Waarom fans echt willen dat Pete Davidson nog steeds verliefd is op Ariana Grande

Inhoudsopgave:

Waarom fans echt willen dat Pete Davidson nog steeds verliefd is op Ariana Grande
Waarom fans echt willen dat Pete Davidson nog steeds verliefd is op Ariana Grande
Anonim

Pop-icoon Ariana Grande en Saturday Night Live-ster Pete Davidson hadden een van de meest intense romances die de wereld van beroemdheden ooit heeft gezien. Omdat ze in de publieke belangstelling stonden, hadden de twee jonge tortelduifjes elke beweging gevolgd door fans en paparazzi. En zelfs vandaag de dag richt Kanye West's nieuwste Pete Davidson diss zich op zijn vroegere relatie met Ariana Grande. De twee emotionele creatievelingen werden meteen verliefd op elkaar en maakten vrijwel meteen hun verloving bekend. Dus… Wat is er uiteindelijk gebeurd? Waarom zijn ze uit elkaar gegaan? Fans zouden graag zeggen dat hun relatie een gracieus begin had met een minnelijk einde, maar dit is Hollywood en dat gebeurt bijna nooit.

Ariana Grande en Pete Davidson waren zo'n beetje de laatste twee mensen die iemand zou bedenken om samen te stellen, maar de komiek en de popster hebben het op de een of andere manier laten werken, nou ja, in ieder geval voor een paar maanden. Terugkijkend was hun relatie waarschijnlijk slechts de ultieme opleving voor beiden, gecamoufleerd met veel lust. Ze gaven de wereld en zichzelf zo ongeveer een whiplash. Nu Pete Davidson een relatie heeft met Kim Kardashian en Ariana Grande en D alton Gomez officieel zijn getrouwd, kunnen sommige fans niet anders dan nostalgisch worden en wensen dat Pete nog steeds verliefd zou zijn op de 7 Rings-zanger.

Pete Davidson was stapelverliefd op Ariana Grande

Ariana Grande en Pete Davidson schokten de wereld toen ze hun relatie aankondigden. Iedereen dacht eerst dat het een grap was, aangezien ze een nogal vreemd paar waren. Maar ze maakten duidelijk dat het ze niet kon schelen wat iemand dacht terwijl ze gelukkig in hun liefdesbubbel leefden. De twee leerden elkaar kennen op een afterparty van Saturday Night Live. Slechts enkele weken na de eerste ontmoeting kondigden ze aan dat ze terloops aan het daten waren. En slechts een maand daarna maakten de twee hun verloving bekend.

Veel mensen die dicht bij het paar stonden, hebben laten doorschemeren dat de lichtsnelheid van hun korte liefdesaffaire hoogstwaarschijnlijk Pete's toedoen was. Davidson staat bekend als een volkomen hopeloze romanticus, die in bijna al zijn relaties op volle kracht vooruitgaat. In een interview met Toofab onthulde de komiek: "Ik vind het heerlijk om een relatie te hebben. Het maakt me echt gelukkig. Het is ook een ontsnapping aan het leven als je een partner hebt. Het is leuk… Het is fijn om een dame in de buurt te hebben."

Het combineren van een lief en oprecht meisje als Ariana met een man als Pete zou ongetwijfeld een intense romance creëren die een miljoen mijl per minuut bewoog. Hoewel ze uiteindelijk niet zijn getrouwd, zijn er eindeloze video's en schattige foto's van hen die elkaars hand vasthouden en lachen die de harten van fans raken. Het kan niet worden ontkend dat Pete's liefde voor Ariana oprecht en eindeloos leek.

Waarom zijn Ariana Grande en Pete Davidson uit elkaar gegaan?

Hoewel hun relatie niet permanent was, waren de tatoeages die ze bij elkaar kregen dat wel. Davidson schreef Grande's kenmerkende konijnenoormasker achter zijn oor en haar initialen op zijn vinger. Ze kregen ook bijpassende wolkentattoos op hun vingers. Het was echter pas toen Pete werd gearresteerd wegens bezit dat Ariana zich realiseerde dat er een klein probleem zou kunnen zijn.

Toen kwam de ultieme test van hun relatie, wat het begin van het einde was. Ariana's ex-vriend, Mac Miller, met wie ze twee jaar een relatie had, stierf aan een vermoedelijke overdosis drugs terwijl ze verloofd was met Pete. Velen hebben beweerd dat het intense liefdesverdriet dat Ariana doormaakte na de onverwachte dood de belangrijkste oorzaak was van hun breuk. Het overlijden leidde ertoe dat ze haar relatie met Pete opnieuw onder de loep nam en zich afvroeg of het was wat ze nu nodig had. Voor sommige fans was dit een geval van 'juiste persoon, verkeerde tijd'.

Fans twijfelen aan de legitimiteit van de relatie tussen Pete Davidson en Kim Kardashian

Hoewel Pete onmiskenbare chemie had met Ariana, lijkt dat niet het geval te zijn met zijn huidige vriendin. Nu hij met Kim Kardashian aan het daten is, kunnen sommige fans niet anders dan denken dat hun relatie nep is. Kim en Pete zijn waarschijnlijk het meest zijn-zij-of-niet-ze-koppel in het afgelopen decennium. De komiek leek niet bepaald het type van Kim als ze naar haar datinggeschiedenis keek. Hoewel, als mensen naar Pete's datinggeschiedenis kijken, lijkt Kim precies zijn type te zijn. Nu, verschillende datums langs de kust en een reis naar de Bahama's later, gaan de twee nog steeds goed.

Fans proberen nog steeds hun hoofd rond de romance tussen Kim en Pete te wikkelen, terwijl de meeste mensen nog steeds opmerkingen plaatsen als: "Ik moet zeggen dat ik Pete Davidson en Kim Kardashian NIET zag aankomen. dat op hun Bingokaart voor 2021?" Voor sommige mensen kan het ook een PR-stunt zijn voor iets dat eraan komt. Een persoon merkte op: "Ik ben er vrij zeker van dat de wereld hier waarschijnlijk overdreven over reageert en dat er waarschijnlijk een film of iets dergelijks uitkomt." De 'verdachte' romance van Pete en Kim werd ook een meme op sociale media, met veel grappen over hoe Pete de afgelopen jaren met vrouwen uitging die ver buiten zijn bereik waren. Hoewel Davidson een reeks spraakmakende relaties heeft gehad, lijdt het geen twijfel dat fans het gepassioneerde en gedenkwaardige liefdesverhaal tussen hem en Ariana Grande missen.

Aanbevolen: