We hebben de beste CW-shows van de afgelopen 25 jaar gerangschikt

Inhoudsopgave:

We hebben de beste CW-shows van de afgelopen 25 jaar gerangschikt
We hebben de beste CW-shows van de afgelopen 25 jaar gerangschikt
Anonim

Voor degenen die de afgelopen 25 jaar onder een steen hebben geleefd, is The CW in feite een one-stop-shop voor al je tienerdrama-televisiebehoeften. In 1995 werkte het netwerk eigenlijk onder de naam The WB, hoewel in 2006 CBS en Warner Bros. hun krachten hadden gebundeld, een nieuwe naam hadden gekregen en wat we overhielden was The CW. Van klassiekers uit de jaren 90 zoals Buffy the Vampire Slayer tot nieuwe populaire televisieproducten zoals Jane the Virgin, The CW schenkt ons al tientallen jaren eersteklas binge-watching-materiaal.

Ter ere van dit spectaculaire netwerk zullen we de 20 beste shows van The CW rangschikken. We hebben nostalgische klassiekers en moderne meesterwerken. Nu iedereen naar herhalingen op streamingdiensten kijkt, zijn sommige van je meest geliefde series misschien van The CW en misschien weet je het niet eens!

20 One Tree Hill gaf ons 9 jaar lang leven

One Tree Hill - TV Show
One Tree Hill - TV Show

2003 was een uitstekend jaar voor sappige tienerdrama's. In hetzelfde jaar dat One Tree Hill in première ging, deden hitshows als The O. C.. Terwijl de O. C. begon misschien met een grotere aanhang, het duurde uiteindelijk maar 4 seizoenen, terwijl One Tree Hill 9 duurde. De cijfers liegen niet, mensen!

19 90s heksen zijn de beste heksen

Charmed - TV Show - The CW
Charmed - TV Show - The CW

Charmed maakte zijn televisiedebuut in 1998. 3 zussen ontdekken hun ware identiteit als heksen en brengen in feite 8 seizoenen door met het bestrijden van allerlei soorten kwaad. Hoewel we sindsdien natuurlijk soortgelijke verhalen hebben gezien, waren Alyssa Milano, Shannen Doherty en Holly Marie Combs in 1998 de heksen om te zijn!

18 Sorry Henry Cavill, maar Tom Welling zal altijd onze Superman zijn

Smallville - The CW
Smallville - The CW

Voor degenen die tegenwoordig geobsedeerd zijn door alles wat MCU is, kun je Smallville daarvoor heel erg bedanken. Deze serie uit 2001 vertelde het verhaal van Clark Kent AKA Superman. De populariteit van de show had een enorme impact op het superheldengenre en het was eerlijk gezegd gewoon een heel vermakelijke show. Binge-watch vandaag alle 10 seizoenen op Prime Video!

17 Het is onmogelijk om niet voor Hart Of Dixie te vallen

Hart of Dixie - TV Show - CW
Hart of Dixie - TV Show - CW

Hoewel The CW dol is op drama, zijn er ook wat luchtige shows te zien. Hart of Dixie is een serie van vier seizoenen over een arts die een praktijk erft in een klein stadje in Alabama. Stadsmeisje gaat land. Eerlijk gezegd, hoeveel moeten we nog zeggen?

16 Gossip Girl: Kom voor de mode, blijf voor de bas

Gossip Girl - Blair & Serena
Gossip Girl - Blair & Serena

In 2007 was Gossip Girl alles! Hoewel de latere seizoenen niet zo goed standhouden, is er nog steeds wat nostalgisch plezier te vinden in de eerdere afleveringen. Rijke en modieuze tieners groeien op zonder regels in de Upper East Side. Er zijn schema's, weddenschappen en een heleboel drama.

15 Smallville, maar voor een nieuwe generatie

Supergirl - TV CW
Supergirl - TV CW

Supergirl ging in première in 2015. De show gaat over de neef van Superman, Kara Danvers, die gedwongen wordt in de rol van een superheld te kruipen wanneer het noodlot toeslaat. Is het buitengewoon anders dan andere op stripboeken gebaseerde series? Nee, maar de 5 beschikbare seizoenen zijn absoluut vermakelijk. Voor degenen die al een fan zijn, je zult enthousiast zijn om te horen dat The CW zojuist een aankomend 6e seizoen heeft aangekondigd!

14 Nikita is een onderschat avontuur boordevol actie

Nikita - CW TV Show
Nikita - CW TV Show

Nikita was nog nooit zo hyped als sommige andere series van The CW, maar het is er een die zeker een beetje liefde verdient. De serie volgt een superspion/moordenaar die wraak zoekt op haar voormalige bazen. Nogmaals, niet het meest originele plot, maar toch een zeer solide serie.

13 Arrow kwam met een heleboel andere geweldige shows

Pijl - CW
Pijl - CW

Arrow was de eerste show in Arrowverse van The CW. Deze originele serie vertelt het verhaal van een burgerwacht-miljardair met een extreem pijl en boog talent. Hoewel Arrow na 8 seizoenen officieel is geannuleerd, hebben we nu tal van andere series in hetzelfde universum. Catch The Flash, Supergirl en Legends of Tomorrow.

12 Ervaar romantiek en geschiedenis in Reign

Regeren - TV Show - CW
Regeren - TV Show - CW

Gedurende 4 seizoenen vertelde Reign het verhaal van Mary, Queen of Scots. Het is echter een CW-serie, dus we zouden deze niet aanbevelen voor geschiedenisliefhebbers die op zoek zijn naar een echt verslag van haar verhalen. Dat gezegd hebbende, de romantiek, het drama en de outfits maken deze show absoluut de moeite waard.

11 Wat Twilight ook fout heeft gedaan, The Vampire Diaries heeft gelijk

The Vampire Diaries - TV Show - CW
The Vampire Diaries - TV Show - CW

Hoewel sommige mensen op dit moment misschien helemaal over de vampiergekte zijn, was er een tijd dat dat het enige was waar iemand om gaf. The Vampire Diaries liep voor een indrukwekkende 8 seizoenen en produceerde zelfs een spin-off serie. In dit tv-drama schitteren de vampiers niet, maar je kunt er zeker van zijn dat ze allemaal gevaarlijk zijn.

10 De flits gaat nog steeds goed

The Flash - TV Show - CW
The Flash - TV Show - CW

Oh ja, The Flash komt terug voor een 7e seizoen. Hoewel Arrow misschien voorbij is, heeft Barry Allen nog wat tijd over. Deze serie richt zich duidelijk op DC Comic-held, The Flash. Nadat hij tijdens een buitenissige storm door de bliksem is geraakt, ontwikkelt Barry Allen een ongelooflijke snelheid. Begin nu met streamen op Netflix!

9 Vergeet TWD, iZombie is veel leuker

Rose McIver wordt wild in iZombie - The CW
Rose McIver wordt wild in iZombie - The CW

iZombie is een van die verrassend goede shows. Zet een aflevering op om als achtergrondgeluid te hebben en het zal niet lang duren voordat je helemaal verslaafd bent. Wanneer Liv in een zombie verandert, realiseert ze zich dat ze een redelijk normaal leven kan leiden zolang ze zich van tijd tot tijd voedt met hersens. Laat de hartverscheurende verhalen over aan TWD en vang iZombie voor wat meer luchtig hersenetend plezier!

8 Angel deed het beter dan de meeste spin-offs

Engel - TV Show
Engel - TV Show

Angel zijn eigen spin-off geven nadat hij Buffy the Vampire Slayer had verlaten, had alle kanten op kunnen gaan. Hoewel fans van Buffy absoluut verdrietig waren om hem te zien vertrekken, bood zijn serie wel iets anders. De show is erin geslaagd om 5 seizoenen te bereiken en hoewel we niet kunnen zeggen dat het zo goed is als Buffy, is het zeker de moeite van het bekijken waard.

7 Iedereen houdt van de 100

De 100 - CW TV Show
De 100 - CW TV Show

Toen The 100 in 2014 voor het eerst werd uitgezonden, had niemand verwacht dat het vandaag de dag nog steeds door zou gaan. Echter, na een rotsachtige eerste reeks afleveringen, vond de show zijn weg en leverde een echt episch verhaal af. In mei krijgen we het 7e en laatste seizoen van de show. Er is tijd om bij te praten!

6 De originelen bliezen TVD uit het park

The Originals - TV Show
The Originals - TV Show

In 2013 begon The Originals zijn reis op The CW. Nadat The CW de populariteit van de personages in TVD realiseerde, gaf The CW ze terecht hun eigen serie. Na een paar seizoenen was het duidelijk dat deze nieuwe show beter was dan de eerste. The Originals vertelt het verhaal van 's werelds allereerste vampierfamilie.

5 Gilmore Girls zullen je elke keer op je gevoel slaan

Gilmore Girls - The CW
Gilmore Girls - The CW

Gilmore Girls is een tijdloze klassieker. Lorelai en Rory zijn zonder twijfel het beste moeder-dochterduo dat ooit op televisie te zien is geweest. De show is warm, geruststellend en eerlijk gezegd, super hilarisch. Na slechts 1 aflevering te hebben gezien, ga je op huizenjacht in echte steden die vergelijkbaar zijn met Stars Hollow. Geniet van 7 seizoenen, plus een 4-delige reboot op Netflix.

4 Veronica Mars houdt nog steeds stand

Veronica Mars - CW - TV Show
Veronica Mars - CW - TV Show

Alleen al kijken naar een jonge, schattige Kristen Bell is genoeg om iedereen deze populaire serie meteen te willen bingewatchen. Dat is echter slechts de helft van het plezier met Veronica Mars. De show vertelt het verhaal van een voormalig populair meisje dat nu als PI werkt. De humor is duidelijk en de mysteries zijn uitstekend.

3 Jane The Virgin is totaal uniek

Jane The Virgin - tv-programma
Jane The Virgin - tv-programma

Na een verwarring bij de dokter, realiseert Jane, die heel erg maagd is, dat ze zwanger is nadat ze per ongeluk kunstmatig is geïnsemineerd. Met zo'n wild en origineel uitgangspunt is het geen verrassing dat deze serie een hit werd. Er zijn 5 seizoenen van deze show om van te genieten en Rotten Tomato heeft ze beoordeeld met een uitstekende 100%.

2 Buffy Summers is de enige held die we ooit nodig zullen hebben

Buffy The Vampire Slayer - TV-show
Buffy The Vampire Slayer - TV-show

We hebben al veel verhalen over vampier- en superhelden in deze lijst behandeld, maar Buffy the Vampire Slayer geeft ons dat allemaal in één ongelooflijk geweldige serie. In elke generatie wordt een moordenaar geboren, en wanneer deze verantwoordelijkheid bij het Californische meisje Buffy Summers v alt, besluit ze op haar eigen, stijlvolle manier de strijd aan te gaan met 's werelds meest kwaadaardige kwaad.

1 Er is geen ruzie met het succes van Supernatural

Bovennatuurlijk - TV Show - CW
Bovennatuurlijk - TV Show - CW

Supernatural is een enorme geldmaker geweest voor The CW. De show is nu aan zijn 15e en laatste seizoen toe. Het is duidelijk dat The CW een zwak heeft voor het bovennatuurlijke, maar deze serie doet de zaken echt goed. Dean en Sam nemen het over als demonenjagers en doen hun best om de wereld van groot kwaad te verlossen.

Aanbevolen: