Nieuwe Tiger King Limited Series-zones in op Carole Baskin's vermiste echtgenoot-zaak

Inhoudsopgave:

Nieuwe Tiger King Limited Series-zones in op Carole Baskin's vermiste echtgenoot-zaak
Nieuwe Tiger King Limited Series-zones in op Carole Baskin's vermiste echtgenoot-zaak
Anonim

De aanhoudende populariteit van Netflix' wilde docuserie Tiger King heeft ertoe geleid dat kijkers over de hele wereld meer eisen van Joe Exotic en zijn aartsvijand Carole Baskin. Investigation Discovery zal fans binnenkort van dienst zijn met een nieuwe gelimiteerde docuserie, en het zal naar verluidt meer licht werpen op de controversiële verdwijning van Carole's eerste echtgenoot, Don Lewis.

Dons verdachte verdwijning werd een van de meest besproken subplots van Tiger King, en het geroezemoes eromheen inspireerde onlangs een sheriff uit Florida om de zaak te heropenen en naar nieuwe aanwijzingen te zoeken.

Een nieuwe Joe Exotic-documentaire komt eraan

Afbeelding
Afbeelding

Investigation Discovery zal binnenkort proberen Tiger King-fans de broodnodige antwoorden te geven over de verdwijning van Jack Donald "Don" Lewis. De eerste echtgenoot van Carole Baskin is niet meer gezien sinds 18 augustus 1997, en ID's beperkte docuseries zullen in het onopgeloste mysterie duiken.

Het project, getiteld Investigating the Strange World of Joe Exotic, zal "de geheimen onthullen die alleen Joe kent en de exclusieve beelden die nooit zijn vertoond."

Het zal zich concentreren op de zaak van de vermiste echtgenoot van Carole Baskin

Afbeelding
Afbeelding

In een verklaring over de aanstaande show merkte ID op dat "Carole nu in de middelste ring van het grote kattencircus staat" en dat er nu een schijnwerper is geplaatst op de zaak van haar vermiste echtgenoot.

“Is ze een onbaatzuchtige kruisvaarder en beschermer van dieren, die onvoorstelbare kracht vond ondanks de mysterieuze verdwijning van haar man? Of zijn we er getuige van dat het masterplan van Carole Baskin eindelijk van kracht wordt?”

Het vervolgt: Ondanks haar beweringen van onschuld, heeft ze de verdwijning van Don Lewis georkestreerd om de controle over zijn fortuin te grijpen, de macht te consolideren en haar vijanden te verwoesten? Niemand lijkt te praten – behalve één man – en die man is het middelpunt van ID’s aankomende onderzoeksreeks.”

De zaak is officieel heropend in Florida

Afbeelding
Afbeelding

Vorige week inspireerde de populariteit van Tiger King de sheriff van Florida die verantwoordelijk was voor de Don Lewis-zaak om nieuwe aanwijzingen te zoeken.

Netflix's docuseries beweerden dat Carole haar man heeft vermoord en hem aan een tijger heeft gevoerd, en Hillsborough County Sheriff Chad Chronister zegt dat hij alle mogelijkheden onderzoekt en naar meer informatie zoekt.

Aanbevolen: