Jenna Fischer heeft het achtergrondverhaal van Pam en Roy onthuld Dit is waarom het volkomen logisch is

Inhoudsopgave:

Jenna Fischer heeft het achtergrondverhaal van Pam en Roy onthuld Dit is waarom het volkomen logisch is
Jenna Fischer heeft het achtergrondverhaal van Pam en Roy onthuld Dit is waarom het volkomen logisch is
Anonim

Fans van NBC's hitkomedie The Office schreeuwen al jaren om een reboot, vooral omdat de beschikbaarheid ervan op Netflix en tweederangs kanalen zoals Comedy Central hordes nieuwe toegewijde kijkers heeft getrokken. En hoewel het lijkt alsof fans er een krijgen, duurt het misschien nog even.

In de tussentijd hoeven mensen die hunkeren naar nieuwe inhoud van de show niet te wachten, dankzij Jenna Fischer en Angela Kinsey. De actrices, die respectievelijk Pam en Angela speelden, begonnen eind 2019 een podcast genaamd The Office Ladies, waar de beste vrienden de show, aflevering voor aflevering, bespreken over details achter de schermen die alleen acteurs die erbij waren konden weten.

Ze hebben het over alles gehad, van buiten filmen in winterjassen in het midden van de zomer tot het in de maling nemen van bemanningsleden door ze in een doos te laten, maar ook over wie karakter het vaakst breekt en welke scènes het langst duurden om te filmen. Ze hebben af en toe ook gasten (zoals Creed Bratton en Melora Hardin) om over hun ervaringen in de show te praten.

Maar de twee praten niet alleen over shenanigans op de set; soms bespreken ze weinig bekende of ongehoorde karakterdetails, achtergrondverhalen die de acteurs of schrijvers bedachten en die nooit echt in de show zijn gekomen. En een personage dat veel achtergrondverhaal heeft, dankzij Fischer's grondige en toegewijde acteursvoorbereiding (een personage waar haar co-host vaak de draak mee steekt) is Pam.

Pam heeft ook veel achtergrondverhaal te danken. Haar verhaal aan het begin van de show is een van de meest dramatische: gevangen in een driejarige verloving met de minder dan charmante verloofde Roy, smachtend naar haar lieve beste vriend Jim. De vraag hoe ze daar kwam, is een grote, en nu heeft Fischer die beantwoord.

Waarom waren ze drie jaar verloofd?

Het kantoor Pam en Roy
Het kantoor Pam en Roy

Fischer ging voor het eerst in op dit stukje achtergrondverhaal in de aflevering waarin ze 'Basketbal' bespraken. Toen zij en Jim bespraken of de magazijnmedewerkers of de kantoormedewerkers de basketbalwedstrijd zouden winnen, en hoe de verliezers in het weekend zullen moeten werken, schept Pam op dat wanneer het magazijn wint, zij en Roy de wedstrijd gaan winnen. de WaveRunners naar het meer. En in die WaveRunners ligt het antwoord op hun lange verloving:

"In mijn hoofd bedacht ik de reden dat ze geld hebben gespaard voor de bruiloft en ongeveer een jaar voor hun verloving, zonder Pam te vertellen, Roy besteedde het geld aan een paar WaveRunners met zijn broer,’ vervolgde Fischer. "En Roy had zoiets van, 'we gaan hier zoveel plezier mee hebben', maar het brak Pam's hart, en ik vertelde Greg [Daniels] dit verhaal… en hij zei: 'Oh mijn god, daar hou ik van. We moeten dat inbrengen - de WaveRunners.'"

Dus daar heb je het. Als onderdeel van haar acteursvoorbereiding schreef Fischer een belangrijk stuk informatie over de relatie van haar personage met Roy… en laten we toegeven, het is volkomen logisch.

Waarom was Pam met Roy op de eerste plaats?

Het kantoor Roy Anderson
Het kantoor Roy Anderson

Deze vraag was een vraag die Fischer later in de serie beantwoordde, in de aflevering over 'Seksuele intimidatie'. In de aflevering bezoekt de moeder van Pam het kantoor en komt Roy opdagen als ze vertrekken om uit eten te gaan… gekleed in een trui, achterover gekamd haar en zich gedragend als een jaren 50-model van een perfect vriendje.

En, net als met andere vreemde, mogelijke inconsistenties in Pam's achtergrondverhaal, schreef Jenna in de perfecte uitleg in het achtergrondverhaal van haar personage (dat, zoals Kinsey lachend opmerkte, in essayvorm schreef):

Pams familie had een winkel in huishoudelijke artikelen in het centrum van Scranton, zoals op het stadsplein. En Roy, op de middelbare school, kreeg een baan bij de apparaatwinkel. En hij was een geweldige werker, en hij was erg charmant, zoals in de Roy die je hier in de trui zag, en zo kwamen hun werelden samen. Omdat Pam waarschijnlijk een nerdige kleine kunststudent op de middelbare school was, dus ik kon er niet achter komen: hoe ontmoette ze Roy, die waarschijnlijk een jock was?

"En dit was hoe. Hij was erg charmant, en hij vroeg haar mee uit, en ze begonnen te daten, maar omdat hij daar werkte, raakten de families erg verstrikt, en ze gingen samen barbecueën… dus dit is waarom en hoe ze kan eigenlijk niet uit deze relatie komen, ook al is het duidelijk dat het een mismatch is."

Het is interessant, want als je naar dat liefdesverhaal zou kijken in de context van zijn eigen show, zouden het Pam en Roy kunnen zijn waar je naar streefde. Context is alles en mensen veranderen naarmate ze ouder worden.

Jenna Fischer heeft een paar andere weetjes gegeven over het achtergrondverhaal van haar personage met Roy (zoals hoe ze zich voelde over haar ring) en over andere interessante dingen die nooit in de show zijn gekomen. Als je er meer over wilt weten, luister dan naar de Office Ladies-podcast. Het is beschikbaar op EarWolf of een ander belangrijk podcastingplatform.

Aanbevolen: