20 foto's van de cast van vrienden die niet zo gezinsvriendelijk zijn

Inhoudsopgave:

20 foto's van de cast van vrienden die niet zo gezinsvriendelijk zijn
20 foto's van de cast van vrienden die niet zo gezinsvriendelijk zijn
Anonim

De castleden van Friends behoren waarschijnlijk tot de gelukkigste mensen op aarde. Hun show was een megahit en de herhalingen zijn nog steeds te zien tot op de dag van vandaag. Elke aflevering zorgde voor veel gelach en fans hadden echt het gevoel dat ze elk personage persoonlijk kenden.

De show was nooit te controversieel, hoewel sommigen zouden beweren dat bepaalde onderwerpen niet helemaal geschikt waren voor kinderen. Ouders moesten beslissen of hun familie samen naar Friends zou kijken of de kinderen de kamer zou laten verlaten.

Een tv-show is één ding, maar als de sterren hun dagelijkse leven leiden, hebben ze geen script om te volgen. Dat betekent dat ze doen wat ze willen, doen wat hen aanspreekt en zo suggestief zijn als ze willen.

Natuurlijk maken de paparazzi de foto's van de sterren als ze in het openbaar zijn, dus de mensen van Friends kunnen niet verwachten dat ze alleen gelaten worden.

Deze 20 foto's van de cast van Friends zijn niet wat velen als gezinsvriendelijk beschouwen. Als A-listers op pad zijn, kan er van alles gebeuren.

20 Goed geplaatste accessoires

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens de show werd "Rachel" bedekt tot grote vreugde van veel ouders. Snel vooruit, en de echte Jennifer is racier met haar mode en kiest voor diepe decolletés om haar troeven te benadrukken. Ze accentueert zelfs het gebied met een goed geplaatste ketting. Ongeacht haar stijl, deze meid ziet er prachtig uit.

19 Overeind blijven

Afbeelding
Afbeelding

"Monica" spettert in het water en oefent haar drijftechnieken. Nu de show al een tijdje voorbij is, hebben de castleden andere dingen die ze kunnen doen. Misschien is Courteney op vakantie en gunt ze zichzelf de traktatie van rust en ontspanning. Rond spetteren is altijd leuk en ze lijkt het naar haar zin te hebben.

18 Joey trekt naar het zwembad

Afbeelding
Afbeelding

Matt ha alt het beste uit zijn modellentalent door aan het zwembad te poseren. Hij is nu een stuk ouder, maar lang geleden was hij een van de heetste hunks die er waren. Natuurlijk, hij ziet er nog steeds goed uit, maar na verloop van tijd is de aantrekkingskracht van Matt afgezwakt. Er zijn altijd herhalingen van Friends om naar te kijken om Matt te bewonderen als "Joey", de buurman die alle dames hoopten te hebben.

17 De prullenbak buitenzetten zag er nog nooit zo goed uit

Afbeelding
Afbeelding

Klusjes doen is vervelend, maar als het proces fantastisch was, zoals Courteney het laat uitschijnen, zouden we allemaal bereid zijn om de prullenbak 24/7 buiten te zetten. Ze is gekleed om te sensatie in haar schattige jurk en strappy hakken. De meeste mensen zien er net zo slecht uit als wat ze bij zich hebben op de vuilnisdag, maar "Monica" maakt meer dan goed voor de rest van ons.

16 Schwimmer heeft het allemaal gezien

Afbeelding
Afbeelding

"Ross" is een grappige kerel, maar hij vindt de humor niet in het openen van de deur voor deze shirtloze man. Hij zou veel gelukkiger zijn als "Rachel" daar naakt zou staan, maar als er iemand op de deur klopt, is het vaak een verrassing om aan de andere kant te wachten. De volgende keer moet hij eerst bellen.

15 BF – Voor vrienden

Afbeelding
Afbeelding

De meeste mensen leerden Courteney Cox kennen van haar rol in Friends, maar ze maakte haar weg in de biz voordat de show van start ging. Hier zien we haar een prachtig stuk uit één stuk modelleren, pronken met haar figuur en de wereld laten zien dat ze klaar is om een knaller te worden in de showbizz. Nu is ze een begrip die alles lijkt te hebben.

14 Rachel-Ross Romance

Afbeelding
Afbeelding

Een van de belangrijkste verhaallijnen in de show was de romance tussen 'Rachel' en 'Ross'. Fans waren enthousiast dat ze eindelijk de twee tortelduifjes konden zien verenigen, en zelfs vandaag zijn fans van de show nog steeds blij dat deze verhaallijn zich heeft afgespeeld. Dit moment is er een die kijkers nooit zullen vergeten.

13 Geboeid aan het kabinet

Afbeelding
Afbeelding

"Chandler" was altijd een feest, maar vastgeketend zijn aan een kast lijkt zeker minder mooi. Hoewel de show niet bedoeld was om iemand af te schrikken, kan een scène als deze kinderen bang maken die niet oud genoeg zijn om de ins en outs van het script te begrijpen. Zelfs als hij geboeid aan de kast zit, kunnen we niet anders dan de humor in deze scène vinden.

12 Een te veel

Afbeelding
Afbeelding

Het lijkt erop dat "Ross" zijn limiet heeft overschreden en te veel van deze "volwassen" dranken heeft geslurpt. Hoewel de meeste jongens een glas of twee aankunnen, lijkt het erop dat deze man na een paar slokjes nutteloos is. Misschien moet hij het in plaats daarvan bij iets eenvoudigers houden, zoals frisdrank. Hij zal zich morgenochtend zeker beter voelen.

11 De Tri-Monica

Afbeelding
Afbeelding

Wat is er beter dan één foto van Courteney? Hoe zit het met drie? Ze is zo mooi als maar kan in haar roze onderjurk, dus drie versies van de foto maken het nog vrolijker. Het is moeilijk om te beslissen welke pose het beste is, maar geen van hen heeft een fout. Het is geen wonder dat zoveel mensen dol zijn op de actrice.

10 Feesten op een privéjet

Afbeelding
Afbeelding

De hele cast is enthousiast om als groep te reizen, en deze opname is een klassieker. Het is net zoals de show begon, en deze frisse gezichten zijn gevuld met hoop en dromen. Ze wisten niet dat ze enkele van de grootste sterren zouden worden die de wereld ooit heeft gezien. Wie wist dat een tv-komedie zoveel invloed kon hebben?

9 Jen's transformatie van schattig naar cougar

Afbeelding
Afbeelding

Naarmate de jaren verstreken, is Jennifer van schattig naar iets veel fantastischer gegaan. Ze ziet er in elke fase geweldig uit, maar haar 'wauw'-factor is van de hitlijsten verdwenen. Haar kleding op Friends was relatief tam in vergelijking met de twee andere shots. Hoe ouder ze wordt, hoe meer ze bereid is om met haar figuur te pronken.

8 Ongewenste vooruitgang

Afbeelding
Afbeelding

We weten allemaal dat "Ross" en "Rachel" nogal wat romantiek in de show hadden, maar op deze foto lijkt het alsof hij niet echt geïnteresseerd is in een praatje met zijn tegenspeler."Rachel" komt dicht bij haar man, maar hij leunt niet achterover in haar richting. Misschien is hij gewoon niet in de stemming.

7 Matthew is zichzelf niet

Afbeelding
Afbeelding

Matthew lijkt in niets op zijn personage in de show in deze ongelukkige opname. Had hij gewoon een slechte dag, of is dit een teken van iets ernstigers? We hebben allemaal van die dagen dat we niet op ons hoogtepunt zijn, maar de paparazzi volgen ons niet. Wat Matthews problemen ook waren, laten we hopen dat hij ze heeft opgelost en gelukkig is.

6 De vijf-secondenregel?

Afbeelding
Afbeelding

Van de vloer eten is niet ideaal, maar deze personages eten in de modder. Er is geen goede reden om dit eten van de vloer te scheppen, maar het zorgt wel voor wat gelach bij het publiek. Deze twee zouden dit in het echte leven zeker niet doen, maar veel mensen hebben zich gehouden aan de beroemde "vijf-secondenregel" wanneer voedsel onverwachts v alt.

5 Tug Of War

Afbeelding
Afbeelding

De leidende dames trekken het eruit terwijl ze dit grote touw pakken en eraan trekken. Ze zien er fel en fantastisch uit en laten hun meer aantrekkelijke kant zien als marketingtool voor de show. De jongens lijken niet zo'n foto te hebben, wat bewijst dat de dames de overtuigingskracht hebben.

4 Beach Babe

Afbeelding
Afbeelding

Jen veroorzaakt nogal wat opschudding als ze in haar stringbikini over het zand stapt. Ze is superfit, gebruind en gespierd en ziet er net zo goed uit als ooit. Hoewel de show misschien al een tijdje geleden is ingepakt, is Jen's roem nog steeds door het dak. Ze is zo heet als de zon aan de hemel.

3 Niet-zo-vriendelijk gezicht

Afbeelding
Afbeelding

Matthews gezichtsuitdrukking is een beetje griezelig, maar van binnen is hij zeker niet zo eng. Niet elke foto komt vriendelijk over, en deze is een voorbeeld van hoe selfies ernstig misleidend kunnen zijn. Tenzij hij echt boos is, is het veilig om te zeggen dat de acteur een betere foto had kunnen nemen.

2 Een heet Halloween

Afbeelding
Afbeelding

"Monica" ziet er super sensueel uit in haar nauwsluitende kattenkostuum voor Halloween. De look van "Phoebe" is een stuk tammer, maar ze was sowieso nooit iemand die pronkte met haar verleidelijke kant. Als het gaat om verkleden voor de gelegenheid, maakte "Monica" het haar moment. Ze is klaar om van deur tot deur te gaan en iedereen te verrassen die hun deuren opent.

1 Roterende romantiek

Afbeelding
Afbeelding

We weten allemaal hoe 'Ross' en 'Rachel' een wervelende romance hadden in de show, maar sommigen vergeten dat ze ook een affaire had met 'Joey'. Het lijkt een beetje te "vriendelijk" dat de personages zo vaak met elkaar in contact kwamen, maar voor de fans waren de plots altijd een plezier.

Aanbevolen: