15 Awesome Sauce BTS-details uit de reeks parken en recreatie

Inhoudsopgave:

15 Awesome Sauce BTS-details uit de reeks parken en recreatie
15 Awesome Sauce BTS-details uit de reeks parken en recreatie
Anonim

Parks and Recreation is echt een sitcom als geen ander. Hoewel velen er dol op zijn om vergelijkingen te maken tussen The Office en The Office, zijn de shows echt twee totaal verschillende wezens. Begrijp ons niet verkeerd, The Offie is een meesterwerk in zijn eigen soort, maar Parks and Rec biedt iets anders. Het bracht Chris Pratt niet alleen naar het sterrendom van superhelden, maar het is ook gewoon echt hilarisch en oprecht de hele weg door.

Vandaag brengen we hulde aan Leslie, Ron en elke andere lokale Pawnee. We zijn achter de schermen gegaan om een paar geweldige sausdetails te verzamelen die zelfs de grootste fans van de show waarschijnlijk nog niet hebben gehoord. Hierna zijn we er zeker van dat iedereen een serieus verlangen zal hebben naar enkele van JJ's beroemde wafels. Deze is voor jou, Li'l Sebastian!

15 Chris Pratt kreeg zijn rol dankzij zijn werk aan de O. C

Chris Pratt gastrollen op The O. C
Chris Pratt gastrollen op The O. C

Er zijn veel leuke feiten te vinden over de tijd van Chris Pratt op Parks and Rec. Een van de interessantere zou echter zijn dat hij zijn rol in Parks and Rec heeft beland dankzij zijn korte periode in het populaire tienerdrama, The O. C. Volgens Mental Floss, een voormalig schrijver voor The O. C. toevallig ook de vrouw van de maker van Parks en Rec, Michael Schur. Het draait allemaal om wie je kent!

14 Verschillende resultaten voor Leslie's verkiezing werden gefilmd

Leslie Knope tijdens haar campagne op het podium
Leslie Knope tijdens haar campagne op het podium

Als je maar al te graag wilde weten of Leslie de verkiezingen had gewonnen, was je niet de enige. Het bleek dat zelfs de schrijvers tot op het laatste moment onzeker waren over de uitkomst. "We hebben eigenlijk drie verschillende eindes geschoten, deels omdat we er zeker van willen zijn dat degene die we kiezen de juiste is en we behouden ons het recht voor om van gedachten te veranderen", onthulde Schur aan de Hollywood Reporter.

13 Een eerste titelidee voor de show was 'Public Service'

Ron, Leslie, Andy poseren voor een BTS-foto Parks and Rec
Ron, Leslie, Andy poseren voor een BTS-foto Parks and Rec

Dat klopt, een sterke kanshebber in de begindagen voor de titel van de show was eigenlijk Public Service. Om eerlijk te zijn, het is niet de slechtste werktitel die we ooit hebben gehoord, hoewel Parks and Recreation wel het beste bij de serie past. Volgens de voormalige co-voorzitter van NBC werd de titel geschrapt vanwege de angst dat het zou overkomen als spot met ambtenaren.

12 Octavia Spencer had Donna kunnen spelen

Retta en Octavia Spencer naast elkaar
Retta en Octavia Spencer naast elkaar

Parks and Rec had veel geweldige gaststerren van beroemdheden, maar de altijd getalenteerde Octavia Spencer was daar niet een van. De actrice had echter ook een vaste serie kunnen zijn. Tijdens de casting was ze in voor de rol van Donna Meagle. We houden van Spencer, maar Retta was absoluut de beste keuze.

11 Na twijfelachtige recensies voor het eerste seizoen, was Leslie's personage getweaked

Amy Poehler BTS in make-up voor Parks en Rec
Amy Poehler BTS in make-up voor Parks en Rec

Zoals bij veel tv-shows was het eerste seizoen van Parks and Rec niet het sterkste. Hoewel er duidelijk potentieel was, moesten er een aantal dingen worden veranderd voor het tweede seizoen. Een van de grootste aanpassingen die volgens maker Michael Schur zijn gemaakt, was de persoonlijkheid van Leslie Knope. Kijkers lazen haar aanvankelijk als dom en onintelligent, een verre schreeuw van wie ze echt bleek te zijn.

10 Amy specifiek gevraagd om niet met baby's te werken in het laatste seizoen

Leslie Knope drinkt een grote frisdrank in haar kantoor
Leslie Knope drinkt een grote frisdrank in haar kantoor

In een interview dat Retta deed met Vulture, legde de actrice de reden uit voor de tijdsprong in het laatste seizoen. Blijkbaar was het eigenlijk alles wat Poehler deed. Poehler verzocht specifiek om niet met baby's op de set te werken, omdat ze in die tijd haar eigen baby's thuis had. Door de tijdsprong konden baby's perfect uit het verhaal worden geknipt.

9 Rob Lowe werd maar voor een paar afleveringen aangenomen

Rob Lowe in Parks and Rec met boek
Rob Lowe in Parks and Rec met boek

Zowel Rob Lowe als Adam Scott waren uitstekende toevoegingen aan de serie, hoewel Lowe's Chris Traeger eigenlijk nooit bedoeld was als een terugkerend personage. We willen niet eens denken aan een universum waar Ben en Leslie nooit bij elkaar zijn gekomen, maar zelfs de gedachte dat Traeger er niet is, doet pijn aan het hart. Gelukkig waren Lowe en de schrijvers het erover eens dat zijn personage te goed werkte om eruit te worden geknipt.

8 De show begon als een spin-off voor het kantoor

Leslie en Anne knuffelen in Parks en Rec
Leslie en Anne knuffelen in Parks en Rec

Het is geen toeval dat Rashida Jones speelde in zowel Parks als Rec en The Office. Het hele idee voor deze show in het begin was om een spin-off te zijn van de bestaande NBC-komedie. Volgens Mental Floss hebben de makers het idee echter snel geschrapt omdat ze een hitserie op zichzelf zagen.

7 Niet alleen fans voelen zich slecht voor Jerry, maar ook voor de cast en crew

Jerry krijgt een taart in het gezicht van Andy
Jerry krijgt een taart in het gezicht van Andy

Volgens de IMDb-pagina van de show voelden zelfs de cast en schrijvers zich vreselijk over alles wat er met Jerry gebeurde tijdens de serie. Dit werd extra moeilijk gemaakt omdat Jim O'Heir, de man achter de rol, naar verluidt de aardigste man is die er is. Om alle klappen te verzachten, kreeg Jerry het perfecte leven buiten het werk.

6 NBC heeft een toevallige spoiler uitgebracht over april en Andy's bruiloft

Andy en April poseren voor een foto op hun bruiloft
Andy en April poseren voor een foto op hun bruiloft

De relatie van Andy en April door de jaren heen volgen was absoluut een van de beste delen van de hele serie. Vooral hun bruiloft was een behoorlijk magische aflevering. NBC verpestte die geweldige verrassing echter bijna voor iedereen. Het netwerk speelde per ongeluk een advertentie over het online register van het paar twee maanden voordat ze daadwerkelijk in de show trouwden. Ze noemden het een domme fout van een nieuwe medewerker.

5 Nick Offerman wist hoe hij de saxofoon moest bespelen lang voordat Duke Silver in de buurt kwam

Ron Swanson speelt saxofoon als Duke Silver
Ron Swanson speelt saxofoon als Duke Silver

Hoe is dit voor een geweldig saustoeval? Volgens IMDb hadden de schrijvers, toen ze besloten om het alter ego van Duke Silver, de vlotte saxofonist, voor Ron Swanson te creëren, geen idee dat Nick Offerman het instrument al kon bespelen. Het lijkt erop dat Duke Silver gewoon bedoeld was!

4 Casting werd gedaan voordat alle personages volledig waren geschreven

Parks and Rec Achter de schermen Cast Pic
Parks and Rec Achter de schermen Cast Pic

Volgens ScreenRant besloten de makers toen Parks and Recreation nog in de kinderschoenen stond, om op een zeer ongebruikelijke manier te gaan casten. In plaats van acteurs te laten lezen voor specifieke rollen, kozen ze gewoon degenen uit waarvan ze dachten dat ze het soort komische voorsprong hadden waarnaar ze op zoek waren. Nadat ze hun sterren hadden gecast, schreven ze elk personage op.

3 Schrijvers zouden gewoon 'Andy doet iets fysieks' in het script zetten

Burt Macklin van Parks and Rec
Burt Macklin van Parks and Rec

Als een leuk trivia-punt op de IMDb-pagina van de show, is onthuld dat Chris Pratt vrijwel vrij spel had om zijn ding te doen als het ging om zijn bovengemiddelde talenten in fysieke komedie. De acteur heeft niet alleen enkele van de meest memorabele regels van zijn personage verbeterd, maar de meeste van zijn fysieke stukjes waren ook van hemzelf.

2 Pawnee: The Greatest Town In America werd eigenlijk al in 2011 gepubliceerd

Pawnee Greatest Town in Amerika Boek
Pawnee Greatest Town in Amerika Boek

Je hebt het goed gelezen, we kunnen allemaal ons eigen exemplaar van Leslie Knope's Pawnee: The Greatest Town in America kopen. Het boek werd in 2011 in het echt gepubliceerd en is nog steeds te koop. Misschien is het tijd om de titel toe te voegen aan je Amazon-verlanglijstje!

1 Een relatie was niet het oorspronkelijke plan voor April en Andy, maar hun chemie kon niet genegeerd worden

Andy en April knuffelen, Chris Pratt in Johnny Karate-outfit
Andy en April knuffelen, Chris Pratt in Johnny Karate-outfit

Gedurende bijna de hele serie bewezen April en Andy dat ze zowat het schattigste tv-koppel in de geschiedenis waren. Het plan was echter nooit om de datum in de eerste plaats te hebben. Volgens ScreenRant was het in een vroege aflevering waarin Andy en April de enige twee die nog op kantoor waren, dat iedereen hun chemie realiseerde. Het was duidelijk dat ze geen andere keuze hadden dan ze achteraf te koppelen!

Aanbevolen: