Disney heeft weer een beroemdheid toegevoegd aan de "verboden" lijst

Inhoudsopgave:

Disney heeft weer een beroemdheid toegevoegd aan de "verboden" lijst
Disney heeft weer een beroemdheid toegevoegd aan de "verboden" lijst
Anonim

Disney is een enorme machine die steeds groter wordt. Met hun recente betrokkenheid bij Star Wars en Marvel zijn ze op dit moment een nog grotere moloch. Ondanks alle roem en fortuin die bij Disney plaatsvinden, hebben ze echter een zeer strikt beleid als het gaat om het talent dat ze inhuren en degenen die achter de schermen werken. We hebben een paar gevallen gezien waarin Disney een acteur of actrice ontsloeg vanwege hun gedrag buiten de camera.

Over het algemeen betekent dat meestal het einde van hun gezamenlijke run voorgoed. Aan de andere kant zijn er zeldzame acteurs die geen interesse hebben om weer voor Disney te werken, Shia LaBeouf is daar een voorbeeld van. Hij noemde zijn loon matig tijdens zijn 'Even Stevens'-dagen en hij ziet zichzelf op geen enkel moment terugkeren naar de studio.

Hoewel Disney onlangs een nieuw lid aan de verboden lijst heeft toegevoegd, moet bekend zijn dat dit niet de eerste keer is dat dit gebeurt. Laten we een ritje maken langs de geheugensteeg.

Een geschiedenis van het verbieden van talent

Jake Paul, Roseanne, PewDiePie en Ronni Hawk zijn slechts een paar celebs die voorgoed de deur worden gewezen van Disney. Hun gedrag buiten de camera's kostte hen grotendeels hun baan. Er zijn in het verleden enkele uitzonderingen geweest. Neem bijvoorbeeld James Gunn, hij werd ontslagen vanwege een paar vervelende tweets uit zijn verleden, maar werd jaren later opnieuw aangenomen.

Gunn deelde een lange verontschuldigingsverklaring, die misschien verplicht was geweest: "Mijn woorden van bijna tien jaar geleden waren destijds totaal mislukt en ongelukkige pogingen om provocerend te zijn", zei hij in zijn verontschuldiging van juli 2018. "Ik heb sindsdien vele jaren spijt van ze gehad - niet alleen omdat ze dom waren, helemaal niet grappig, enorm ongevoelig en zeker niet provocerend zoals ik had gehoopt, maar ook omdat ze niet de persoon weerspiegelen die ik nu ben of ben geweest. al enige tijd. Ongeacht hoeveel tijd er is verstreken, ik begrijp en accepteer de zakelijke beslissingen die vandaag zijn genomen."

"Zelfs deze vele jaren later neem ik de volledige verantwoordelijkheid voor de manier waarop ik me toen gedroeg. Het enige wat ik nu kan doen, behalve mijn oprechte en oprechte spijt betuigen, is de beste mens te zijn die ik kan zijn: accepteren, begripvol, toegewijd aan gelijkheid, en veel bedachtzamer over mijn openbare verklaringen en mijn verplichtingen aan ons openbare discours. Aan iedereen binnen mijn branche en daarbuiten, bied ik nogmaals mijn diepste excuses aan. Liefde voor iedereen."

Gunn kreeg een tweede kans, maar veel anderen niet. We kunnen aannemen dat de meest recente toevoeging aan de lijst niet zoveel geluk zal hebben.

Gina Carano staat nu op de lijst

gina carano disney
gina carano disney

Nogmaals, je uitspreken is misschien niet het beste, vooral als je mening controversieel is. Gina heeft in het verleden een aantal gevoelige uitspraken gedaan, hoewel een die de VS met nazi-Duitsland in verband bracht met veel mensen, waaronder Disney, de grens overschreed: "Joden werden op straat geslagen, niet door nazi-soldaten maar door hun buren … zelfs door kinderen. Omdat de geschiedenis wordt bewerkt, realiseren de meeste mensen zich tegenwoordig niet dat om het punt te bereiken waarop nazi-soldaten gemakkelijk duizenden joden konden oppakken, de regering eerst haar eigen buren hen liet haten, simpelweg omdat ze joden waren. Hoe is dat anders dan iemand haten vanwege zijn politieke opvattingen."

Opmerkingen maken over racisme en trans-levens hielp haar ook niet. Ze werd verwijderd door Disney, hoewel Carano zei met Deadline, het schrijven was al eerder aan de muur: "Weet je hoe boksers soms koppensnellen en vergeten om voor het lichaam te gaan? Ik voel me Disney of Lucasfilm of wie het ook is, gewoon bepaalde mensen bij dat bedrijf… Ik heb het gevoel dat ik op het hoofd ben gejaagd (…) en dat voel je. Ik was bereid om op elk moment te worden ontslagen, omdat ik dit met zoveel mensen heb zien gebeuren. Ik Ik heb de blikken op hun gezichten gezien. Ik heb het pesten gezien dat plaatsvindt, en toen dit begon, richtten ze hun geweren op jou, en je weet dat het slechts een kwestie van tijd is. Ik heb het zo zien gebeuren veel mensen, en ik dacht gewoon bij mezelf (…) 'je komt voor mij, ik weet dat je komt."

Uiteindelijk kreeg Gina goed nieuws door een deal te tekenen met The Daily Wire: "The Daily Wire helpt een van mijn dromen - om mijn eigen film te ontwikkelen en te produceren - uitkomen. Ik schreeuwde het uit en mijn gebed werd verhoord. Ik stuur een directe boodschap van hoop naar iedereen die leeft in angst voor annulering door de totalitaire menigte. Ik ben nog maar net begonnen mijn stem te gebruiken die nu vrijer is dan ooit tevoren, en ik hoop dat het anderen inspireert om te doen hetzelfde. Ze kunnen ons niet annuleren als we ze niet toestaan."

Zonder twijfel heeft Disney de deur voorgoed gesloten, terwijl anderen dat nog niet hebben gedaan.

Aanbevolen: