Hier is waarom 'Carole Baskin's Cage Fight' anders zal zijn dan 'Tiger King

Inhoudsopgave:

Hier is waarom 'Carole Baskin's Cage Fight' anders zal zijn dan 'Tiger King
Hier is waarom 'Carole Baskin's Cage Fight' anders zal zijn dan 'Tiger King
Anonim

The Tiger King was niet zomaar een show, het was een hedendaags fenomeen dat al snel een verslaving werd voor miljoenen kijkers over de hele wereld. Iedereen stemde af om te zien waar het dramatische verhaal over de grote kat over ging, en het leek erop dat, hoe gek het verhaal rondom de personages ook leek te zijn, de dingen met elke bocht meer en meer verdraaid werden.

Tijdens de show liet Carole Baskin een blijvende indruk achter op fans, wat de deur heeft geopend voor haar nieuwe spin-offshow genaamd Carole Baskin's Cage Fight. Deze docuserie, die over een paar weken in première gaat, belooft fans een heel andere ervaring te geven dan die van The Tiger King, zij het met dezelfde focus op het welzijn van deze verbluffende wilde dieren.

8 Het draait allemaal om haar kant van het verhaal

De Zuid-Afrikaan onthult dat een van de grootste verschillen tussen The Tiger King en Carole Baskin's Cage Fight, ligt in het feit dat dit verhaal volledig wordt verteld vanuit Baskin's perspectief. Het vertelt het verhaal van haar missie en haar werk op basis van de opvattingen en perspectieven van Carole, en fans krijgen echt de innerlijke werking van haar leven te zien. De berichten die worden doorgegeven, komen uitsluitend uit het oogpunt van haar persoonlijke ervaring, en fans gaan samen met Carole op avontuur terwijl ze wordt geconfronteerd met een reeks uitdagingen en controversiële situaties.

7 Het is haar forum voor dierenrechtenactivisme

Gezien het feit dat dit de nieuwe stem is voor het verhaal van Carole Baskin, kunnen fans verwachten dat haar nieuwe spin-offshow zal worden gebruikt als een forum voor haar dierenrechtenactivisme. Ze zal haar vermogen gebruiken om miljoenen kijkers ten volle te bereiken door in elke hoedanigheid agressief te blijven pleiten voor een eerlijke behandeling van dieren en voor dierenrechten. Het welzijn en het welzijn van de dieren onder haar hoede, en de dieren die ze probeert te redden, zullen allemaal voorbeelden zijn van het grotere geheel van de zorg voor alle levende soorten.

6 Ze duikt in het onderzoeken van Joe Exotic's Zoo

The Tiger King bekeek alle situaties die aan het publiek werden gepresenteerd vanuit alle hoeken, maar Carole Baskin's Cage Fight belooft het perspectief van Baskins te isoleren, waardoor hij een diepe duik neemt in het onderzoeken van Joe Exotic's Zoo. Geen middel blijft onbeproefd, terwijl Baskin probeert alle geheimen en wandaden te ontdekken die over het hoofd werden gezien toen Joe Exotic de volledige controle en autoriteit had over zijn eigendom.

5 'Carole Baskin's Cage Fight' is achter de schermen en ongefilterd

Deze nieuwe docu-serie belooft fans mee te nemen achter de schermen voor een ongefilterde, onaangepaste en zeer openhartige ervaring. De emoties zijn rauw, het drama is echt en er is niets geschreven voor het plezier van entertainment. De amusementswaarde komt van de echte adrenaline die door de televisies van miljoenen kijkers over de hele wereld wordt gepompt. Carole duikt ver onder de oppervlakte van de huidige problemen in Joe Exotic's Zoo, en in situaties waarin dieren slecht worden behandeld of niet worden verzorgd.

4 kijkers betreden een geheime, gevaarlijke wereld

De wereld van de redding van grote katten is een donkere, gevaarlijke, ondergrondse wereld, en Carole Baskin is net een gids geworden. Ze heeft ermee ingestemd om veel van de diepgewortelde geheimen te onthullen rond bedrijven die grote katten huisvesten, verschillende reddingsorganisaties en degenen die bereid zijn alles te doen wat nodig is om geld te verdienen. Het onthullen van deze geheimen heeft een hoge prijs, en Baskin is bereid de gok te wagen, zelfs als dat betekent dat de levens van degenen die onschuldige dieren schade toebrengen, moeten worden blootgelegd om dit te doen.

3 Onverwachte allianties

13 november wordt een grote dag voor Discovery, aangezien Carole Baskin de krachten bundelt met een aantal zeer interessante mensen, om te helpen alle geheimen te ontrafelen die de oude dierentuin van Joe Exotic heeft. In een wilde draai werkt ze samen met het nichtje van Joe Exotic, Chealsi Putman, van wie wordt gezegd dat hij veel details achter de schermen over de dierentuin heeft die nuttig zullen blijken te zijn voor de ontdekking van Baskin. Een andere alliantie waar Baskin op vertrouwt, is een gepensioneerde rechercheur moordzaken genaamd Griff Garrison, die zijn uitgebreide ervaring leent voor het onderzoek naar mogelijke dierenmishandeling en wangedrag.

2 Deze show belooft confrontaties en drama

Yahoo doet verslag van de introductie van een nieuwe kant van Carole Baskin die fans echt nog nooit eerder hebben gezien. Zij en haar team van bondgenoten staan sterk te midden van gevaar terwijl ze het opnemen tegen mensen uit een aantal zeer schaduwrijke plaatsen. Degenen die worden beschuldigd van gruwelijke misdaden tegen dieren nemen het op tegen Baskin, terwijl ze hun levensonderhoud op de proef stelt door hun onethische tactieken bloot te leggen. De show bevat veel drama omdat beide partijen hun mannetje staan en de conflicten verhitten.

1 Het is klaar om Carole Baskin in een ander licht te laten zien

Carole Baskin werd op een bepaalde manier geportretteerd in The Tiger King, en ze weigert slechts in één licht gezien te worden. De baanbrekende release van deze docuserie geeft haar de volledige controle over Joe Exotic's dierentuin, en terwijl ze oppermachtig is met deze hefboomwerking, bepa alt ze de leiding en bewijst ze dat ze pure wil en vastberadenheid heeft om haar opdracht door te zetten. Met hernieuwde vasthoudendheid en veel meer lef en woestheid dan fans ooit hebben gezien, loopt Carole Baskin voorop bij het neerhalen van de "slechteriken" om haar dierenrechtenmissie tot het einde te volbrengen.

Aanbevolen: