Waarom nam de carrière van Dane Cook de afgelopen jaren een duik?

Inhoudsopgave:

Waarom nam de carrière van Dane Cook de afgelopen jaren een duik?
Waarom nam de carrière van Dane Cook de afgelopen jaren een duik?
Anonim

Fans hebben de afgelopen jaren niet veel gehoord van Dane Cook. Hij heeft zijn privéleven redelijk privé gehouden, hoewel hij Instagram-kiekjes van zijn huidige vriendin vrij vaak deelt.

Toch weten fans dat hij in de loop der jaren veel persoonlijke ups en downs heeft gehad, en de meest zichtbare "downs" waren carrière-gewijs.

Natuurlijk was er ook die keer dat Dane Cook zijn broer aanklaagde, die in de gevangenis belandde. Afgezien van die wegversperringen heeft Dane het goed voor zichzelf gedaan, en daarom vragen fans zich af waarom hij plotseling van hun radar is verdwenen.

Dus hoe zit het met de carrière van Dane Cook, en waarom leek zijn carrière een duik te nemen?

Fans denken dat de komedie van Dane Cook niet helemaal origineel was

Fans wijzen erop dat Dane Cook een specifiek, zo niet uniek, type komedie heeft. Niet alleen dat, maar sommige van zijn inhoud was helemaal niet origineel, merken ze op, gebaseerd op het hele grap-stelende drama.

Afgezien daarvan begon Dane echter sterk en zijn komedie was "vers", zeggen fans. Plotseling, nadat ze nergens uitkwamen, redeneerden ze, was Dane gewoon een van de vele komieken die hetzelfde soort stukjes deden.

Dat hielp hem niet op te vallen, theoretiseerden fans, en mensen begonnen een beetje ergernis met hem te krijgen, wat veranderde in een algeheel negatieve mening.

Er is echter nog een stukje van de puzzel.

Fans zeggen dat Dane Cook te veel deed en last had van oververzadiging

Een ander onderdeel van de theorie dat Dane een beetje een bijzaak in de industrie werd, is dat, zeggen fans, hij de markt met zichzelf oververzadigd heeft.

Eerst zat hij in het comedycircuit en vertelde hij overal grappen. Toen begon hij in films te verschijnen in echt eigenzinnige rollen. Toen waren het meerdere films per jaar, plus een special per jaar, en dat was gewoon te veel.

Dat, in combinatie met het feit dat hij niet dat beetje 'iets speciaals' had, betekende dat mensen hem grotendeels begonnen te negeren, zeggen sommigen.

Natuurlijk ziet Dane het waarschijnlijk niet zo; hij is nog steeds behoorlijk actief met zijn komedie, en echte fans zijn nog steeds toegewijd.

Fans redeneren dat het simpelweg te veel van het goede was voor toekomstige fans. Bovendien denken sommige mensen die niet zo geïnvesteerd hebben als de zelfverklaarde superfans van Dane Cook, dat er een paar andere weetjes zijn die van invloed zijn geweest op Dane's carrière.

Om te beginnen, zo legde een commentator uit, was Dane's komedie niet erg zinvol of diep voor hen. Integendeel, ze dachten dat hij meer een mooi pakket was met niet veel erin.

Als entertainer krijgt hij veel lof -- maar nee-zeggers suggereren dat hij niet genoeg diepgang had om mensen echt verslaafd te krijgen en ervoor te zorgen dat ze terug blijven komen.

Aanbevolen: