Disney's 'Love, Simon' en 'Lizzie McGuire' reboot als niet 'gezinsvriendelijk' genoeg

Inhoudsopgave:

Disney's 'Love, Simon' en 'Lizzie McGuire' reboot als niet 'gezinsvriendelijk' genoeg
Disney's 'Love, Simon' en 'Lizzie McGuire' reboot als niet 'gezinsvriendelijk' genoeg
Anonim

Fans van het romantische komedie-drama Love van 2018, dacht Simon dat Disney grote vooruitgang boekte in het vertegenwoordigen van de LGBTQ+-gemeenschap toen aanvankelijk een vervolgserie op basis van de film gepland stond voor release op Disney+, maar de geplande serie heeft officieel overgedragen aan Hulu omdat Disney de inhoud niet "gezinsvriendelijk" vond.

Hilary Duff spreekt zich uit om te onthullen dat haar langverwachte herstart van Lizzie McGuire op dezelfde manier is afgewezen door de streamingdienst van Disney nadat de productie van de serie was stopgezet en een woordvoerder beweerde dat het moet worden verplaatst naar "een ander creatieve richting."

Disney+ liefde doorgegeven, Simon TV Series

Ondanks de aanvankelijke opwinding voor de Love, Simon-televisieserie die op Disney+ zou worden uitgezonden, heeft Disney besloten om de show in plaats daarvan aan Hulu te geven. Volgens interne bronnen was het bedrijf van mening dat problemen zoals alcoholgebruik en seksuele verkenning niet zouden passen bij de gezinsvriendelijke inhoud op hun streamingdienst.

De show heet nu Love, Victor en richt zich op een nieuwe leerling op Creekwood High School, dezelfde school in de film van 2018. Michael Cimino speelt Victor, een tiener op zijn eigen reis van zelfontdekking terwijl hij worstelt met zijn seksuele geaardheid.

Liefde, Simon-ster Nick Robinson keert terug om het eerste seizoen van 10 afleveringen te vertellen, dat in juni debuteert tijdens Pride Month.

Disney besloot dat hun herstart van Lizzie McGuire een nieuwe lens nodig heeft

Afgelopen november begon Disney te werken aan een herstart van Lizzie McGuire die zou worden opgepakt toen het titelpersonage van Hilary Duff 30 werd en begon te navigeren door de ups en downs van de volwassenheid. De serie zou de terugkeer van Hilary's oude castgenoten Adam Lamberg, Hallie Todd, Robert Carradine en Jake Thomas bevatten, en de originele maker van de serie Terri Minsky was aan boord als showrunner en uitvoerend producent.

Toen echter het nieuws bekend werd dat Terri Minsky de reboot op schokkende wijze verliet na het filmen van twee afleveringen, vroegen fans om te weten hoe haar vertrek de revival zou beïnvloeden. De productie van de serie is sindsdien gepauzeerd en een woordvoerder van Disney vertelde Variety dat ze allebei op zoek zijn naar een nieuwe showrunner en een andere richting om de show in te nemen.

"Fans hebben een sentimentele gehechtheid aan Lizzie McGuire en hebben hoge verwachtingen van een nieuwe serie", aldus de woordvoerder. "Na het filmen van twee afleveringen kwamen we tot de conclusie dat we een andere creatieve richting moeten inslaan en een nieuwe lens op de show.”

Hilary Duff onthult de reden waarom Disney+ de serie in de wacht heeft gezet

Hilary gaf op subtiele wijze enig inzicht in de echte reden waarom haar herstart van Lizzie McGuire woensdag problemen heeft op Instagram door commentaar te geven op het nieuws over de Love, Simon-televisieserie die naar Hulu wordt verplaatst.

Ze plaatste een screenshot van een kop met de tekst "Love, Simon TV Show Pulled From Disney+ as It's Not 'Family-Friendly'" op haar Instagram-verhaal, en voegde het bijschrift toe: "Klinkt bekend."

Terri Minsky vertelde Variety dat ze blij zou zijn als haar serie dezelfde behandeling zou krijgen als Love, Victor, omdat Hulu Lizzie McGuire in staat zou stellen volwassen materiaal te verkennen en haar zou helpen vast te houden aan haar oorspronkelijke visie voor de reboot.

“Hilary [Duff] heeft een greep op Lizzie McGuire op 30 die moet worden gezien. Het is geweldig om naar te kijken. Ik zou graag zien dat de show zou bestaan, maar idealiter zou ik het geweldig vinden als het die behandeling zou kunnen krijgen om naar Hulu te gaan en de show te doen die we aan het doen waren, "verklaarde ze. "Dat is het deel waar ik volledig in het donker ben. Het is belangrijk voor mij dat deze show belangrijk was voor mensen. Ik had het gevoel dat ik een show wilde doen die dat soort toewijding waard was."

Aanbevolen: