De reden waarom de scène van Paul Rudd uit 'Bruidsmeisjes' is geknipt

Inhoudsopgave:

De reden waarom de scène van Paul Rudd uit 'Bruidsmeisjes' is geknipt
De reden waarom de scène van Paul Rudd uit 'Bruidsmeisjes' is geknipt
Anonim

Doorbreken als acteur betekent kansen krijgen om dingen te doen die maar weinig andere artiesten kunnen doen. Een van deze dingen is het maken van een gedenkwaardige cameo in een groot filmproject. Acteurs als Channing Tatum en Matt Damon hebben dit op briljante wijze gedaan, en het biedt het aanbod om een kleine rol te spelen in een project dat andere artiesten aantrekt.

In 2011 kwamen Bridesmaids in de bioscoop en het kostte geen tijd om een enorm succes te worden. De film bracht een hoop aanhaalbare regels en gedenkwaardige scènes voort, en het werd briljant geregisseerd door Paul Feig. Het is opgetogen dat niemand minder dan Paul Rudd op een gegeven moment een cameo in de film had, maar het werd uiteindelijk geknipt voordat de film uitkwam.

Dus, waarom is de cameo van Paul Rudd uit Bridesmaids geknipt? Laten we eens kijken wat Paul Feig erover te zeggen had.

Paul Rudd heeft een indrukwekkende carrière gehad

Aangezien Paul Rudd een enorm succesvolle en sympathieke artiest is, is het moeilijk te geloven dat hij een cameo had die uit een komische film was geknipt. De meeste studio's zouden er alles aan doen om de acteur aan boord te krijgen met een project, en een blik op zijn oeuvre zal onthullen waarom dit het geval is.

Nadat hij begon aan Sisters, werd Rudd een doorbraakster in de jaren 90 toen hij te zien was in Clueless, dat nog steeds een van de meest populaire films van het hele decennium is. Hij volgde dit op met Romeo + Juliet, en toen het nieuwe millennium rond rolde, werd hij een terugkerende artiest op Friends.

In de jaren 2000 bracht Rudds werk met Judd Apatow de zaken echt naar een hoger niveau, aangezien hij zou verschijnen in hitkomedies als Anchorman, The 40-Year-Old Virgin en Knocked Up. Hij zou succes hebben met andere projecten zoals Night at the Museum, Forgetting Sarah Marshall en I Love You, Man.

De afgelopen jaren speelde Rudd Ant-Man in de MCU, leende hij zijn stem aan shows zoals Bob's Burgers en zal hij de hoofdrol spelen in Ghostbusters: Afterlife.

Natuurlijk moeten de mensen die Bridesmaids maken enthousiast zijn geweest om hem aan boord te krijgen.

Zijn cameo was gesneden uit bruidsmeisjes

In 2011 werd Bridesmaids een groot succes aan de kassa en het blijft een van de beste komedies van de jaren 2010. De film bevat geen tekort aan memorabele momenten en de cast was briljant in elke scène. Het blijkt dat Paul Rudd aan boord is gehaald om een cameo in de film te maken.

Volgens MovieFone: “In het tussenfilmpje was het personage van Paul Rudd op een blind date met Kristen Wiigs Annie. Hun reis naar een ijsbaan begint goed, en het karakter van Rudd lijkt perfect, maar de dingen ontrafelen op hilarische wijze wanneer een kind per ongeluk over zijn vinger schaatst, waardoor Rudd krachttermen tegen het kind schreeuwt en in feite een gestoorde psychopaat wordt.”

Met andere woorden, deze rol zou een heel andere kant van Rudd laten zien, wat fans totaal overrompeld zou hebben. Het uitgangspunt van de scène klinkt hilarisch, en filmmaker, Paul Feig, gaf zelfs toe dat het filmen van de scène hilarisch was. Helaas zou de scène nooit de definitieve versie van de film halen, wat voor Feig geen gemakkelijke beslissing was.

Waarom het werd afgesneden

“Het klopte gewoon niet dat ze naast Jon en Chris ook op andere dates zou uitgaan om te proberen meer liefde te vinden. Het was logischer dat ze tussen deze twee mannen in zat. Helaas hebben we alle blind date-scènes uit de film geschrapt, zei Feig.

Feig merkte ook op dat de lengte van de film een factor was die ertoe bijdroeg dat de scène werd uitgesloten van de uiteindelijke versie. Hoe grappig het ook was, het paste gewoon niet perfect en zou de film onnodig lang hebben gemaakt. Het was een zware opgave voor Feig, maar het moest gebeuren. Gelukkig was Feig niet degene die het slechte nieuws bracht.

“Judd bracht het droevige nieuws. Ik voelde me er zo slecht over, 'zei hij.

Aangezien het eindproduct van de film een klassieker bleek te zijn, kunnen we het niet oneens zijn met de beslissing om Rudds scène uit de film weg te laten. Het zou geweldig zijn geweest om zo'n gedenkwaardige cameo in de film te hebben gehad, maar uiteindelijk is het belangrijk om te doen wat het beste is voor de film. Feig had duidelijk de vinger aan de pols, want hij leverde een ongelooflijke film af waar de fans van kunnen genieten.

Aanbevolen: