15 tv-programma's om naar te kijken als je nog steeds parken en recreatie mist

Inhoudsopgave:

15 tv-programma's om naar te kijken als je nog steeds parken en recreatie mist
15 tv-programma's om naar te kijken als je nog steeds parken en recreatie mist
Anonim

Sinds de laatste aflevering in 2015 werd uitgezonden, willen fans van de populaire comedyshow Parks and Recreation nog steeds meer. De kenmerkende mix van hartverwarmende momenten en hilarische tegenslagen is moeilijk te repliceren en markeert het als een van de meest iconische gezinsvriendelijke tv-programma's aller tijden. Met optimistische personages als Leslie Knope en Chris Traeger, en uitgestreken pessimistische tegenhangers als Ron Swanson en April Ludgate, lijkt de show alles te hebben in termen van een complexe maar boeiende dynamiek van de werkende cast.

Hoewel Parks and Recreation ongelooflijk uniek is qua toon en stijl, worden de komische invloeden gevoeld als vergelijkbaar met een aantal tv-showselecties van Netflix en Amazon Prime. Hier bekijken we 15 tv-programma's om te bekijken als je die hartverscheurende finale van Parks and Recreation nog steeds niet hebt overwonnen.

15 "Gemeenschap" brengt een cast van verschillende temperamenten samen

Gemeenschap
Gemeenschap

Als je houdt van de groepsdynamiek van paria's die samenwerken in Parks and Recreation, dan zul je niet teleurgesteld zijn in de onconventionele Spaanse studiegroep van Community. Onder leiding van voormalig advocaat Jeff Winger, die gedwongen wordt om naar Greendale Community College te gaan voor een legitieme graad, raakt de studiegroep al snel gevuld met complexe en eigenzinnige karakters.

14 "The Good Place" presenteert een komische weergave van het leven na de dood

De goede plek
De goede plek

Volgens The Cinemaholic lijkt The Good Place 'op een schandalig plot te werken, maar slaagt ze erin het publiek verslaafd te krijgen met zijn humoristische toon.' De show is zeer creatief in zijn komische weergave van het hiernamaals, waar de hoofdpersoon Eleanor Shellstrop wordt vervoerd en de onsterfelijke architect Michael ontmoet. Veel van de cast zouden ook bekende gezichten zijn voor fans van Parks and Recreation, aangezien ze in de show te zien zijn.

13 Familiedrama wordt vermakelijk gemaakt in "Arrested Development"

Gearresteerde ontwikkeling
Gearresteerde ontwikkeling

Arrested Development draait om de ups en downs van een disfunctioneel gezin. Wanneer de familiepatriarch George Bluth wordt berecht voor een misdaad, wordt het hele gezin geconfronteerd met een neerwaartse spiraal naar een naderend financieel onheil. Ondanks zijn eigen persoonlijke problemen, streeft Michael ernaar om het gezin weer bij elkaar te brengen. Dit loopt parallel met het moederlijke karakter van Leslie Knope en de eindeloze inspanningen om de afdeling Parken bij elkaar te houden.

12 "New Girl" speelt in op een charmante loftdynamiek

Nieuw meisje
Nieuw meisje

Offbeat en charmant, New Gir l richt zich op een onderwijzeres, Jessica Day, die met drie andere mannen naar een flat in L. A. verhuist. Net als Parks and Recreation onderzoekt de show het dagelijkse leven van de personages en ziet ze hoe ze hun carrière- en relatieproblemen doorstaan.

11 Personages worden tot het uiterste gedreven in "It's Always Sunny In Philadelphia"

Het is altijd zonnig in Philadelphia
Het is altijd zonnig in Philadelphia

De cast van It's Always Sunny in Philadelphia, geliefd om hun onbeschaamd verwrongen opvattingen, wordt vaak tot het uiterste gedreven en raakt verwikkeld in intens ongemakkelijke situaties. Volgens Collider is het resultaat van dit uitgangspunt 'grappig, fascinerend en slechts het laatste teken dat zelfs als The Gang ouder wordt, de show mogelijk voor altijd door kan gaan.'

10 "Brooklyn Nine-Nine" kampioenen een verhaallijn van samenwerking tussen collega's

Brooklyn Nine-Nine
Brooklyn Nine-Nine

Met een eclectische groep rechercheurs die veel van de cast van de Parks-afdeling lijken te evenaren, volgt deze hartverwarmende sitcom de gevallen van een eigenzinnig New Yorkse wijk. De centrale relatie tussen Jake Per alta en Amy Santiago belooft hart, humor en een hoop gedenkwaardige grappen.

9 "The Office" heeft een aantal pittige one-liners en hilarische grappen

Het kantoor
Het kantoor

De Amerikaanse aanpassing van The Office is een van de weinige tv-programma's die het origineel recht doet. De show speelt zich af in een papierbedrijf in Scranton en bevat een aantal contrasterende en lieve personages zoals Michael Scott, Jim Halpert en Pam Beesly. Rashida Jones speelt ook een gastrol in seizoen 3, wat een traktatie is voor fans van Parks and Recreation.

8 Sterke vrouwelijke personages zijn geïntegreerd in de worstelwereld van "Glow"

Gloed
Gloed

De show speelt zich af in LA van de jaren 80 en draait om een groep vrouwelijke worstelaars die samenwerken om een tv-show van de grond te krijgen. Met in de hoofdrol rijzende sterren zoals Alison Brie, proberen de personages verschillende obstakels te overwinnen die hen worden opgeworpen door de door mannen gedomineerde wereld van worstelen. Zoals Huffington Post stelt: 'Leslie Knope's gewoonte om altijd een manier te vinden om te volharden, kan ook worden gevonden met de personages hier.'

7 "Master Of None" ziet Aziz Ansari in een met drama doordrenkte rol

Meester van niemand
Meester van niemand

Volgens cheatsheet vestigt Aziz Ansari de aandacht op zijn brede acteerbereik in de dramakomedie Master of None. Ansari speelt een vrijgezel die in New York City woont en gaat de uitdaging aan als hij moeilijke situaties zoals racisme, seksisme en ongelijkheid moet bestrijden naarmate de verhaallijn vordert.

6 De kunst van het sarcasme wordt perfect uitgevoerd in "Archer"

Boogschutter
Boogschutter

Voor het eerst uitgezonden in 2010, is Archer uitgegroeid tot een van de meest geliefde en hoogst gewaardeerde shows op Netflix. Het verhaal draait om een internationaal spionagebureau en zijn medewerkers die elkaar proberen te ondermijnen, verraden en beschimpen tijdens belangrijke missies. Nogmaals, de verhaallijn van een complexe werkplekdynamiek schittert met zijn veelheid aan komische mogelijkheden.

5 "Futurama" maakt absurdistische humor hartverwarmend

Futurama
Futurama

In overeenstemming met de trend van geanimeerde comedyshows, heeft Futurama een prachtige stemmencast in dienst die er keer op keer in slaagt om hilarisch unieke uitvoeringen te leveren. Dit omvat Billy West in de rol van Philip J. Fry, een vijfentwintigjarige pizzabezorger die een nieuwe start krijgt wanneer hij zichzelf per ongeluk bevriest en duizend jaar in de toekomst wakker wordt.

4 "Curb Your Enthusiasm" belooft een reeks spannende tegenslagen

Beheers je enthusiasme
Beheers je enthusiasme

Zoals gezegd door The Odyssey, zullen fans van Parks and Recreation blij zijn met deze aangrijpende show over de neurotische, schurende en vaak schadelijke hoofdrolspeler, Larry David, gespeeld door Larry David zelf. De humor is droog, snijdend en biedt een heerlijk kijkje in het fictieve leven van de co-schrijver van Seinfeld.

3 "Vers vlees" is hilarisch in de behandeling van genderverschillen

Vers vlees
Vers vlees

Deze comedyshow zal in de smaak vallen bij een jonger publiek, vooral degenen die de precaire periodes tussen het verlaten van de school en het beginnen van een nieuw leven op de universiteit doormaken. Met de bekende Britse komiek Jack Whitehall in de rol van de chique playboy J. P. belooft de verhaallijn een perfecte balans tussen lachen en emotioneel drama.

2 "How I Met Your Mother" combineert ontroerende romantiek met excentriciteit

Hoe ik je moeder heb ontmoet
Hoe ik je moeder heb ontmoet

Zoals positief beoordeeld door The A. V. Club, How I Met Your Mother's cast blijft een van de betere sitcom-ensembles van het afgelopen decennium.' De indrukwekkende opeenstapeling van inside jokes gedurende negen seizoenen maakt de kijkervaring van How I Met Your Mother ongelooflijk intiem en lonend.

1 "Freaks And Geeks" is een volkslied voor de buitenbeentjes en underdogs van de wereld

Gekken en nerds
Gekken en nerds

Freaks and Geeks is een van de weinige familieshows die de tand des tijds heeft doorstaan. Het verhaal is ontroerend en aanhankelijk en richt zich op de beproevingen en beproevingen van middelbare scholieren en hun respectieve sociale groepen. Fans van Ben Wyatt kunnen het karakter van muzieknerd Nick Andopolis aannemen en fans van April Ludgate kunnen de sarcastische en bijtende humor van Kim Kelly waarderen.

Aanbevolen: