Dit is waarom Steve Carell denkt dat een reboot van 'The Office' vandaag niet zou werken

Dit is waarom Steve Carell denkt dat een reboot van 'The Office' vandaag niet zou werken
Dit is waarom Steve Carell denkt dat een reboot van 'The Office' vandaag niet zou werken
Anonim

Na de laatste aflevering die in 2013 in première ging op NBC, is The Office in populariteit gegroeid door zijn aanwezigheid op Netflix. Volgens het onderzoek van Nielsen is de show gerangschikt als de meest bekeken show op Netflix met 52 miljoen gestreamde minuten, en Friends met meer dan 20 miljoen.

Met castreünies en reboots van oude klassieke shows zoals Will and Grace, Charmed en nu Friends die terugkomen op onze tv-schermen, zou het logisch zijn dat de populaire tv-komedie hetzelfde doet. Voormalige castleden hebben in televisieoptredens en interviews aangegeven dat ze aan boord zouden zijn voor een reboot. Fans zouden het geweldig vinden om de hele cast weer bij elkaar te zien.

On Ellen, voormalig castlid John Krasinski, die Jim Halpert in de show speelde, zei dat hij het "heel graag" zou doen. "Oh mijn god, maak je een grapje? Ik zou die bende graag weer bij elkaar krijgen, "zei de Jack Ryan-ster.

Tijdens het bijwonen van een perstour van de Television Critics Association, uitte Jenna Fisher, die Pam Beesly speelde, haar liefde voor het personage. Fisher zei: "Ik denk dat het idee van een 'Office'-revival een geweldig idee is, ik zou vereerd zijn om op welke manier dan ook terug te komen." Later voegde ze eraan toe: "Ik vond het geweldig om het personage te spelen en zolang Greg Daniels de verantwoordelijke is en de visionair erachter, dan doe ik er absoluut aan mee."

GERELATEERD: Het kantoor: 15 fantheorieën over waarom Michael Scott Toby zo haat

In een interview met Esquire in 2018 zei Steve Carell dat hij niet zeker weet hoe het personage van Michael Scott in de huidige tijd zou 'vliegen'.

"Er is een hernieuwde belangstelling voor de show en we praten erover om het terug te brengen", vertelde hij aan Esquire. "Maar afgezien van het feit dat ik dat gewoon geen goed idee vind, is het misschien onmogelijk om die show vandaag de dag te doen en mensen het te laten accepteren zoals het 10 jaar geleden werd geaccepteerd."

The Morning Show-acteur zei dat het sociale klimaat waarin we ons momenteel bevinden met het tijdperk van sociale media zwaar kritiek zou hebben op het ongepaste gedrag dat Michael Scott op de werkplek vertoonde. Vergeleken met toen 'The Office' voor het eerst werd uitgezonden, beschreef hij het sociale klimaat als 'anders'.

GERELATEERD: Het kantoor: 15 dingen die de meeste fans niet weten over Michael Scott BTS

“Ik weet gewoon niet hoe dat nu zou vliegen. Er is tegenwoordig een zeer groot bewustzijn van aanstootgevende dingen - wat zeker goed is. Maar tegelijkertijd, als je zo'n personage te letterlijk neemt, werkt het niet echt."

Volgens een artikel gepubliceerd door Collider, werd Carell gevraagd naar de mogelijkheid van een reünie. In een persconferentie voor Welcome to Marwen zei Carell dat hij er geen deel van zal uitmaken als het gebeurt.

“Ik denk niet dat je diezelfde magie kunt heroveren. Ik denk echt dat het daar op neer komt. Als het magie was. Ik wil het niet overdrijven. Het was maar een tv-show', zei hij. “Ik zou gewoon niet de fout willen maken om er een minder goede versie van te maken. De kansen zouden niet in zijn voordeel zijn, in termen van het heroveren van precies wat het was, de eerste keer.”

Carell heeft wel een punt. De laatste aflevering van de show was als het afsluiten van het laatste hoofdstuk van een boek en het moeilijk zou zijn om verder te gaan waar de show was geëindigd. Voor Michael Scott is zijn verhaal gedaan. Hij was in staat om liefde te vinden en een gezin te stichten, iets wat hij al wilde sinds de serie begon.

Aanbevolen: