Hilary Duff denkt dat dit de reden is waarom Disney de reboot van 'Lizzie McGuire' heeft geschrapt

Inhoudsopgave:

Hilary Duff denkt dat dit de reden is waarom Disney de reboot van 'Lizzie McGuire' heeft geschrapt
Hilary Duff denkt dat dit de reden is waarom Disney de reboot van 'Lizzie McGuire' heeft geschrapt
Anonim

Toen fans hoorden dat er een reboot was van de iconische Disney Channel-favoriet Lizzie McGuire, waren ze enthousiast. Niet lang nadat de show was aangekondigd, annuleerde Disney + deze voordat deze ooit in de lucht was. Het bleek dat de show, die Hilary Duff een wereldwijde naam maakte en leidde tot een spin-off film, werd afgelast vanwege creativiteitsverschillen tussen de streamingdiensten en creatievelingen.

Het Amerikaanse comedy-drama liep tussen 2001 en 2004, in navolging van tiener Lizzie McGuire en haar problemen. Door persoonlijke en sociale problemen aan te pakken, volgde het Lizzie's leven samen met haar beste vrienden Miranda en Gordo. De show, met een geanimeerde persona die rechtstreeks met het publiek sprak over Lizzie's innerlijke gedachten en emoties, ging ook over haar gezinsleven en de overgang naar de adolescentie.

De hoofdrolspeelster, Hilary Duff, is onlangs openhartig over de beslissing om de herstart van Lizzie McGuire op Disney+ te schrappen. In een interview ging de 34-jarige Duff in op de problemen die de streamingdienst had met een meer volwassen script en een meer volwassen Lizzie.

8 Hilary Duff onthulde dat 'Lizzie McGuire' niet verder zou gaan

Hilary Duff kondigde met een emotionele post aan dat de herstart van Lizzie McGuire in 2020 niet verder ging op Disney+. "Ik wil dat elke reboot van Lizzie eerlijk en authentiek is voor wie Lizzie vandaag zou zijn. Het is wat het personage verdient", schreef ze in een online statement. "We kunnen allemaal even de tijd nemen om te rouwen om de geweldige vrouw die ze zou zijn geweest en de avonturen die we met haar zouden hebben beleefd. Ik ben erg verdrietig, maar ik beloof dat iedereen zijn best heeft gedaan en dat de sterren gewoon niet op één lijn lagen. Hey nu, dit is waar de jaren 2020 van gemaakt zijn."

7 Twee 'Lizzie McGuire' reboot-afleveringen werden gefilmd voordat ze werden geannuleerd

Hilary Duff onthulde vorig jaar dat de cast twee afleveringen van de iconische show heeft opgenomen voordat Disney+ de reboot annuleerde. Verwacht werd dat de komedie de avonturen zou volgen van een 30-jarige Lizzie die nu in New York City woont. Duff's co-sterren Adam Lamberg, Jake Thomas, Hallie Todd en Robert Carradine zouden allemaal terugkeren. De productie begon eind 2019.

Tijdens het chatten met Good Morning America in maart 2021 spraken de zangeres en actrice openlijk over de herstart van Lizzie McGuire. "Het was duidelijk een grote teleurstelling", vertelde Duff aan de show. "Ik zal voor altijd dankbaar zijn voor de twee afleveringen die we hebben opgenomen."

"Het waren echt twee speciale weken van mijn leven", voegde ze eraan toe.

6 Hilary Duff wilde dat 'Lizzie McGuire' opnieuw werd opgestart op Hulu

Hilary Duff toonde eerder interesse in het verplaatsen van de herstart van Lizzie McGuire naar Hulu, schreef in een Instagram-bericht, ze zei: "Het zou een droom zijn als Disney ons de show naar Hulu zou laten verplaatsen, als ze geïnteresseerd waren, en Ik zou dit geliefde personage weer tot leven kunnen brengen."

Duff vertelde Good Morning America haar mening over het personage en gaf fans een idee van wat de show had kunnen zijn. "Ik denk dat ze eigenzinnig zou zijn, ik denk dat ze met zelfvertrouwen zou worstelen, maar ik denk dat ze aan het eind van de dag haar houvast vindt", zei Duff. "Dat is zo mooi aan haar, en dat is wat zo herkenbaar is dat ze niet alle antwoorden meteen heeft, maar ze is op de goede weg."

De druk om de nieuwe Lizzie McGuire-show te verplaatsen naar Hulu, eigendom van Disney, mislukte ook, ondanks de steun van Duff.

5 Was de reboot van 'Lizzie McGuire' te volwassen voor Disney+?

In een recent interview met Women's He alth zei Hilary Duff dat ze er bij de streamingdienst op stond dat hoewel de reboot een meer volwassen Lizzie liet zien, deze niet te volwassen was.

"Ze moest 30 jaar oud zijn om 30-jarige dingen te doen", vertelde Duff aan het tijdschrift. “Ze hoefde niet de hele tijd bong-rips te doen en one-night stands te hebben, maar het moest authentiek zijn. Ik denk dat ze geschrokken zijn.'

4 Waar gaat het opnieuw opstarten van 'Lizzie McGuire' over?

Hilary Duff deelde eerder in januari 2022 details over de plot van de revival, waardoor fans een kijkje konden nemen in hoe zij en de oorspronkelijke maker Terri Minsky geloofden dat Lizzie's leven in de dertig zou zijn.

Duff verklaarde dat Lizzie zou merken dat ze weer bij haar ouders zou intrekken nadat ze in New York had gewoond, omdat ze haar verloofde betrapte op een affaire. Deze gebeurtenis leidde ertoe dat ze zich afvroeg waar haar leven haar had gebracht.

Terwijl Duff en de oorspronkelijke maker Minsky hoopten trouw te blijven aan hoe een oudere Lizzie McGuire zou handelen, suggereerde Duff dat Disney erg beschermend was over het personage. Het is duidelijk deze bescherming die leidde tot een creatieve botsing, wat leidde tot de annulering.

3 Is de herstart van 'Lizzie McGuire' dood?

In 2020 leek Hilary Duff de deur voor de herstart van Lizzie McGuire voorgoed te sluiten. Ze leek echter haar deuntje te veranderen in een interview: "Ik denk niet dat het dood is, en ik denk niet dat het leeft."

Duff heeft de hoop uitgesproken dat het in de toekomst nieuw leven kan worden ingeblazen, hoewel ze nu bezig is met How I Met Your Father, dat het over enkele jaren zou kunnen zijn.

2 Hilary Duff schittert nu in nieuwe reboot

Kort nadat ze haar show Younger had ingepakt, keerde Hilary Duff terug naar huis in Zuid-Californië en kreeg al snel de hoofdrol aangeboden in de comedy-reboot How I Met Your Father.

"Ik heb zoiets van, 'Oh mijn God, ik kan dat niet doen'", vertelde Duff aan The Hollywood Reporter. "'Ik ben in het soort reboot-rij geweest en heb het geprobeerd. En ik denk niet dat ik dat kan volhouden.' En ze zeggen: 'Nee, het is niet zoals een reboot in die zin.'”

Toen de herstart van Lizzie McGuire helaas mislukte, voegde de actrice van A Cinderella Story zich bij de cast van HIMYF, waarin ze Sophie speelt. De heropleving van de populaire sitcom How I Met Your Mother volgt Sophie en haar hechte vriendengroep die aan het uitzoeken zijn wie ze zijn en hoe ze verliefd kunnen worden in het tijdperk van dating-apps en onbeperkte opties.

1 Is 'How I Met Your Father' zoals 'Lizzie McGuire'?

Sommige mensen hebben de komische spin-off vergeleken met de plot die Hilary Duff aan de geplande heropleving van Lizzie McGuire hechtte. HIMYF wordt uitgezonden op Hulu, dat eigendom is van Disney en de plaats waar de herstart van Lizzie McGuire werd aangeprezen om op uitgezonden te worden.

Duffs personage woont in New York terwijl ze aan de vooravond staat van een nieuw hoofdstuk in haar leven. Zowel Sophie van Duff als haar Lizzie hebben een eigenzinnig en sympathiek karakter, maar missen zelfvertrouwen. De zachte komedie en de moeilijke situaties die haar vrienden haar helpen om eruit te komen, komen voor in beide door Duff geleide shows.

Moet de herstart van Lizzie McGuire plaatsvinden, of moet het in het begin van de jaren 2000 blijven, toen het oorspronkelijk werd uitgezonden?

Aanbevolen: