Dit is waarom Tony Stark uit 'Black Widow' is geknipt

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Tony Stark uit 'Black Widow' is geknipt
Dit is waarom Tony Stark uit 'Black Widow' is geknipt
Anonim

Black Widow brak, zoals voorspeld, wereldwijd postpandemische box office-records. Dit is de eerste Marvel Cinematic Universe-film in twee jaar die in bioscopen over de hele wereld te zien is. Fans waren meer dan klaar om een kaartje te kopen, hun boterachtige kopjes popcorn te pakken en plaats te nemen bij de show.

Naast het zien van Scarlett Johansson op het grote scherm, waren er geruchten dat er nog een Avenger zou verschijnen.

Robert Downey Jr., de peetvader van Marvel, zou in de nieuwe Black Widow-film verschijnen in zijn hernomen rol als Iron Man. De film zou oorspronkelijk beginnen aan het einde van Captain America: Civil War.

De scène werd aanvankelijk voorgesteld om het publiek precies te laten weten wanneer de film begon.

Black Widow's schrijver bevestigde het nieuws

Eric Pearson, de schrijver van Black Widow, bevestigde op Comicbook.com's Phase Zero-podcast dat Tony Stark van Robert Downey Jr. de film zou beginnen. Ik herinner me nu dat een versie van het script, vóór mij, letterlijk het eindmoment van de burgeroorlog met Tony en Natasha erin had geschreven: 'Ik ben niet degene die achterom moet kijken'. Maar het was oud beeldmateriaal. Het zou zijn geweest: 'Hé publiek, onthoud waar we zijn, we gaan dit moment van haar afsluiten.' Dus, voor zover ik weet, zou het Robert Downey niet zijn geweest. Dat is de enige keer dat ik de naam van Tony Stark erin zag staan, en het was gewoon een soort vlaggeplante herinnering, zoals 'Hé, we zijn aan het einde van de burgeroorlog.'”

Civil War werd vijf jaar geleden uitgebracht en sindsdien is er veel gebeurd. Terugflitsen naar pre-Avenger's Infinity War en pre-Avenger's Endgame is niet zo eenvoudig.

Marvel-fans rouwen nog steeds om de tragische dood van zowel Natasha Romanoff als Tony Stark tijdens The Avengers Endgame.

Het waren oude beelden

De beelden waren niet eens nieuw, dus het was niet eens de moeite waard om de film op die manier te beginnen. Het is duidelijk dat de Marvel-producenten beseften dat het overbodig was en daarom hebben ze het ingetrokken.

Aan de positieve kant, de focus bleef uitsluitend op de Black Widow en werd niet overschaduwd door een Iron Man-cameo.

Het was leuk om Natasha weer te zien en meer perspectief te krijgen op haar verontrustende achtergrondverhaal.

Aanbevolen: