Courteney Cox stuurde een 'I love you'-bericht naar dochter Coco na dit incident in het privévliegtuig van Jennifer Aniston

Inhoudsopgave:

Courteney Cox stuurde een 'I love you'-bericht naar dochter Coco na dit incident in het privévliegtuig van Jennifer Aniston
Courteney Cox stuurde een 'I love you'-bericht naar dochter Coco na dit incident in het privévliegtuig van Jennifer Aniston
Anonim

Het was niet alleen een iconische show voor de fans, maar Friends creëerde ook een aantal zeer hechte vriendschappen. Jennifer Aniston en Courteney Cox in het bijzonder groeiden behoorlijk naar elkaar toe, zo erg zelfs dat Jen talloze dagen sliep in de slaapkamer van Cox.

Tijdens een bepaald incident werd het eng voor de goede vrienden. Ter ere van Aniston's 50e verjaardag nam de actrice haar beste vrienden mee naar Cabo San Lucas. Helaas was de vlucht een ramp en een die de passagiers op scherp had gezet. Laten we eens kijken hoe het allemaal ging.

Jennifer Aniston en Courteney Cox hebben een zeer hechte vriendschap

Friends was meer dan alleen een tv-show, vooral voor de cast. Ze creëerden levenslange vriendschappen tijdens de show, en dat gold vooral voor Jennifer Aniston en Courteney Cox, die door de jaren heen hechter bleven dan zussen.

Volgens Aniston heeft Cox haar nooit veroordeeld, zelfs niet in moeilijke tijden in haar leven.

"Je zult je nooit uitgescholden voelen. Ze is buitengewoon eerlijk, belachelijk loyaal en enorm liefdevol."

Toen het erg moeilijk werd voor Aniston, was het Cox die er ' altijd voor haar' was, letterlijk. "Ik heb veel in haar logeerkamer geslapen. Zonder al te veel van mijn privé-spullen weg te geven, kan ik alleen maar zeggen dat ze er door dik en dun voor me is geweest."

Aniston is niet de enige als het gaat om haar gevoelens voor Cox, Lisa Kudrow voelde hetzelfde, en doet dat nog steeds.

"Er is geen agenda. Er is geen bedrog. Er is geen spel. Je kunt haar volledig en volledig vertrouwen", zegt ze. "Of ik Courteney nu wekelijks zie of één keer per jaar, het maakt niet uit. Ik weet wie ze is en ik weet waar ik sta."

Nou, de vriendschap tussen Aniston en Cox is nooit verzuurd, maar de dingen werden wel stressvol, vooral tijdens een bepaalde rit met een privévliegtuig, die bedoeld was om de verjaardag van Aniston te vieren.

Jennifer Aniston's privévliegtuig voor haar 50e verjaardag had serieuze problemen

Jennifer Aniston kon samen met goede vriend Jimmy Kimmel lachen om de beproeving. Op dat moment was het echter nogal een situatie. Aan het begin van de vlucht ging het naar het zuiden, omdat er een enorm geluid aan de buitenkant van het vliegtuig te horen was.

"Het was een van die dingen die we tijdens het opstijgen … een explosie hoorden, die klonk als een kuil als het een auto was die groot genoeg was om over de Grand Canyon te gaan."

Aniston wist dat het niet goed ging toen de piloot vroeg om te praten: "En 10 minuten later komt ze naar buiten en zegt: 'Nou, we zijn omgedraaid. We gaan eigenlijk terug naar Californië. Ze vonden wat puin van een wiel op de landingsbaan. Ze denken dat het uit ons vliegtuig komt, dus…'"

Uiteindelijk is het vliegtuig veilig geland, maar volgens het rapport van People was een vierde wiel volledig verplaatst, waardoor de landing gespannen was.

"Het vliegtuig was vrijdag onderweg van Los Angeles International Airport naar Cabo San Lucas toen werd ontdekt dat een van de vier vermoeide achterpassagiers was verplaatst", vervolgde het. “Het vliegtuig is rond 14.00 uur veilig geland op ONT. vrijdag.”

Op de vlucht stonden Anistons beste vrienden, waaronder Courteney Cox.

Courteney Cox heeft verschillende berichten verzonden tijdens de privévliegtuigrit

Tijdens de vliegreis was Cox iets meer op zijn gemak dan de anderen, aangezien haar vader piloot was.

"Ik ben helemaal niet bang om te vliegen, mijn vader was piloot, maar ik was echt bang, want toen we opstegen, hoorden we een heel harde knal", vertelde Cox aan Extra. "Ik dacht: 'Oh, dat klinkt alsof we die band waarschijnlijk moeten controleren.'"

Echter, net als iedereen, vroeg Cox zich af, vooral toen het vliegtuig gewoon rondreed en brandstof verbrandde.

"Ik moet zeggen dat we vier uur in de lucht waren, brandstof aan het verbranden waren en alleen maar dachten aan hoe het zou zijn als we landen", legde Cox uit. "Het was een heel soepele landing."

Niettemin, ondanks haar kalmte, kon Cox het niet laten om Coco een bericht te sturen. "Ik heb Coco een berichtje gestuurd met de tekst 'Ik hou van je'", zei Cox. “Ik heb niet gezegd waarom, en tegen Johnny. Ik vertelde hem alles wat er aan de hand was en ik FaceTimede hem daarna.”

Gelukkig is het allemaal goed gekomen.

Aanbevolen: