15 dingen die je niet wist over de tijd van Aubrey Plaza in parken en recreatie

Inhoudsopgave:

15 dingen die je niet wist over de tijd van Aubrey Plaza in parken en recreatie
15 dingen die je niet wist over de tijd van Aubrey Plaza in parken en recreatie
Anonim

Aubrey Plaza staat bekend om haar uitgestreken humor en iconische vertolking van de apathische stagiaire April Ludgate en is uitgegroeid tot een van de meest bekende Amerikaanse komieken van vandaag. Met haar uiteenlopende vaardigheden in het uitvoeren van stand-up, improvisatie en sketchcomedy, evenals haar alom geprezen acteervaardigheden, heeft ze talloze opwindende rollen op zich genomen in zowel film als tv. Deze omvatten het spelen van een gedesillusioneerde afgestudeerde student in Safety Not Guaranteed, een vleesetende zombie in Life After Beth en een doodsbange moeder in de reboot van Child's Play.

Desalniettemin heeft haar bekendheid uiteindelijk nog steeds zijn wortels in haar rol in Parks and Recreation, een hilarische en hartverwarmende politieke satire over het komen en gaan van de Parks-afdeling van de overheid in Pawnee, Indiana. Hier bekijken we 15 verrassende dingen die je misschien niet wist over Aubrey's tijd in de show.

15 Aubrey's afscheidscadeau voor de cast was haar bloed en haar

Zoals Aziz Ansari in een interview aan Conan O'Brien vertelt, gaf Aubrey de cast haar bloed, haar en teennagels als afscheidscadeau vlak voordat Parks and Recreation de productie afrondde. Volgens The Richest was Ansari heel blij met het geschenk, omdat hij vond dat dit op de echte Aubrey Plaza-manier was gedaan, maar hij was teleurgesteld toen hij ontdekte dat het niet echt haar eigen bloed was.

14 Ze woonde co-ster Amy Poehler's Improv Theatre bij

Sinds 2004 gaat Aubrey naar het Upright Citizens Brigade Theatre, waar ze improvisatie- en sketchcomedy opvoert. Het theater is een creatief trainingscentrum dat is opgericht door leden zoals Ian Roberts en Matt Walsh, evenals een goede vriend van Aubrey en mede-ster van Parks and Recreation, Amy Poehler.

13 Het karakter van April Ludgate is speciaal voor haar geschreven

Als je denkt dat Aubrey Plaza is geboren om de rol van April Ludgate te spelen, dan zit je niet ver van de waarheid. Volgens Mental Floss besloot castingdirector Allison Jones om een rol speciaal voor Aubrey te schrijven nadat de actrice haar tijdens audities 'een uur lang echt ongemakkelijk had gemaakt'.

12 De relatie van haar personage met Andy Dwyer was niet gepland

De iconische relatie tussen Andy en April was eigenlijk niet vanaf het begin gepland. Voordat hij de langdurige partner van April werd, woonde Andy bij Ann Perkins in haar huis naast de grote put. De producers waren voor het eerst getuige van een vonk tussen de contrasterende personages tijdens de aflevering waarin April zegt dat ze de band van Andy zou "krijgen".

11 Van haar co-sterren was ze de meest onhandige in interviews

Aubrey staat bekend om haar vaak ongemakkelijke maar charmante publieke persoonlijkheid en heeft een behoorlijke reputatie opgebouwd voor het ongemakkelijk maken van talkshowhosts en interviewers. Zoals de actrice zelf citeerde: "Ik heb het gevoel dat sarcastisch een woord is dat mensen soms gebruiken om mij te beschrijven, dus als ik iemand ontmoet, is het bijna alsof ze het gevoel hebben dat ze ook sarcastisch moeten zijn."

10 Ze baseerde April Ludgate op haar zus Natalie

Zoals vermeld op IMDB, baseerde Aubrey haar personage op haar jongere zus Natalie. Natalie was ook te zien in de show als de emotieloze jongere zus van April Ludgate, die een kick krijgt door Andy Dwyer in de maling te nemen. De familiegelijkenis is opvallend in de show, omdat ze allebei een sterk gevoel van sarcasme en apathie ten opzichte van omringende gebeurtenissen vertonen.

9 Ze kreeg te horen dat "Parken en recreatie" moest worden geannuleerd

Voordat de populariteit van de show omhoogschoot, ontving Aubrey opmerkingen van verschillende mensen in de branche dat Parks and Recreation binnenkort zou worden geannuleerd. Dit was te wijten aan hun consequent lage kijkcijfers en gebrek aan berichtgeving in de media. Het is echter veilig om te zeggen dat de show niet lang in de schaduw van anonimiteit bleef.

8 In tegenstelling tot april kan Aubrey geen Spaans spreken

Volgens Housley kan Aubrey geen woord Spaans spreken, hoewel haar vader Puerto Ricaans is. Ze zegt zelf dat ze zou willen dat ze de taal vloeiend sprak, omdat dit haar zou helpen om beter met haar familie te communiceren. April Ludgate lijkt deze wens voor haar te vervullen in een van de eerdere afleveringen van de show, waarin wordt getoond dat ze vloeiend Spaans spreekt.

7 Ze is het echte leven tegenover haar echtgenoot op het scherm, Chris Pratt

Tijdens het filmen kreeg Aubrey voortdurend advies van haar co-ster en echtgenoot op het scherm, Chris Pratt. Zoals ze vertelt, zei hij altijd tegen haar: "De scheiding is in voorbereiding." Net als Andy en April, kunnen de twee niet meer van elkaar verschillen, zoals Aubrey vermeldt: "Hij is een van die mensen die altijd erg voorbereid is. Ik was een beetje het tegenovergestelde."

6 Ze was bang om getypecast te worden na April Ludgate

Aubrey, een veelvoorkomend probleem van acteurs en actrices in populaire tv-shows, was bang om getypecast te worden na haar rol in Parks and Recreation. Hoewel ze dankbaar was voor de kans om April Ludgate te portretteren, herinnert ze zich dat het een uitdaging was om los te komen van haar wijdverbreide karakterimago.

5 Haar personage was niet bekend toen de piloot werd geschreven

Tijdens de eerste versies van de show werd Aubrey's personage nog steeds gewoon 'Aubrey' genoemd. Dit laat zien hoe nauw Aubrey verwant is met April Ludgate, waarbij de producenten zich uitsluitend lieten inspireren door het echte leven van de actrice in om de contouren van haar personage in de pilot te construeren.

4 Ze prankte Adam Scott door een goblin in zijn trailer te stoppen

Aubrey onthulde in een interview met Hot Ones dat ze een angstaanjagende grap uithaalde met Adam Scott die Ben Wyatt speelde in de show. De grap bestond uit het plaatsen van een toiletgoblin in zijn trailer om hem bang te maken. Een toiletgoblin is een nepmonster dat met zuignappen aan toiletdeksels kan worden bevestigd om iedereen te verrassen die het deksel optilt.

3 Ze was een echte stagiaire bij NBC

Volgens Thought Catalog was een van de belangrijkste dingen die Aubrey met haar personage gemeen had, haar ervaring als stagiaire. Ze werkte als een pagina voor NBC en gaf rondleidingen door hun gebouwen, waarbij ze willekeurige feiten over de studio zou verzinnen. Ze heeft ook een korte tijd als stagiaire voor SNL gewerkt.

2 Haar uitgestreken humor bracht collega's vaak in de war

Vanwege haar uitgestreken levering en ironische opmerkingen, had Aubrey de neiging om de cast en crew te verwarren met haar half-grappende stijl van humor. Dit komt ook tot uiting in haar interviews met Ellen DeGeneres en Conan O'Brien, waar ze doorzeurt over een aantal schijnbaar onmogelijke verhalen, waardoor de presentatoren van de talkshow eruit flapten: "I don't believe you!"

1 Ze werd aangetrokken door de authenticiteit van April Ludgate

Als commentaar op haar proces van het selecteren van rollen, zegt Aubrey: Ik wil gewoon speciale personages blijven vinden waarvan ik het gevoel heb dat ik ze tot leven kan brengen en personages die echt en niet oppervlakkig zijn.” Het karakter van April Ludgate lijkt in overeenstemming te zijn met deze verklaring, aangezien ze wordt gepresenteerd als een veelzijdig persoon, koud en afstandelijk aan de buitenkant, maar sentimenteel en zorgzaam aan de binnenkant.

Aanbevolen: