Dit is waarom Thora Birch niet denkt dat ze op de zwarte lijst van Hollywood stond

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Thora Birch niet denkt dat ze op de zwarte lijst van Hollywood stond
Dit is waarom Thora Birch niet denkt dat ze op de zwarte lijst van Hollywood stond
Anonim

De meeste kinderen uit de jaren 90 herkennen Thora Birch niet per se bij naam, maar ze herinneren zich wel haar rol als Dani in 'Hocus Pocus'. Het was een van de grootste rollen van de jonge ster als kind, maar ze zou ook gaan schitteren in een handvol andere opmerkelijke films.

Maar na verloop van tijd groeide Dani zeker op, en ze groeide ook weg uit Hollywood.

In feite suggereren veel bronnen dat ze om een paar verschillende redenen effectief op de zwarte lijst van de industrie was geplaatst. Maar om Birch het zelf te horen vertellen, er was helemaal geen "zwarte lijst".

Waarom zeggen mensen dat Thora Birch op de zwarte lijst stond?

De korte verklaring is dat mensen zeggen dat Thora Birch op de zwarte lijst van Hollywood stond omdat ze na een paar opmerkelijke films aan het begin van haar carrière niet in mega-blockbusters speelde.

Het is vermeldenswaard dat niet elke beroemdheid dat niveau van roem wil, maar omdat Thoróra zo lang onder de radar bleef, creatief gezien, begonnen mensen te denken dat er een reden voor was.

Veel fans speculeerden zelfs dat het Thora's vader was die ervoor zorgde dat ze werd geannuleerd. Ze wezen erop dat verschillende bronnen zeiden dat Thora's vader aanmatigend en ronduit strijdlustig was op verschillende sets, en dat hij ook een beetje griezelig was.

Veel fans dachten dat Birch's vader haar carrière mishandelde waardoor ze ontspoorde in termen van projecten. Maar was dat echt waar, of slechts speculatie? Thoróra heeft enkele gedachten.

Thora Birch zegt dat ze niet op de zwarte lijst stond

In een interview in 2019 werd Thora Birch gevraagd hoe ze zou reageren op mensen die vragen waar ze is geweest en wat ze heeft uitgespookt. In die tijd zou ze verschijnen in een relatief kleine (volgens box office recordbrekende normen) film getiteld 'The Last Black Man in San Francisco', en dat betekende dat mensen geïnteresseerd waren in het feit dat ze schijnbaar weer was opgedoken.

Maar Thoróra zag het niet helemaal zo.

Ze antwoordde dat ze "wel een pauze nam" en begreep ze de fascinatie van fans voor waarom ze leek te verdwijnen en wat haar beweegredenen waren. Het bleek echter dat Thoróra het eigenlijk heel druk had terwijl ze weg was uit Hollywood.

Thora Birch kwam niet op de zwarte lijst: ze heeft haar diploma gehaald

Birch legde uit dat ze "zich terugtrok uit… de voorhoede van de wereld van beroemdheden op het gebied van entertainment." Ze lachte terwijl ze dat zei, maar Thoróra merkte op dat haar verdwijning uit Hollywood 'een beetje opzettelijk' was.

Bovendien bracht ze haar wat vrije tijd door (Thora is in de loop der jaren voortdurend in films en andere projecten op het scherm verschenen, met weinig hiaten in haar cv) met het behalen van een hbo-opleiding.

Daarna realiseerde Thoróra zich echter dat ze nog steeds deel wilde uitmaken van de industrie vanwege haar liefde voor verhalen vertellen. Hoewel ze het niet eens is met het feit dat fans zeggen dat ze op de zwarte lijst stond, realiseert Thora Birch zich wel dat ze op een bepaalde manier "terugkomt".

Waarom verliet Thora Birch Hollywood?

De manier waarop Thoróra sprak over het verlaten van Hollywood, fans zouden kunnen vermoeden dat iets haar plotseling uit het rijk van paparazzi en critici heeft verdreven. Maar opdat niemand zou denken dat ze echt op de zwarte lijst stond, legde Thoróra uit dat ze een 'langzaam besef' had toen ze echt diep nadacht over wat ze wilde van het leven, wat voldoening zou geven en hoe ze contact wilde maken met andere mensen.

Dus in plaats van mee te gaan in Hollywood zoals vele andere sterren dat zouden doen, en zich vastklampten aan grotere en betere (en beter betalende) projecten zoals ze kwamen, koos Thora ervoor om te draaien. Ze wees er ook op dat ze onderweg "ook verliefd werd, trouwde, al die dingen".

Hoewel mensen misschien een foto hebben van een in ongenade gevallen en op de zwarte lijst geplaatste Thora Birch die om een of andere obscure reden grondig wordt geannuleerd, is het duidelijk dat haar perceptie van die tijd dat ze weg was enorm anders is.

Hoe denkt Thora Birch over roem?

Hoewel ze geen grote fan lijkt te zijn van de geruchten dat ze wordt geannuleerd, gaf Thoróra toe dat ze op veel manieren roem niet erg vindt. Ze geniet ervan "het van twee kanten te hebben", met evenveel anonimiteit als ze dat wil en speciale Hollywood-privileges als ze daar de voorkeur aan geeft.

Thora heeft ook een gevoel van eerbied voor haar fans, vooral degenen die al sinds het begin van de jaren '90 van haar houden. Ze legde zelfs uit dat haar fans de enige reden zijn waarom ze zich op Twitter heeft aangemeld; om "een soort boodschap te hebben voor mensen die contact willen opnemen."

Omdat het niet uitmaakt hoe "geannuleerd" de samenleving dacht dat Thoróra was, ze heeft duidelijk een sterke fanbase die gewoon wacht om te zien wat ze hierna gaat doen.

Aanbevolen: