Waarom het volkomen begrijpelijk is dat Melissa Joan Hart sommige van haar fans haat

Inhoudsopgave:

Waarom het volkomen begrijpelijk is dat Melissa Joan Hart sommige van haar fans haat
Waarom het volkomen begrijpelijk is dat Melissa Joan Hart sommige van haar fans haat
Anonim

Zodra een acteur beroemd wordt, denken ze misschien dat ze altijd in de schijnwerpers zullen staan. In werkelijkheid is de waarheid echter dat dit niet het geval is, zoals blijkt uit het feit dat zoveel sitcom-sterren uit het verleden grotendeels zijn vergeten. Gelukkig voor Melissa Joan Hart is ze erin geslaagd om de kansen te verslaan door tientallen jaren relevant te blijven.

Nadat Melissa Joan Hart begin jaren '90 voor het eerst beroemd werd, is ze erin geslaagd om de ene baan na de andere te krijgen en dat heeft haar in de publieke belangstelling gehouden. Tijdens haar vele jaren van roem is één ding consistent gebleven aan Hart, ze heeft een reputatie gehad als een totale lieverd. Desondanks riep Hart bij een gelegenheid een grote groep mensen op, van wie velen vermoedelijk haar fans waren.

Beroemde ouders worden vaak te hard beoordeeld

Als mensen nog kinderen zijn, kan het gemakkelijk zijn om te denken dat hun ouders alle antwoorden hebben. In werkelijkheid zal elke ouder echter kunnen bevestigen dat het hebben van kinderen extreem frustrerend en stressvol kan zijn. Ouders worden immers voortdurend in posities gebracht waarin ze niet zeker weten wat ze moeten doen en ze moeten gewoon hun best doen om de zaken goed aan te pakken.

Omdat het zo uitdagend kan zijn om een ouder te zijn, zou je denken dat mensen begrip zouden hebben.

In plaats daarvan worden ouders vaak hard beoordeeld door anderen die in de meeste gevallen niet de volledige context kennen. Hoewel dat voor gewone ouders frustrerend genoeg kan zijn, hebben beroemde mensen met kinderen vaak te maken met harde kritiek van volslagen vreemden.

Een perfect voorbeeld van ouders van beroemdheden die zonder goede reden worden bekritiseerd, is een incident waarbij Britney Spears betrokken was. Toen Britney Spears bijna een van haar kinderen liet vallen terwijl ze omringd was door agressieve leden van de paparazzi, kreeg ze harde kritiek. Natuurlijk is het een slechte zaak om bijna je kinderen te laten vallen, maar Britney is een mens, en mensen verliezen voortdurend hun evenwicht, dus de woede die op haar gericht was, was belachelijk.

Waarom Melissa Joan Hart uithaalde naar sommige van haar fans

Net als veel andere ouders heeft Melissa Joan Hart in het verleden foto's van haar kinderen op sociale media geplaatst. Zo plaatste Hart in 2015 een foto van haar toen tweejarige zoontje Tucker slapend op Instagram. In het bijschrift schreef Hart over de foto, waardoor ze zich voorstelde hoe haar zoon eruit zal zien als hij over twintig jaar volwassen is.

“Soms heb ik flitsen waar ik mijn jongens 20 jaar in de toekomst kan zien. Vooral als ze deze volwassen mannen dingen doen zoals de broek naar beneden. PS iemand heeft een knipbeurt nodig op zijn gigantische hoofd.”

Terwijl de foto van haar zoon Tucker Melissa Joan Hart zijn toekomst deed voorstellen, zagen sommige van haar fans in plaats daarvan rood. De reden daarvoor is dat sommige fans van Hart de behoefte voelden om haar te roepen omdat haar zoon op de foto een fopspeen in zijn mond had en ze haar veroordeelden omdat ze een tweejarige er een liet gebruiken.

Gedurende het grootste deel van de geschiedenis hielden rijke en beroemde mensen het grote publiek op afstand. Dankzij sociale media is dat de afgelopen jaren echter grotendeels veranderd en gaat het twee kanten op. Fans kregen immers niet alleen de foto van Melissa Joan Hart van haar zoon met een fopspeen te zien, ze zag ook de harde kritiek die het beeld op sociale media ontving.

Nadat Melissa Joan Hart zich bewust werd van de verontwaardiging die was gericht op de foto die ze van haar zoon Tucker had geüpload, werd ze geïnterviewd door HuffPost Live. Op basis van haar lieftallige imago hadden sommige mensen misschien verwacht dat Hart de kritiek in haar reactie ter harte zou nemen.

Het blijkt echter dat Hart de haters uitriep.

“Ik heb geleerd dat ik gewoon mezelf moet zijn. Het is mijn pagina - als je het niet leuk vindt, ga dan weg! Maak je opmerkingen als je wilt, maar ik ga er niet naar kijken, en het kan me ook niets schelen.'

Na haar toezegging om willekeurige mensen te negeren die haar opvoedingskeuzes beoordelen, ging Melissa Joan Hart een stuk verder. Verbazingwekkend genoeg zei Hart dat als de critici iets in haar gezicht te zeggen hebben, ze bereid is gewelddadig te worden.

“Iedereen denkt dat ze je kunnen vertellen wat je moet doen. Als ze het lef hebben om het in mijn gezicht te zeggen, denk ik dat ik het lef heb om ze te slaan.”

Het maakt niet uit hoe mensen denken over kinderen die fopspenen gebruiken, vooral als ze ouder worden, iedereen zou moeten begrijpen dat ouders de neiging hebben hun kinderen erg beschermend te zijn. Als gevolg hiervan, als iemand een ouder hard bekritiseert, en bij volmacht hun kinderen, zouden ze niet verbaasd moeten zijn als ze een terugslag krijgen.

Met dat in gedachten is het logisch dat Melissa Joan Hart op het moment dat ze zo hard werd bekritiseerd vanwege haar opvoeding, zo boos was op de mensen die haar uitriepen, van wie sommigen haar fans zouden zijn geweest, dat ze bereid was ze te slaan.

Aanbevolen: