekozen voor het personage en hij werd goed betaald voor het landen van de rol. Fans weten dat hij miljoenen verdiende, maar ze zijn benieuwd hoe zijn salaris zich verhoudt tot andere Batman-acteurs, die allemaal een uitzonderlijk vermogen hebben.

Laten we eens kijken hoe het salaris van Pattinson zich verhoudt tot de anderen.

Was Robert Pattinson de laagst betaalde Batman?

2022 markeerde een belangrijke gelegenheid voor DC Comics, toen Batman, een van zijn meest iconische personages, terugkeerde naar het grote scherm. In plaats van verweven te zijn met de grotere DCEU, koos de franchise ervoor om de Caped Crusader zijn eigen ding te laten doen, en dit was de reden waarom The Batman op het grote scherm verscheen.

Met Robert Pattinson als de titulaire held, is The Batman een duistere en ruige kijk op een jongere Bruce Wayne die zijn best doet om Gotham City te beschermen. We hebben eerder een meer gefundeerde kijk op de held gezien, maar deze film verhoogt de lat echt met zowel zijn realisme als zijn donkere tinten.

Pattinson werd door sommigen gezien als een interessante en controversiële keuze, maar de vroege buzz van de release van de film suggereert dat hij uitstekend past bij wat Matt Reeves met het personage doet. Voeg daar een geweldige cast en een fantastisch script aan toe, en de studio had alles in huis voor een doorslaand succes aan de kassa.

Vroege box office-rapporten suggereren dat deze film neigt naar het verdienen van een obscene hoeveelheid geld, wat geweldig nieuws is voor alle betrokkenen. De studio gaf alleen geld uit om te verdienen, en een paar miljoen van wat DC uitgaf, ging rechtstreeks naar Robert Pattinson.

Pattinson verdiende een laag loon in vergelijking met andere superhelden

Er is gemeld dat Ronald Pattinson $ 3 miljoen heeft opgehaald voor zijn tijd als het titulaire personage in The Batman. Sommige mensen hadden misschien verwacht dat de acteur een hoger salaris zou binnenhalen, maar de waarheid is dat niet iedereen die een superheldenrol op zich neemt, begint met het verdienen van geld aan Robert Downey Jr.

Als we naar enkele andere superheldensalarissen kijken, wordt het vrij duidelijk dat de eerste keer dat het meestal het minst beta alt. Chris Hemsworth kreeg bijvoorbeeld slechts $ 150.000 voor zijn eerste keer dat hij Thor speelde bij team Marvel, en Gal Gadot kreeg slechts $ 300.000 voor haar eerste keer dat ze Wonder Woman speelde.

Zoals we zagen, kregen deze salarissen in de loop van de tijd een enorme boost, en als The Batman succesvol genoeg is, zou Pattinsons versie van de Dark Knight een terugkeer op het grote scherm kunnen maken, compleet met een grotere betaaldag voor zijn hoofdrol.

Niemand zal klagen over het feit dat hij $ 3 miljoen naar beneden ha alt voor de hoofdrol in een film, maar de vraag blijft over het salaris van Pattinson en zijn plaats naast de salarissen van andere Batman-acteurs.

Pattinson staat onderaan de lijst

Omdat Batman een van de meest populaire superhelden in de geschiedenis is, is het logisch dat het buitengewoon lucratief zou zijn om hem op het grote scherm te spelen. Als het gaat om het rangschikken van de salarissen van Batman-acteurs, staat Pattinsons beloning voor het spelen van Caped Crusader onderaan de lijst.

Er zijn verschillende rapporten voor het salaris van elke acteur, maar ze komen allemaal uit boven de $ 3 miljoen van Pattinson. Zelfs Michael Keaton, die het personage in de jaren tachtig speelde, zou meer hebben gemaakt dan Pattinson. Val Kilmer verdiende naar verluidt $ 7 miljoen, wat in de wereld van vandaag de $ 12 miljoen zou naderen.

Houd er rekening mee dat het salaris van $ 3 miljoen van Pattinson gewoon zijn vooruitbetaling kan zijn en geen andere prikkels omvat. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat de ster backend-winsten krijgt, evenals geld voor licenties en een paar andere bonussen. Het is dus heel goed mogelijk dat het gerapporteerde salaris van $ 3 miljoen meer een startpunt is dan een definitief getal.

Hoe dan ook, $ 3 miljoen om een van de meest iconische fictieve personages in de geschiedenis te spelen, is voor velen een droom die uitkomt.

The Batman maakt een goede start aan de kassa, en de positieve buzz rond de film in combinatie met de financiële start zou de geboorte kunnen betekenen van een franchise van films die Pattinson zou kunnen leiden.

De Batman gaat naar de races en Pattinsons betaaldag zou in de loop van de tijd een gezonde stijging kunnen zien.

Aanbevolen: