Tiger King'-spin-offs: we moeten ECHT weten of Carole Baskin haar man heeft vermoord

Inhoudsopgave:

Tiger King'-spin-offs: we moeten ECHT weten of Carole Baskin haar man heeft vermoord
Tiger King'-spin-offs: we moeten ECHT weten of Carole Baskin haar man heeft vermoord
Anonim

Joe Exotic zit momenteel misschien achter de tralies, maar dat zal naar verwachting weinig tot geen invloed hebben op de fans van Tiger King. De documentaireserie op Netflix die de exotische dierenindustrie en alle misdaad, wendingen en kleurrijke personages verkent, heeft miljoenen harten over de hele wereld veroverd. En dankzij het huidige scenario zijn de geïsoleerde massa's die in hun huizen opgesloten zitten in deze serie, wat bijdraagt aan de populariteit ervan.

Tiger King' Special wordt uitgebracht door Fox - één nieuwspagina
Tiger King' Special wordt uitgebracht door Fox - één nieuwspagina

Een bonus 'Tiger King'-aflevering

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is, heeft Netflix hints gegeven om aan een formele bonusaflevering te werken om de serie af te ronden. Een paar dagen geleden tweette Netflix zelfs een deel van een interview met Exotic vanuit de gevangenis, waarin werd gesuggereerd dat er mogelijk nieuwe inhoud in de pijplijn zit. De geruchten namen grotere proporties aan toen Jeff Lowe, de voormalige zakenpartner van Exotic en de huidige eigenaar van de G. W. Exotic Animal Park in Oklahoma, vermeldde dat Netflix nog een aflevering aan de docu-serie toevoegt.

Tiger King 'Bonus Episode' Samenvatting - Life After Joe Exotic
Tiger King 'Bonus Episode' Samenvatting - Life After Joe Exotic

Een door TMZ geproduceerde Tiger King-special op Fox

Volgens The Hollywood Reporter is Fox het eerste netwerk dat een aandeel krijgt in de populariteit van Tiger King als een aankomende special, TMZ Investigates: Tiger King- What Really Went Down? kwam in de lucht. De special, uitgezonden op maandag 13 april, werd gepresenteerd door Harvey Levin van TMZ.

Het beloofde dieper in te gaan op de schuld van Exotic en ook onderzoek te doen naar de verdwijning van Baskins eerste echtgenoot. Hoewel kijkers meer gedetailleerde beelden kunnen verwachten, is de kans groot dat deze persoon niet veel doet om het verhaal vooruit te helpen, maar voor fans die reikhalzend uitkijken naar meer Tiger King-inhoud, zal het een snelle oplossing zijn.

An Investigation Discovery Documentary Series

Ergens later dit jaar, I. D. zal het 'definitieve vervolg' op Netflix' documentaire uitzenden. De ID-serie zal het perspectief van de Exotic laten zien. Zoals een persbericht stelt, onthult het onderzoek geheimen die alleen Joe kent, en de exclusieve beelden zullen proberen die ene vraag te beantwoorden iedereen in Amerika vraagt zich op dit moment af: is zij, hoewel Carole Baskin het heeft ontkend, verantwoordelijk voor de verdwijning van haar man, Don Lewis?

TMZ heeft volgende week een Tiger King Special
TMZ heeft volgende week een Tiger King Special

Een gelimiteerde serie met Kane McKinnon in de hoofdrol

In tegenstelling tot de andere twee aankomende series, was dit project begonnen voordat de Netflix-show zo populair werd. McKinnon zal ook de hoofdrol spelen als Carole Baskin, wat schijnbaar een fantastische keuze is, ook al is McKinnon een beetje jong. We hebben niet veel te onthullen over de serie, omdat deze niet is aangesloten op een netwerk of streamingdienst en er dus nog geen releasedatum voor is.

Een Ryan Murphy-serie met in de hoofdrol Rob Lowe als Joe Exotic

Rob Lowe plaatste onlangs op Instagram, verkleed als exotisch, met het bijschrift waarin duidelijk wordt vermeld dat hij en Ryan Murphy hun eigen versie van dit gekke verhaal zullen ontwikkelen. Noch Murphy noch Lowe hebben bevestigd of dit een originele serie zal zijn die aan de gang is of dat het alleen maar cosplay was. Maar als deze serie gebeurt, vraag je je af hoeveel Tiger King te veel Tiger King is.

Aanbevolen: