Uma Thurman was ooit geknipt uit deze Blake Lively-film

Uma Thurman was ooit geknipt uit deze Blake Lively-film
Uma Thurman was ooit geknipt uit deze Blake Lively-film
Anonim

Blake Lively en Uma Thurman hebben enigszins verschillende carrièretrajecten gehad, maar hun paden kruisten elkaar op de set van ten minste één specifieke film. Helaas voor fans werd Uma uiteindelijk uit de film geknipt.

Dus welke film had bijna het dynamische duo Blake en Uma, en wat gebeurde er?

In tegenstelling tot het drama met Quentin Tarantino, regisseur van 'Kill Bill', had het feit dat Uma uit deze film werd gepikt niets te maken met met wie ze op de set kon opschieten (of niet). Het bleek dat de film waarin ze zou spelen met Blake Lively 'Savages' was.

De film uit 2012 was een misdaadthriller die de avonturen van een aantal creatieve zakenmensen optekende die werden vergeleken met een kartel dat 'hun gedeelde vriendin ontvoerde', benadrukt IMDb.

Blake Lively was die vriendin, en een van de hoofdpersonages, Ophelia of 'O.' De rol waarin Uma werd gegoten en bedoeld was om te spelen, was die van O's moeder.

HuffPost vertelt dat het verhaal oorspronkelijk uit een boek kwam, 'Savages' van Don Winslow. In het boek speelt Ophelia's moeder een grote rol in de verhaallijn.

Maar de regisseur van de film, Oliver Stone, vertelde HuffPost dat, hoe geweldig het boek ook was, niet alles goed vertaald werd op het scherm. Om te beginnen duurde het verhaal gewoon te lang toen de crew alles van de pageturner in het script wilde opnemen.

Dus, terwijl Uma al in haar scènes had gespeeld - en, gaf Stone toe, "haar prachtig speelde" - kwamen de beelden terecht op de vloer van de uitsnijderij. Uma was een goede sport over het hele ding, zei Stone, die dat begreep "eerlijk gezegd, omdat de moeder eigenlijk nooit in de uitkomst heeft gerekend."

Blake Lively als Ophelia in 'Savages&39
Blake Lively als Ophelia in 'Savages&39

Bovendien was Uma niet de enige die schamperde terwijl Blake de leiding nam. Stone zei dat "verschillende andere personages" ook werden gesneden, maar als E! Online meldde dat hij ook in een rol voor een specifieke acteur schreef, ook al stond dat personage niet in het boek. Trevor Donovan - bekend van '90210' - deed auditie voor een andere rol. Maar Oliver was zo'n fan dat hij een rol uit het niets heeft gemaakt.

Het klinkt alsof Uma de regisseur die haar uit de film weghaalde, als een persoonlijke belediging had kunnen beschouwen. Maar omdat Ophelia's moeder geen integraal onderdeel van het complot was, was het waarschijnlijk logisch voor de ervaren actrice.

Er zijn ook andere grote veranderingen aangebracht in de film ten opzichte van het boek, zoals Oliver Stone in zijn interview met HuffPost uitlegde. Om te beginnen was Blake Lively een beetje ouder dan het boekpersonage. Bovendien, merkte Stone op, is Blake als "een jongere Grace Kelly, als een coole, elegante blondine", terwijl het personage in het boek een beetje anders van aard was.

Tegelijkertijd was de rol ver verwijderd van Lively's rol als Serena van der Woodsen en eigenlijk al het andere in haar vroege carrière. 'Gossip Girl' verpakte hetzelfde jaar dat 'Savages' uitkwam, en TBH, de film schokte waarschijnlijk iedereen die dacht dat Blake door zou gaan met het spelen van middelbare schoolmeisjes die meestal onschuldig zijn.

Aanbevolen: