Is de Krabby Patty van 'SpongeBob SquarePants' veganistisch?

Inhoudsopgave:

Is de Krabby Patty van 'SpongeBob SquarePants' veganistisch?
Is de Krabby Patty van 'SpongeBob SquarePants' veganistisch?
Anonim

Het geheime recept van de beruchte Krabby Patty waar SpongeBob en iedereen in het Bikinibroekje dol op zijn, wordt misschien onthuld. Wat de sandwich zo goed maakt, is al jaren een heet debat en fans moeten het antwoord op deze vraag nog weten: wat maakt de Krabby Patty zo goed?

Volgens een artikel gepubliceerd in Cinema Blend, hintte de SpongeBob-producer Vincent Waller op het mogelijke geheime ingrediënt. “Het enige dat ik je kan vertellen dat Steve Hillenburg heeft laten ontglippen, is dat er absoluut geen vlees in de Krabby Patty zit. Er zit geen dierlijk product in', zei hij in 2017.

Deze verklaring kwam kort nadat een fantheorie in hetzelfde jaar viraal ging en beweerde dat de Krabby Patty was gemaakt van krabvlees.

Is de Krabby Patty gemaakt van andere krabben?

Er is een fantheorie op Reddit geplaatst die gelooft dat het geheime recept voor de Krabby Patty andere krabben is!

De fan wees erop dat de meeste items op het Krabby Patty-menu de daadwerkelijke ingrediënten in het voedselproduct vermeldden. De kelpshake heeft bijvoorbeeld kelp.

De fan beweerde ook dat de Krokante Krab zelf de vorm heeft van een krabval. Maar wat de fan zei om ons allemaal aan het hoofd te krabben, is dat er behalve meneer Krabs en zijn moeder momenteel geen andere krabben in het Bikinibroekje wonen!

Krabtheorie ontkracht door Nickelodeon

Nickelodeon ontkrachtte de theorie op een virale Instagram-post en schreef: "We kunnen 100 procent bevestigen dat Krabby Patties niet van krabben zijn gemaakt." De verhaalredacteur en de stem van Plankton (Mr. Lawrence) besloten zelf een paar woorden over de theorie te zeggen.

In een artikel gepubliceerd door Elite Daily ontkrachtte Lawrence de theorie door te zeggen: Ja, dat is zo dom. Het is vegetarisch! Het is altijd vegetarisch geweest. Het is nooit vlees geweest. Ze zijn onder water, er zijn daar beneden geen hamburgers.'

Tom Kelly, de stem van SpongeBob, zei gekscherend: "Krabby Patties zijn hummus!"

Afbeelding
Afbeelding

Dus… Waarom is de Chum Bucket zo slecht?

In 2019 plaatste een fan van Reddit een theorie waarin hij uitlegt waarom de Krabby Patty in feite plantaardig is. De gebruiker stelt dat het pasteitje een "imitatiekrabvlees" is, wat betekent dat meneer Krabs een manier heeft bedacht om nepvlees te maken van het originele product.

De Reddit-gebruiker ging verder met argumenteren waarom The Krusty Krab superieur bleef aan The Chum Bucket. Wat Planktons eten bijna oneetbaar maakte, is het feit dat hij echte vriend serveert aan de bewoners van de Bikinibroek, die bestaat uit vermalen visdelen.

Plankton wist niet hoe het vlees te repliceren zoals meneer Krabs. Hij was in staat om een formule te creëren die identiek smaakt aan het echte werk. De stem van Plankton onthulde ook dat het enige vlees dat in Bikinibroek te vinden is, in The Chum Bucket is.

Dus, de Krabby Patty is plantaardig! SpongeBob was zijn tijd ver vooruit.

Aanbevolen: