15 dingen over 'parken en recreatie' die geen zin hebben

Inhoudsopgave:

15 dingen over 'parken en recreatie' die geen zin hebben
15 dingen over 'parken en recreatie' die geen zin hebben
Anonim

Parks and Recreation is een van de grappigste shows ooit! Iets dat veel mensen misschien niet weten over deze show, is dat deze oorspronkelijk is gemaakt als een spin-off van The Office. Het heeft duidelijk geen echte connectie met The Office, aangezien de personages compleet anders zijn, de stad compleet anders is en Rashida Jones in beide verschijnt! Desalniettemin is Parks and Recreation op zich al een uitstekende show, zonder enige vergelijking.

De show richt zich op een team van medewerkers die dagelijks samenwerken. Ze worden verondersteld zich te concentreren op het doen van alles wat ze kunnen om hun stad beter te maken. Ze wonen in de stad Pawnee, Indiana en zorgen ervoor dat de openbare recreatiegebieden van de stad in orde zijn! Dat geldt ook voor de parken waar kinderen in hun hele gebied spelen. Er is veel goeds te zeggen over een show als deze, maar er zijn ook een paar dingen die niet kloppen!

15 Is Eagleton Two Towns voorbij of op de grens van Pawnee?

Op een gegeven moment wordt de stad Eagleton beschreven als twee steden verderop en op een ander moment wordt het beschreven als direct aan de grens van Pawnee. We zijn hier nogal verward over! Waar ligt de stad Eagleton precies? Is het dichterbij dan we denken, of verder weg?

14 Leslie's Town Seal zegt 1816 terwijl iedereen anders zegt 1817

Het stadszegel in het kantoor van Leslie Knope zegt 1816, terwijl de stadszegels van iedereen 1817 zeggen! We vragen ons af waarom het stadszegel van Leslie Knope een jaar is verwijderd en waarom ze zoiets voor de hand liggends niet heeft opgemerkt als ze zo geobsedeerd is door de details in de geschiedenis van haar stad.

13 Mark Brendanawicz gaf Leslie plannen voor het park dat ze nooit heeft erkend

Eerder in de show gaf Mark Leslie geschreven plannen voor het park dat op de kuil zou kunnen worden gebouwd. Later erkent Leslie de plannen niet. Sterker nog, het lijkt alsof ze vergeet dat de plannen ooit hebben bestaan. Het is een beetje jammer dat de schrijvers van de show vergaten dat Mark die plannen voor Leslie had geschreven.

12 Cassidy uit "The Treaty" en Allison uit "Prom" zijn hetzelfde meisje

Dezelfde actrice werd twee keer gebruikt in twee afzonderlijke afleveringen van Parks and Recreation. Ze speelde de rol van Cassidy in een aflevering met de titel "The Treaty". Ze speelde ook de rol van Allison in de aflevering met de titel "Prom". Dit is niet zo'n groot probleem, omdat veel shows herhaaldelijk acteurs en actrices gebruiken.

11 Leslie is in de war over het jaar waarin haar moeder werd geboren

Leslie Knope lijkt in de war te zijn geraakt over het jaar waarin haar moeder werd geboren. In een aflevering vertelde ze iets over het feit dat haar moeder rond 1950 werd geboren. In een andere aflevering beschrijft het verhaal dat ze vertelt haar moeder die in 1953 werd geboren! Dus wanneer is Leslie's moeder precies geboren?

10 Hoe zijn er palmbomen in Indiana?

Pawnee is een stad in de staat Indiana… Een staat zonder palmbomen. Daarom vragen we ons af waarom we op Parken en Recreatie soms palmbomen op de achtergrond zien. Uiteraard filmen ze de show in Los Angeles, maar de palmbomen moeten altijd verborgen blijven!

9 Is zijn naam Gary of Jerry?

Heet dit personage Gary of Jerry? Dit is een vraag die ons altijd bij zal blijven. Zijn collega's begonnen hem voor de grap de verkeerde naam te noemen om te laten zien hoeveel het hen niet kon schelen, maar als hij thuis is bij zijn familie, noemen ze hem eigenlijk ook de verkeerde naam.

8 Waarom gaf Ron niets om jachtvergunningen?

Ron Swanson werd per ongeluk gekwetst door Tom die geen legale jachtvergunning had. Ron leek zich niets aan te trekken van Toms gebrek aan een jachtvergunning, wat erg vreemd lijkt voor Ron. Ron Swanson is iemand die super ouderwets is en een jachtvergunning lijkt iets waar hij om geeft.

7 Was de moeder van april echt een fan van Duke Silver?

April beweerde dat haar moeder een grote fan was van Duke Silver, maar toen haar moeder in dezelfde kamer was met Ron Swanson, ook bekend als Duke Silver, had ze niet echt een reactie. Het is alsof ze niet eens merkte dat Duke Silver een paar meter bij haar vandaan stond. Een echte fan zou gereageerd hebben!

6 Als Ron zoveel om privacy geeft, waarom stemde hij er dan mee in een documentaire te maken?

Ron Swanson heeft het altijd over hoe hij om privacy en geheimhouding geeft. Hij houdt niet van mensen die iets van zijn zaken afweten en daarom was hij daar een tijdje tegen het hebben van een mobiele telefoon. Daarom is het zo interessant dat hij ermee instemde deel uit te maken van een documentaire.

5 Hoe kwam Gary aan Gayle?

De vraag van een miljoen dollar is… Hoe kwam Gary aan Gayle? Hoe kwam hij bij een vrouw die zo ver buiten zijn klasse staat? In een van de afleveringen merken we dat hij een beetje branie en soepelheid over zichzelf heeft wanneer hij thuis is met zijn vrouw en dochters, dus misschien beantwoordt dat onze vraag.

4 Ron Swansons eerste vrouw, Tammy, was eigenlijk zijn misbruiker

Iets dat voor ons helemaal niet logisch is, is het feit dat de eerste vrouw van Ron Swanson, Tammy, eigenlijk een vrouw was die hem vanaf zijn jeugd nutteloos misbruikte! Dit is iets dat veel kijkers over het hoofd lijken te zien of te negeren, maar het is eigenlijk heel verontrustend en behoorlijk walgelijk.

3 Wat is er met muisrat gebeurd?

Andy maakte deel uit van een band die voortdurend van naam veranderde, maar de meest consistente naam voor de band was eigenlijk Mouse Rat. Onze vraag is… Wat is er met de band gebeurd? Zijn ze samen doorgegaan met muziek maken en liedjes zingen? Of zijn ze totaal uit elkaar gegaan?

2 Hoe gaat het tussen Chris en Ann nadat ze zijn verhuisd?

Het is voor ons niet logisch dat Chris en Ann volledig zijn verdwenen nadat ze waren verhuisd. We vragen ons af hoe het er tussen hen aan toe gaat! Hoe is hun relatie sinds ze Pawnee hebben verlaten? Hun relatie bloeide op een heel mooie manier, dus het feit dat kijkers niet kunnen zien hoe ze zijn geworden, is jammer.

1 We kwamen er nooit achter of Leslie president werd

Leslie Knope wilde vrijwel de hele tijd dat ze op Parks and Recreation was, president worden. We zijn er nooit achter gekomen of ze daadwerkelijk aantrad als president van de Verenigde Staten! Het zou een heel coole laatste aflevering zijn geweest als we erachter zouden komen dat ze werd gekozen om president te worden.

Aanbevolen: