15 weinig bekende feiten over de tijd van Chris Pratt in parken en recreatie

Inhoudsopgave:

15 weinig bekende feiten over de tijd van Chris Pratt in parken en recreatie
15 weinig bekende feiten over de tijd van Chris Pratt in parken en recreatie
Anonim

Parks & Recreation zal altijd een van de grappigste shows op televisie blijven. Oorspronkelijk zou de show een spin-off zijn van The Office. Het is veilig om te zeggen dat The Office en Parks & Recreation veel te veel verschillen hebben, afgezien van het feit dat beide shows mockumentaries zijn die zijn gericht op een groep individuen in hun dagelijkse werk. Oorspronkelijk zou Parks & Recreation Public Service heten, maar uiteindelijk is de naam veranderd. Het is maar goed dat ze de naam hebben veranderd, want Parks & Recreation is er beter op afgestemd!

Aubrey Plaza, Amy Poehler, Aziz Ansari, Rashida Jones en Nick Offerman zijn enkele van de andere acteurs die samen met Chris Pratt in Parks & Recreation speelden. Hij kon goed overweg met zijn costars en is zelfs goede vrienden met sommigen van hen! Lees verder om meer te weten te komen over zijn tijd in de show.

15 Amy Poehler zei dat de auditie van Chris Pratt de beste was die ze ooit had gezien

In haar boek "Yes Please", gaf Amy Poehler toe dat de auditie van Chris Pratt voor zijn rol in Parks & Recreation de beste was die ze ooit had gezien. Ze wilde duidelijk heel graag dat hij de rol van Andy Dwyer zou krijgen en het goede nieuws is dat hij uiteindelijk de rol van Andy Dwyer kreeg!

14 Chris Pratt gaf Aubrey Plaza vaak advies

In een interview met Cosmopolitan zei Aubrey Plaza: ''Chris Pratt vertelde me altijd wanneer hij me advies zou geven: 'De scheiding is de voorbereiding.' Deze twee hadden de beste chemie voor de camera, dus het feit dat ze vrienden waren die elkaar achter de schermen om raad vroegen, is geweldig!

13 In de aflevering "Kaboom" zag Amy Poehler Chris Pratt naakt

Chris Pratt zou huidskleurige shorts dragen in een aflevering met de titel "Kaboom". In de scène zou Amy Poehler hem binnenlopen en met volledige en totale schok reageren. Hij had het gevoel dat haar schokniveau niet voldoende was met de korte broek aan, dus trok hij ze uit.

12 Het karakter van Andy Dwyer had oorspronkelijk maar een boog van 6 afleveringen

Chris Pratt zou maar zes afleveringen gastster zijn in Parks & Recreation als Ann's luie en lethargische vriend. Uiteindelijk werd hij een voltijds, vast castlid in de show. Het is behoorlijk schokkend dat het personage van Chris Pratt oorspronkelijk niet als een fulltime personage werd beschouwd.

11 Chris Pratt verzon zijn eigen dialoog in "The Debate"

“The Debate” is een van de grappigste afleveringen van Parks & Recreation en nu hebben we reden om de aflevering nog grappiger te vinden. Het blijkt dat Chris Pratt in deze aflevering een deel van zijn eigen dialogen heeft verzonnen in plaats van volledig afhankelijk te zijn van het script van de show.

10 De relatie tussen Andy en April was niet gepland

De schrijvers van de show wisten niet dat ze een romance zouden creëren tussen Andy Dwyer en April Ludgate. De chemie tussen de twee eigenzinnige karakters werd uiteindelijk alle zin van de wereld tegen de tijd dat het karakter van April op het punt stond 21 te worden.

9 NBC verwende de verrassing over de bruiloft van Andy en april

De karakters van Andy en April zijn uiteindelijk getrouwd, maar het moest een verrassing zijn voor de kijkers. In een commercial voor de show liet NBC de bonen vallen en onthulde dat de aflevering over hun bruiloft zou gaan. Wat een spelbreker voor fans van parken en recreatie!

8 Chris Pratt improviseerde een grap in 'griepseizoen'

In de aflevering met de titel "Flu Season", voegde Chris Pratt een hilarische grap toe aan de mix. Iedereen in de aflevering werd ziek van de griep en toen het personage van Andy Dwyer de symptomen intypte, liet hij Leslie weten dat ze misschien "netwerkverbindingsproblemen" had.

7 De schrijvers gaven Chris Pratt vrije uitloop in de meeste afleveringen

Chris Pratt is een getalenteerde acteur en de schrijvers van de show merkten dat hij een geweldige fysieke acteur was. Hij wist altijd hoe hij zijn lichaam moest bewegen op manieren die super komisch en hilarisch waren. Ze begonnen "Andy doet iets fysieks" in de scripts te schrijven, zodat Chris Pratt kon kiezen wat hij wilde doen.

6 Chris Pratt vindt zijn castmates in parken en recreatie geweldig

Volgens IGN zei Chris Pratt: "Dit team was geweldig, en het proces om deze show te maken sprak me aan en was zo perfect voor mij, zoals de manier waarop ik graag werk. Alsof het los is en het is leuk, en je mag elke keer iets nieuws proberen…" Werken met vrienden is meestal altijd geweldig!

5 Chris Pratt vond het leuk toen Andy in de put woonde

Volgens IGN zei Chris Pratt: Ik vond het heerlijk om in de Pit te wonen. Dat was geweldig. Wonen in de Pit was geweldig en het hebben van vuilgevechten en rotsgevechten met zwervers. Het is alsof je vies bent, dat was gewoon het beste voor mij. Stunts erin doen.” Andy woonde een tijdje in een vuilput nadat Ann hem eruit had geschopt.

4 Chris Pratt schonk Nick Offerman een boom

Als cadeau besloot Chris Pratt Nick Offerman een boom te geven. De boom is een 181 jaar oude Douglas Fir. De vriendschap tussen Chris Pratt en Nick Offerman is echt, ook al waren de personages die ze speelden in Parks & Recreation verre van vriendelijk.

3 Chris Pratt houdt van het karakter van Andy Dwyer

In een interview met Sway's Universe zei Chris Pratt: Ik hou zo veel van het karakter van Andy Dwyer. Ik heb zoveel van mijn hart en mijn ziel in dat personage gestopt. Mijn komische clown, mijn komische film waar ik aan werk sinds ik kon lopen, is dat personage.

2 Chris Pratt denkt dat werken aan parken en recreatie een droom was die uitkwam

In een interview met Sway's Universe zei Chris Pratt: Hij is de personificatie van alles aan mij dat komisch is. En de kans krijgen om 150 afleveringen aan die show te werken, was gewoon een droom die uitkwam. Dus ik zou breng het zeker terug.”

1 Chris Pratt zei dat hij open staat voor een herstart van parken en recreatie

In een interview met Sway's Universe zei Chris Pratt: "Er zijn banen die ik in het verleden heb gedaan waar ik gerust kon zeggen dat ik dat nooit meer zou doen, maar Parks And Rec is daar niet een van." Als hij open staat voor een reboot van Parks & Recreation, staan wij dat ook en we hopen dat de rest van de cast dat ook is!

Aanbevolen: