Kristen Wiig haatte dit deel van 'Bruidsmeisjes

Inhoudsopgave:

Kristen Wiig haatte dit deel van 'Bruidsmeisjes
Kristen Wiig haatte dit deel van 'Bruidsmeisjes
Anonim

Komediefilms hebben altijd een plaats in de mainstream gehad, en deze films kunnen de kassa domineren en klassiekers worden als ze op het juiste moment op de juiste plek terechtkomen. Het is moeilijk om het te maken als een komische artiest, maar degenen die de mal doorbreken, kunnen een lucratieve carrière hebben in Hollywood.

Kristen Wiig is een van de grappigste mensen in het vak en haar carrière is enorm succesvol geweest. Ze veroverde SNL, heeft hitfilms gehad en is zelfs ten strijde getrokken tegen Wonder Woman in de DCEU.

Bridesmaids is een van Wiigs grootste hits, maar er was een deel van de film dat ze haatte. Laten we een diepere duik nemen en horen wat ze erover te zeggen had.

Kristen Wiig is een hilarische komische artiest

Bij het bekijken van de grappigste sterren in Hollywood van vandaag, is er gewoon geen manier dat iemand Kristen Wiig kan weglaten. De actrice is al jaren een vaste waarde in de entertainmentwereld en wanneer ze de kans krijgt om te schitteren in een project, zorgt ze er altijd voor dat ze opv alt en scènes steelt met relatief gemak.

Wiig kon in het begin van de jaren 2000 wat acteerervaring opdoen in film en op televisie, en de dingen veranderden drastisch toen ze op Saturday Night Live kwam. De actrice werd een artiest die de fans echt elke week graag zagen, en ze waren in de wolken toen ze zagen dat haar in de loop der jaren naar andere projecten ging.

Op het grote scherm was Wiig te zien in films als Knocked Up, Forgetting Sarah Marshall, How to Train Your Dragon, Date Night en Despicable Me. Dit krast nauwelijks de oppervlakte van haar succes in film, en haar televisiecredits zijn ook indrukwekkend.

Als we kijken naar de grootste hits van Wiig in Hollywood, is Bridesmaids zeker een project waar mensen over moeten praten.

'Bridesmaids' was een enorme hit voor haar

In 2011 kwamen Bridesmaids in de bioscoop na een hilarische trailer en veel hype. De film had enkele van de grappigste komische artiesten ter wereld, en de chemie die ze met elkaar hadden op het grote scherm was een enorme reden waarom de film binnen de kortste keren een enorm publiek vond.

Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne, Wendi McLendon-Covey en meer hielpen de film allemaal naar meer dan $ 280 miljoen aan de kassa, en zelfs lang nadat de film groot was in de bioscoop, blijft hij stand houden een enorme aanhang die het blijft liefhebben en ondersteunen. Het is gemakkelijk een van de beste komische films uit de jaren 2010 en zijn plaats in de geschiedenis is verdiend.

Een van de geweldige dingen die deze film deed, was de scherpe schrijfwijze. De film heeft een geweldige flow en veel van de regels zijn citeerbaar. Dit is een echte tip voor zowel Kristen Wiig als Annie Mumolo, die samen het script hebben geschreven.

Hoewel het schrijversduo alleen een uitstekende film had, leidden studio-interferentie en daaropvolgende veranderingen uiteindelijk tot de opname van een scène waar Kristen Wiig geen fan van was.

De scène die ze haatte

896B3602-196B-4DD8-BBCC-B18C1818451E
896B3602-196B-4DD8-BBCC-B18C1818451E

Dus, van welke scène in de film was Kristen Wiig geen fan? Het bleek dat een scène waarin de groep te maken had met de gevolgen van het eten van slecht vlees, een beetje te ver ging door grof te zijn.

Als mensen zeggen: 'O, we gaan meer vrouwenfilms een kans geven', dan lees je niet de kleine lettertjes, namelijk: 'Oh, maar ze moeten zo zijn.' Ze willen dat vrouwen zich als mannen gedragen', zei Wiig.

"De scène in Bridesmaids was niet ons idee en het stond niet in het originele script en we vonden het niet geweldig. Er werd sterk aangeraden om dat erin te plaatsen. Ik wilde geen mensen zien shing en kotsen, " vervolgde ze.

Eerlijk gezegd kunnen we Wiig hier niet echt de schuld van geven. Ze schreef het scenario samen met Annie Mumolo, en het moet frustrerend zijn om te nemen wat je hebt gedaan en er onnodige elementen aan toe te voegen. Natuurlijk, de scène heeft wat gelachen van filmfans, maar als schrijver is het gemakkelijk te begrijpen waarom Wiig niet minder om deze scène had kunnen geven.

Aan het eind van de dag was Bridesmaids een enorm succes voor Kristen Wiig, en hoewel ze misschien geen fan is van de opname van die over-the-top scene, stellen we ons voor dat ze een fan is van hoe die film speelde zich af aan de kassa.

Aanbevolen: