Hilary Duff vertelt waarom ze jarenlang geen 'Lizzie McGuire'-reboot wilde doen

Hilary Duff vertelt waarom ze jarenlang geen 'Lizzie McGuire'-reboot wilde doen
Hilary Duff vertelt waarom ze jarenlang geen 'Lizzie McGuire'-reboot wilde doen
Anonim

De laatste aflevering van de razend populaire Disney Channel-show die meer dan 15 jaar geleden werd uitgezonden, maar momenteel wordt er aan een reboot gewerkt. Duff heeft echter onthuld dat ze tegen deelname aan een reboot was.

In een exclusief interview met Cosmopolitan vertelde Hilary Duff dat ze meerdere keren werd gevraagd om een reboot te doen nadat de show was afgelopen, maar ze zou altijd weigeren. "Ze vroegen me al jaren en jaren: 'Laten we een reboot doen, laten we een reboot doen', en ik had zoiets van, 'Nee, nee, nee,'"

Duff onthulde aan de interviewer dat, ondanks het enorme succes van de show, het eigenlijk moeilijk voor haar was om acteerrollen te krijgen na Disney's Lizzie McGuire.

GERELATEERD: Herinner je je de zus van Hilary Duff nog? Dit is wat Haylie Duff vandaag doet

Ze legde uit dat ze niet kon ontsnappen aan het titelpersonage dat haar beroemd maakte. "Ik heb absoluut grote frustraties doorgemaakt, zoals: 'Waarom kan ik geen kans maken om iemand anders te zijn?"

"Niet dat ik elke casting director wil achtervolgen," vervolgde ze, "maar er is een heel klein handjevol mensen die karakteracteurs zijn en ingehuurd kunnen worden voor rollen die echt van elkaar verschillen. 21 tot 25 jaar, voordat ik moeder werd, was er veel frustratie.”

GERELATEERD: Hilary Duff plaatst schattige IG-foto van haar verjaardagsfeestje met haar zoon die niet wil zingen

De actrice voegde eraan toe dat de verworven bekendheid van Disney haar talent overschaduwde. "Ik zou de producer terugbellen en ze zouden zeggen: 'Ze is zo geweldig en ze gaf ons de beste lectuur en bla bla, maar ze is Hilary Duff …'"

Nadat ze de rol van Kelsey Peters op TV Land's Younger had gekregen, was Duff eindelijk in staat om haar frustraties van haar lange periode in de Disney Channel-rol te overwinnen.

"Ik ben nu op zo'n andere plek in mijn leven, moeder en echtgenote zijn - het weegt niet meer op me", zei ze. "Ik heb niet het gevoel dat mensen me alleen zo zien, maar [zelfs] als ze dat doen, waardeer ik het omdat [Lizzie McGuire] een grote impact had op het leven van zoveel mensen."

GERELATEERD: 15 Zoete feiten die we niet wisten over de show van Hilary Duff, jonger

De herstart van Lizzie McGuire volgt een volwassen Lizzie van in de dertig. Duff hoopt dat de show herkenbaar zal zijn voor vrouwen in haar leeftijdsgroep, net zoals Lizzie dat was voor tieners toen het begon.

“Ik denk dat het het juiste moment is om terug te gaan en haar met je mee te laten gaan, in je dertiger jaren en alle leuke tijden, en alle grote monumentale momenten, en alle uitdagingen die je bent geconfronteerd worden”, aldus Duff."Ik dacht gewoon dat er een kans was voor haar om volwassen te worden en voor haar om er weer voor vrouwen te zijn."

De reboot zou worden uitgebracht op Disney Plus, maar de productie werd stopgezet omdat er geen afbeelding meer was die geschikt was voor het streamingplatform. In februari uitte Duff op Instagram haar frustratie en drong er bij Hulu op aan om Lizzie McGuire opnieuw op te starten.

Tot nu toe is er geen officiële aankondiging geweest wanneer de show de productie zal hervatten - maar het enthousiasme van de fans is er, dus het is waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd.

Aanbevolen: