10 beste SpongeBob SquarePants-personages (en 5 van de slechtste)

Inhoudsopgave:

10 beste SpongeBob SquarePants-personages (en 5 van de slechtste)
10 beste SpongeBob SquarePants-personages (en 5 van de slechtste)
Anonim

SpongeBob SquarePants is een uitstekende show waar het hele gezin van kan genieten. Er is zelfs veel humor die we tijdens de show opmerken die bedoeld is voor volwassenen - niet voor kinderen! Bovendien is SpongeBob SquarePants het type show dat zo'n hoog niveau van succes en bekendheid heeft bereikt dat er merchandise te koop is die al onze favoriete personages laat zien. Nickelodeon is het kanaal waarop we kunnen afstemmen als we afleveringen van SpongeBob Squarepants willen kijken. Deze cartoon is al verschillende seizoenen te zien en hoewel de animatie in de loop van de tijd is veranderd, is de komedie hetzelfde gebleven.

Blijf lezen om erachter te komen welke personages uit de show als de beste en welke als de slechtste worden beschouwd. Een van de hoofdpersonen van de show belandde op onze lijst als een van de slechtste … je zou misschien verbaasd zijn om te zien wie!

15 Beste: SpongeBob SquarePants zelf, de grappigste spons die er bestaat

Spongebob Squarepants
Spongebob Squarepants

Wie houdt er niet van een personage als SpongeBob SquarePants? Hij is absoluut hilarisch en zijn naïeve persoonlijkheid maakt hem des te beminnelijker! Hij is een gele spons die onder de zee leeft in een huis in de vorm van een ananas. Hij gaat elke dag met een glimlach op zijn gezicht naar zijn werk en hangt rond met zijn beste vrienden!

14 Beste: Patrick Star, de beste vriend waar we graag om lachen

Patrick ster
Patrick ster

Patrick Star is het op één na beste personage waar we absoluut dol op zijn. Hij is super grappig en hij is er altijd voor SpongeBob SquarePants. Ook al is hij extreem onvolwassen en een beetje dom, hij heeft nog steeds SpongeBob's rug wanneer het er het meest toe doet. Hij woont maar twee deuren verder van SpongeBob.

13 Slechtste: Plankton, de schurk na de Krabby Patty-formule

Plankton
Plankton

Plankton is een van de slechtste personages in de show, omdat hij technisch gezien de schurk van de serie is! Plankton maakt het zijn enige doel om het Krusty Krab-restaurant neer te halen, zodat zijn restaurant, The Chum Bucket, in plaats daarvan kan gedijen. Hij functioneert op de meest onethische manieren.

12 Beste: Sandy Cheeks, de intelligente stem van de rede

Sandy Cheeks
Sandy Cheeks

Sandy Cheeks is een ander geweldig personage uit de show omdat ze de intelligente stem van de rede is. Ze is een van de slimste mensen die SpongeBob SquarePants kent! Ze is een briljante wetenschapper en ze kwam uit de staat Texas voordat ze haar koepel op de oceaanbodem betrok.

11 Beste: Octo tentakels, de depressieve maar logische buurman

Octo tentakels
Octo tentakels

Hoewel Octo Tentacles behoorlijk negatief is, is hij nog steeds een van de beste personages in de show. Zijn negativiteit komt voort uit het feit dat hij hoogstwaarschijnlijk erg depressief is. Hij woont alleen en heeft geen plezier in zijn werk. Ook al is hij erg depressief en pessimistisch, hij is nog steeds erg logisch en hij neemt nog steeds zijn verantwoordelijkheden.

10 Slechtste: Pearl Krabs, The En titled And Bratty Teenage Girl

Parel Krabs
Parel Krabs

Pearl Krabs is een van de slechtste personages in de show omdat ze super gerechtigd is en super zeurderig is! Ze is meer dan verwend en ze maakt haar vader, meneer Krabs, gek! Ze is constant aan het janken en stampen met haar voet omdat ze wil dat alles goed gaat. Ze is een totale snotaap.

9 Beste: mevrouw Puff, een lerares die haar best doet om geduldig te zijn

Mevrouw Puff
Mevrouw Puff

Mej. Puff is de beste omdat ze de leraar van SpongeBob SquarePants is. Iedereen die een klus kan klaren waar zoveel geduld voor nodig is, verdient een gouden medaille! Mevrouw Puff verliest af en toe haar kalmte, maar voor het grootste deel doet ze haar best om kalm en geduldig te blijven om vaarlessen te geven.

8 Beste: Gary The Snail, The Loyal Pet

Gary de slak
Gary de slak

Gary de slak is de beste omdat hij een trouw huisdier is voor SpongeBob SquarePants! Elke keer dat SpongeBob thuiskomt van zijn werk bij de Krokante Krab of rondhangen in het huis van Patrick Star, wacht Gary de slak altijd tot hij thuiskomt. Hij is een extreem loyaal huisdier om te hebben.

7 Slechtste: Karen, Planktons robotvrouw die niets goeds van plan is

Karen
Karen

Karen is een van de slechtste personages uit de show omdat ze supermanipulatief is en haar hersenkrachten en intelligentie gebruikt voor kwade doeleinden. Ze is getrouwd met de slechterik van de show en daarom is ze meteen ook een van de meest onsympathieke personages van de show!

6 Beste: Mermaid Man, The Comic Book Hero

Zeemeermin Man
Zeemeermin Man

Mermaid Man is de stripheld in de show waar SpongeBob SquarePants naar opkijkt en dol op is. SpongeBob heeft veel respect voor Mermaid Man omdat Mermaid Man bekend staat om het redden van levens en het neerhalen van verschillende slechteriken en schurken. SpongeBob verkleedt zich zelfs graag als Zeemeerminman als hij de kans krijgt.

5 Beste: Barnacle Boy, The Comic Book Sidekick

Mosseljongen
Mosseljongen

Barnacle Boy is een ander geweldig personage uit de show. Hij is de sidekick van Mermaid Man. Hij heeft een soort gelijkaardige persoonlijkheid als Octo, maar dat betekent niet dat hij een super negatief karakter is. Hij staat nog steeds aan de kant van justitie en heeft een personage als Patrick Star die zich als hem verkleedt.

4 Slechtste: Squilliam Fancyson, de verschrikkelijke rivaal van Squidward

Squilliam Fancyson
Squilliam Fancyson

Squilliam Fancyson is de ergste rivaal van Octo Tentacles aller tijden. Zijn enige doel is Octo zich onzeker en ontoereikend te laten voelen. Hij duikt op, schept op over de successen in zijn leven en probeert te laten zien dat hij buitengewoon rijk is. Het enige wat hij doet is Octo een slecht gevoel over zichzelf geven.

3 Beste: Larry The Lobster, The Athletic Popular Dude

Larry The Lobster
Larry The Lobster

Larry the Lobster is een grappig personage uit de show die de rol speelt van de atletische en populaire jock. Hij hangt rond aan het strand en is altijd aardig voor SpongeBob, ook al lopen ze niet in dezelfde sociale kringen. Hij is het type karakter dat gemakkelijk anderen kan pesten, maar in plaats daarvan is hij altijd erg aardig.

2 Beste: Oma SquarePants, de liefhebbende grootmoeder van Spongebob

Oma SquarePants,
Oma SquarePants,

Grandma Squarepants is de liefhebbende grootmoeder van SpongeBob. SpongeBob heeft ook een vader en moeder die tijd bij hem doorbrengen, maar het is zijn oma die we als een van de beste personages in de show beschouwen. Ze is altijd erg aanhankelijk met SpongeBob en ze houdt van bakken.

1 Slechtste: meneer Krabs, de hebzuchtige en egoïstische geldwolf

Meneer Krabs
Meneer Krabs

Mr. Krabs is het ergste omdat hij zo hebzuchtig en egoïstisch is. Hij ontsloeg SpongeBob op een gegeven moment om te voorkomen dat hij SpongeBob een stuiver betaalde. Hij is geldzuchtig, onbeschoft en hij maakt misbruik van anderen. Ooit maakte hij een sweatshop van kwallen. Moeten we nog meer zeggen?

Aanbevolen: