Onthuld: Jenna Fischer heeft jaren geleden een BTS-video van het kantoor op YouTube gezet

Inhoudsopgave:

Onthuld: Jenna Fischer heeft jaren geleden een BTS-video van het kantoor op YouTube gezet
Onthuld: Jenna Fischer heeft jaren geleden een BTS-video van het kantoor op YouTube gezet
Anonim

Voor die liefhebbers van The Office die constant verlangen naar nieuwe inhoud, komt er goed nieuws vaak in de vorm van de nieuwe podcast van Jenna Fischer en Angela Kinsey, Office Ladies.

Elke woensdag brengen actrices Jenna Fischer (Pam) en Angela Kinsey (Angela) een podcast uit waarin ze een aflevering van de beroemde NBC-komedie bespreken waarin ze beste vrienden werden, en de aflevering afbreken en praten over wat er gebeurde om het, achter de schermen, zelfs weinig bekende of nooit onthulde trivia over de personages of gebeurtenissen te maken. Ze krijgen soms ook gasten die op bezoek komen of bellen: elke week is anders, en belangrijker nog, elke week onthult nieuwe details over de show - en wanneer een sitcom zeven jaar uit de lucht is geweest, is dat alleen al een uitkomst.

Fischer en Kinsey gingen aflevering voor aflevering en vorige week kwamen ze aan bij de aflevering 'Booze Cruise'. Deze aflevering was enigszins belangrijk voor de boog van de show zelf, maar het was nog belangrijker voor degenen die bij de show betrokken waren.

Om te beginnen was dit de eerste aflevering van de serie die werd uitgezonden op NBC's felbegeerde donderdagavondslot; die alleen is gereserveerd voor komedies waar het netwerk het grootste vertrouwen in had. (Voor de context was dit hetzelfde slot waar Friends eerder op uitzond.) Vanwege deze stap zei Fischer: "we hadden het gevoel dat we het echt hadden gehaald."

Ten tweede, tijdens het filmen voor deze aflevering kwamen veel van de castleden erachter dat ze nu vaste klanten van de serie zouden worden. Daarvoor waren de enige vaste klanten van de serie Michael, Pam, Jim, Dwight en Ryan. Dit betekende dat al die andere actoren nu contracten hadden die meer dan een week-op-week basis waren. Kinsey herinnerde zich liefdevol haar opwinding toen ze erachter kwam, herinnerend aan "in de lucht springen als twee schoolmeisjes" met Fischer.

Ten slotte, en aansluitend op deze laatste twee speciale punten: dit was de allereerste aflevering waarin de cast op locatie aan het filmen was, in plaats van in de studio waar ze altijd filmden. Dit was om een paar redenen opwindend, maar de belangrijkste was dat het een andere aanwijzing was dat de studio nu vertrouwen had in de show, terwijl de cast er gewoon van uitging dat de show na een seizoen of twee zou worden geannuleerd.

Dit was ook een geweldige shoot op locatie om mee te beginnen; ze zouden bijvoorbeeld op een bewegende boot zitten - maar niet alleen dat: ze moesten de hele week nachtopnamen maken omdat de aflevering 's nachts plaatsvindt en het filmen zo lang duurt.

Dit betekende dat cast en crew in de late namiddag arriveerden om op de boot te werken toen de zon onderging, en bleven tot 05:00 uur toen de zon opkwam. Dus ze waren weg in een hotel en filmden 's nachts… en als jonge actrice was Jenna Fischer daar erg enthousiast over.

"Omdat we in Long Beach waren en ze ons in een hotel onderbrachten, had ik deze grootse fantasieën dat we allemaal in het hotel zouden rondhangen, en als een soort van feesten of zoiets? Ik niet' t weet…ik was nog nooit echt op locatie geweest!…ik had mijn camcorder meegenomen."

Nou, hoewel ze uiteindelijk nooit een van die wilde nachten in het hotel hebben gehad, hebben wij als fans allemaal veel geluk dat Jenna haar camcorder heeft meegenomen, want waar ze hem in plaats daarvan voor gebruikte, is misschien nog cooler.

"Ik had een kleine camcorder en ik filmde ons allemaal achter de schermen, een documentaire van Booze Cruise, die je op YouTube kunt vinden. Ga op YouTube en, zoals, 'Jenna Fischer Booze Cruise Documentary'. Het zal verschijnen, het is geweldig."

En ze maakte geen grapje, Office-fans. Deze kleine tijdcapsule is echt geweldig.

Jenna Fischer Video Blog (Booze Cruise)

Het is verbazingwekkend dat deze kleine minidocumentaire, gemaakt door een castlid, zo lang onopgemerkt bleef op YouTube, gezien de enorme hoeveelheid Office-gerelateerde inhoud die er is. Het is alles wat een fan zich kan wensen: authentieke, oprechte opnames van hoe het was om in de begintijd op de set van The Office te staan.

De video is een soort half interview, half home movie. In het begin gaat Fischer met de camera rond en vraagt verschillende crew- en set-leden wat ze doen en wat hun taken zijn voor de aflevering. Het is een heel mooi kijkje in de onderdelen van een tv-toestel die mensen niet echt te zien krijgen, of waar ze niet eens over nadenken, zoals de aankleding van een set en medici.

De routine van de shoot begon echter al snel mensen te raken. "Tegen de derde nacht zal niemand meer met me praten," herinnerde Fischer zich lachend.

Na dat punt begint het thuisfilmgedeelte en begint het echte plezier voor de fans. (Stel je voor dat je homevideo's John Krasinski, Steve Carell en Amy Adams bevatten.) Je krijgt verschillende castleden te zien die aan het rommelen zijn, plezier hebben, pauzeren tijdens de opnames en zelfs een beetje uitzinnig doen terwijl de opnames afnemen tot in de kleine uurtjes van de opnames. de ochtend. Het is een mooie kijk op hoe het leven van een jonge cast van acteurs eruit zag voordat ze groot werden - en het herinnert je eraan dat die acteurs eigenlijk gewoon gewone mensen op het werk zijn.

Aanbevolen: