Space Force ha alt zijn cast uit het kantoor en parken & recreatie

Space Force ha alt zijn cast uit het kantoor en parken & recreatie
Space Force ha alt zijn cast uit het kantoor en parken & recreatie
Anonim

Netflix debuteert in mei met een nieuwe sitcom genaamd Space Force. Steve Carell speelt generaal Mark R. Naird, maar de voormalige ster van The Office is niet de enige bekende acteur die zich bij de cast van deze langverwachte comedyserie voegt.

Lisa Kudrow van Friends-faam en Ben Schwartz van het immer populaire Parks and Recreation zullen ook een belangrijke rol spelen in het aankomende Netflix-origineel. Hoewel hij vooral bekend staat om zijn rol in Parks and Recreation, heeft hij een aantal animatiefilms en televisieseries gemaakt, waaronder: The Lego Movie: The Second Part, BoJack Horseman, Bob's Burgers, Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles en DuckTales.

Bedoeld om de spot te drijven met het streven van president Trump om Space Force te bouwen als onderdeel van de Amerikaanse luchtmacht; Space Force bruist al op Twitter en de meeste mensen staan te trappelen om hun eerste blik op deze met comedy doordrenkte serie te krijgen.

Steve Carell, die niet alleen beroemd is vanwege zijn rol op kantoor, maar ook vanwege films zoals: The 40-Year Old Virgin, Date Night, Despicable Me en de vervolgfilms. Hoewel Carell vooral bekend staat om zijn komische genialiteit, heeft hij ook veel serieuzere rollen gespeeld, zoals het spelen van de veroordeelde moordenaar John Du Pont in Foxcatcher.

Lisa Kudrow zal naar verluidt de vrouw van Carell spelen, Maggie en Ben Schwartz staat op de rol, media-adviseur F. Tony Scarapiducci. Kudrow, die vooral bekend is van haar rol als Phoebe Buffay op Friends, speelde ook Ursula Buffay op NBC's Mad About You. Interessant is dat Ursula Buffay ook een stempel drukt op Friends als de meer sinistere tweeling van Kudrow's Phoebe. Merk ook op dat Ursula Buffay, tweelingzus van Phoebe, wordt gespeeld door Lisa Kudrow, hoewel sommige verkooppunten haar echte zus, Helene, crediteren, wat niet waar is.

De immer populaire, John Malkovich, zal zich ook voegen bij de rangen van Space Force-acteurs als Dr. Adrian Mallory, de topwetenschapper op de militaire basis die vastbesloten is om te voorkomen dat Space een door oorlog verscheurd slagveld wordt. Malkovich, die een Oscar-nominatie won voor zijn vertolking van Mr. Will in, Places in the Heart, heeft een litanie van zowel komische als serieuze rollen gedurende zijn uitgebreide 42 jaar acteren, waaronder enkele op Broadway.

Afbeelding
Afbeelding

In samenwerking met de maker van The Office, Greg Daniels, en Howard Klein-maker van Parks and Recreation, zal Carell zeker een komische hit hebben met Space Force, vooral gezien het feit dat COVID-19 ons al aan het binge-watchen is onze favoriete Netflix-originelen. Tegen de tijd dat Space Force wordt uitgezonden, zijn we allemaal wanhopig op zoek naar iets nieuws en met slechts zo veel opties; Netflix zal zeker de lach bezorgen waar we naar snakken.

Of je nu binnen zit vanwege het Coronavirus of niet, we kunnen allemaal toegeven dat meer Steve Carell geen slechte zaak is. Wie houdt er tenslotte niet van lachen? En met de lijst met ondersteunende acteurs die Space Force al heeft opgesteld, is er geen kans dat deze serie niet voor iedereen iets te bieden heeft. Oké, dus er is misschien een boeman in elk gezin die liever moppert en klaagt dan achterover te leunen en echt te genieten van een goede lach, maar voor de rest van ons zullen we giechelen en giechelen zoals Netflix het bedoeld heeft.

Afbeelding
Afbeelding

En voor het geval je de afgelopen vijftien jaar of zo onder een steen hebt geleefd, The Office, een komedie over drama op de werkplek, uitgezonden op NBC van 2005 tot 2013 en enorm populair vanwege de shoot vanuit de heup komedie met de immer populaire Steve Carell.

Wat betreft parken en recreatie, deze schattige sitcom over een bureaucraat die meedogenloos is in haar streven om haar geboortestad te verbeteren, zal je met warme lachsalvo's achterlaten, terwijl The Office je aan het lachen maakt. En beide zijn enorm populair vanwege hun unieke kijk op humor en de alledaagse, alledaagse komedie.

Afbeelding
Afbeelding

En voor het geval dat kantoor en politieke spot niet jouw ding zijn; vergeet nooit dat Friends nog steeds een enorm populaire optie is voor een goede lach, zelfs in het jaar 2020. Het is geen wonder dat Netflix een ongelooflijke $ 118 miljoen heeft betaald om de streamingrechten voor Friends te behouden voor het kalenderjaar 2019. Niet alleen dat, maar volgens Cheatsheet moesten ze ook betalen om de sitcom te laten remasteren om ook op hun streamingdienst te passen.

En aangezien we allemaal nog een tijdje binnen zitten, waarom niet achterover leunen en bingewatchen naar enkele shows die je zeker zullen laten lachen? Of je nu houdt van geestige humor, hartverscheurende lach of iets daartussenin, Netflix wil je behagen en zal altijd iets in de maak hebben om je aan het lachen te houden in deze gekke tijden.

Dus leun achterover, ontspan en geniet van iets geweldigs van de streaminggoeroes op Netflix.

Aanbevolen: