Amber Heard ha alt uit naar "krankzinnig" gerucht dat ze uit Aquaman 2 is geknipt

Inhoudsopgave:

Amber Heard ha alt uit naar "krankzinnig" gerucht dat ze uit Aquaman 2 is geknipt
Amber Heard ha alt uit naar "krankzinnig" gerucht dat ze uit Aquaman 2 is geknipt
Anonim

Amber Heard is in de war over een recent gerucht dat suggereerde dat haar rol in Aquaman and the Lost Kingdom volledig is geschrapt. De actrice gaf een verklaring af over het bombshell-rapport - waarin stond dat Warner Bros had besloten haar rol te herschrijven - en noemde de hele zaak nep. Heard stond erop dat haar personage nog steeds in de film zou verschijnen, die volgend jaar zou verschijnen, ondanks geruchten van het tegendeel.

Amber Heard is NIET geknipt uit Aquaman 2

Op dinsdag meldde roddelblad JustJared dat Warner Bros de beslissing had genomen om de rol van de actrice te schrappen na het screenen van de film. Erger nog, de outlet meldde dat Mera - de rol van Heard - was herschikt, en Nicole Kidman zou tussenbeide komen om reshoots te doen met Jason Momoa.

“Warner Bros. besloot de rol van Amber Heard te herschikken na het screenen van de film. Ze gaan reshoots doen met Jason Momoa en Nicole Kidman, 'zei de outlet.

Heard zegt dat het gerucht niet verder van de waarheid kan zijn: "De geruchtenmolen gaat gewoon door vanaf de eerste dag - onnauwkeurig, ongevoelig en een beetje krankzinnig."

Voor wat het waard is, de outlet gaf later een update van hun rapportage met een extra bron die beweerde dat de actrice "niet volledig uit de film is geknipt" en dat haar personage "nog steeds een kleine rol heeft". Het roddelblad herhaalde echter dat hun bron achter het vorige bericht stond dat Heards rol zou worden herschikt.

De actrice zegt dat haar rol kromp na haar hofoorlog met Johnny Depp

Tijdens Heard's spraakmakende rechtszaak tegen haar ex-man, Johnny Depp, sprak de actrice over de strijd die ze onderging om haar rol in de film te behouden te midden van openbare vitriool tegen haar - vooral op sociale media - nadat Depp beschuldigde haar van het verzinnen van haar misbruikclaims.

"Ik kreeg een script en kreeg toen nieuwe versies van het script die scènes met actie hadden weggenomen, die mijn personage en een ander personage uitbeeldden, zonder enige spoiler weg te geven, twee personages die met elkaar vechten, en ze hebben in feite een heleboel uit mijn rol gehaald", onthulde Heard de rechtbank. "Ze hebben net een bos weggehaald."

Voor nu lijkt het erop dat ze in de film zal verschijnen, ondanks dat sommige fans zeggen dat ze genoeg van de actrice hebben 'gehoord'.

Aanbevolen: