De meest ontroerende dingen die Courteney Cox heeft onthuld over moeder zijn voor haar dochter Coco

Inhoudsopgave:

De meest ontroerende dingen die Courteney Cox heeft onthuld over moeder zijn voor haar dochter Coco
De meest ontroerende dingen die Courteney Cox heeft onthuld over moeder zijn voor haar dochter Coco
Anonim

Courteney Cox, 57, heeft genoten van een wonderbaarlijk succesvolle acteercarrière. Haar langlopende rol in de hitshow Friends uit de jaren 90 zag haar een begrip worden, en sindsdien is ze gaan schitteren in een aantal grote tv- en filmprojecten, waaronder de horrorfilm Scream-franchise. Door haar drukke acteercarrière kwam Cox vrij laat in het moederschap; hoewel ze in 1999 trouwde met de voormalige echtgenoot David Arquette, en hun enige kind, dochter Coco, werd geboren in 2004 - toen Cox 40 jaar oud was. Cox en Arquette zouden later scheiden in 2010.

Cox heeft vaak gesproken over haar ervaring met het moederschap, inclusief het goede met het slechte, en heeft veel lieve dingen gezegd over haar 17-jarige dochter. Dus wat heeft Courteney gezegd over Coco en over moeder zijn in het algemeen? Lees verder om erachter te komen.

6 Therapie en ondersteuning hielpen Courteney Cox door postpartumdepressie

Het was in het begin niet gemakkelijk voor Courtney en haar dochtertje. Ondanks een veelbelovende start kreeg ze een paar maanden na Coco's geboorte een postpartumdepressie. Cox is open geweest over de moeilijkheden waarmee ze werd geconfronteerd en sprak over haar ervaring met USA Today.

“Ik heb het heel moeilijk gehad – niet direct na de baby, maar toen (Coco) 6 maanden werd”, legt Cox uit. “Ik kon niet slapen. Mijn hart ging tekeer. En ik werd echt depressief. Ik ging naar de dokter en ontdekte dat mijn hormonen waren aangetast.”

Na het ontvangen van hormoontherapie en ondersteuning, werden de dingen beter voor moeder en baby.

5 Ze zegt dat Coco in haar voetsporen kan treden

Cox en haar ex-man David Arquette onderhouden een hechte vriendschap en hebben geprobeerd hun dochter op te voeden in een liefdevolle en ondersteunende omgeving. Coco zal via haar ouders in aanraking zijn gekomen met de acteerwereld en Courtney is gevraagd of haar tienerdochter geïnteresseerd is om in hun voetsporen te treden:

"O zeker," zei Courtney, maar gaf toe dat Coco verlegen kon zijn. "Ze wordt gemarteld doordat ik zeg: 'Kunnen we iets voor Instagram doen?' of 'Mag ik dit filmen?'"

"Ze vindt het helemaal niet leuk. Ze wordt echt boos en ik moet onderhandelen. Ik gebruik haar voor Instagram", vervolgde de actrice. "En ze weet het, en ze komt echt in opstand. Maar aangezien ze in het vak gaat zitten, weet ik het. Ze zal moeten wennen aan een paar ogen op haar gericht."

4 Courteney Cox maakt zich zorgen over het vertrek van Coco

Nu Coco op het punt staat volwassen te worden, heeft Courteney toegegeven dat ze zich zorgen maakte over het feit dat haar dochter binnenkort het huis uit zou gaan. In een gesprek met Ellen grapte ze dat Coco heel ver weg zou verhuizen:

'Ze gaat zo ver weg van L. A. als ze maar kan. We zijn zo close, maar ze kan niet wachten om weg te gaan en op zichzelf te gaan wonen. Het is triest.'

Alleen zijn in huis is iets wat haar bezighoudt: 'Er zijn mensen die dat lege-nest-syndroom krijgen, en mijn zus werd letterlijk gek toen haar tweede het huis uit ging', vertelde Courteney aan Ellen.

3 Maar grapte dat ze haar dochter toch nooit ziet

Ondanks dat ze zich zorgen maakt over het vertrek van haar dochter, zegt Courteney dat ze zich al voorbereid voelt: "Ik denk dat [Coco] het zo goed doet door me hierop voor te bereiden."

"Ze verlaat haar kamer nooit. Ze is nooit thuis en als ze dat wel is, is de deur letterlijk dicht en ik weet niet wat ze daar doet. Maar ik denk niet dat ik zo zal zijn getroffen."

2 Courteney Cox zegt dat ze tegenwoordig moeite heeft om indruk te maken op haar dochter

Opgegroeid in het milieu van beroemdheden, lijkt het erop dat Coco niet langer bang is voor grote sterren wanneer ze ze persoonlijk ontmoet.

"Ik kan geen indruk maken op dat meisje. Ik kan het gewoon niet," gaf Cox toe aan Jimmy Kimmel. "Toen ze ongeveer 4 was, kwam Zac Efron langs en [James] Marsden en ze flipte letterlijk van: 'Ik wil naar huis!' En ik heb zoiets van: 'Je bent thuis.' Ze kon het gewoon niet aan. Maar nu maakt het niet uit."

Het lijkt niet uit te maken hoe groot de beroemde vriend is, Coco is gewoon niet druk.

1 Courteney Cox moet Coco omkopen om deel te nemen aan Instagram-stunts

Courteney zei ook dat ze soms moeite heeft om Coco deel te laten nemen aan haar Instagram. Vaak beweert de tiener dat ze niet geïnteresseerd is, waardoor Courteney haar omkoopt met aanbiedingen om op haar kamer te mogen eten of laat weg te blijven. Moeder ziet echter de grappige kant en stelt het op prijs dat haar dochter die tienerfase doormaakt.

"Ik denk dat ik echt cool ben", vertelde Cox aan Newsweek, "En Coco, vooral met mijn Instagram, vindt me de grootste nerd en zo irritant."

Desalniettemin is Coco een veelvoorkomend item op de sociale-mediapagina's van haar moeder, vaak knuffelend voor schattige selfies of deelnemend aan video's - zoals reconstructies van Friends-scènes of zingende collabs met grote zingende sterren. Courteney houdt er ook van om schattige (en mogelijk gênante) verjaardagsposts voor haar dochter te maken.

Aanbevolen: