Dit is wat je kunt verwachten van 'Russian Doll' seizoen 2

Inhoudsopgave:

Dit is wat je kunt verwachten van 'Russian Doll' seizoen 2
Dit is wat je kunt verwachten van 'Russian Doll' seizoen 2
Anonim

Wat krijg je als Natasha Lyonne en Amy Poehler de show van hun dromen mogen maken? Volgens het dynamische duo was dit de vraag die hen ertoe bracht om Russian Doll te schrijven. De vreemde en duistere komedieserie bevat Natasha Lyonne als Nadia Vulvokov, een onbezonnen, sarcastische New Yorker die keer op keer sterft op haar verjaardag. Hoewel Lyonne vooral bekend staat om haar werk in Orange is the New Black, heeft Poehler beschreven dat ze zoveel meer kan.

"Tony Soprano mag alle dingen zijn. En ik denk aan Natasha als mijn Tony Soprano", verklaarde Poehler in een interview met LA Times.

Afbeelding
Afbeelding

De serie werd hartelijk ontvangen door het publiek vanwege zijn originaliteit, humor en humor. Het kreeg ook veel lof voor zijn volledig vrouwelijke filmteam onder leiding van Lyonne, Poehler en Leslye Headland.

Zoals fans hadden gehoopt, keurde Netflix Russian Doll snel goed voor een seizoen 2 en kondigde het besluit op 11 juni 2019 aan. Lyonne vierde het nieuws zelf op haar Instagram. Maar wanneer komt seizoen 2 uit en komen er nog meer seizoenen?

Wanneer wordt seizoen 2 van "Russian Doll" uitgebracht?

Volgens voorspellingen van Digital Spy en The Thrillist zou Russian Doll seizoen 2 oorspronkelijk uitkomen in februari 2020. In juli 2019 suggereerde Lyonne dat deze voorspellingen correct waren; ze vertelde Deadline dat zij en Poehler begonnen waren met het bespreken van concepten voor het volgende seizoen.

Afbeelding
Afbeelding

Universal Television vertraagde echter de productie van de serie. De show moet nog beginnen met filmen en volgens Deadline heeft het geen vaste leveringsdata, waardoor de studio wat speelruimte heeft bij het navigeren door de zich snel verspreidende uitbraak van het coronavirus.”

Aan de andere kant heeft Production Weekly gezegd dat de opnames voorlopig in mei 2020 zullen beginnen. Als dit waar is, zal seizoen 2 van Russian Doll op zijn vroegst begin 2021 worden uitgebracht.

Komt er een seizoen 3?

In een interview met The Hollywood Reporter zei Headland dat Russian Doll met minimaal drie seizoenen naar Netflix is gegooid. De belofte van een seizoen 3 berust echter op het succes van seizoen 2.

Houd er rekening mee dat Netflix geen show zou oppikken als de schrijvers niet genoeg materiaal hadden voor meerdere seizoenen. Als gevolg hiervan is het meer dan waarschijnlijk dat Headland, Poehler en Lyonne langetermijnstrategieën hebben voor het verhaal, mocht Russian Doll in de toekomst voor meerdere seizoenen worden goedgekeurd.

Wie wordt er gecast in seizoen 2?

Zoals bijna elke fan heeft voorspeld, zal Natasha Lyonne zeker haar rol als Nadia Vulvokov opnieuw opnemen en Charlie Barnett zal waarschijnlijk terugkeren om Alan Zaveri te spelen. Andere favorieten van fans die waarschijnlijk zullen verschijnen zijn Greta Lee als Maxine en Elizabeth Ashley als Ruth Brenner.

Afbeelding
Afbeelding

Sommige acteurs uit seizoen 1 verschijnen mogelijk niet in seizoen 2, afhankelijk van de richting waarin het verhaal gaat. Dascha Polanco bijvoorbeeld, die Beatrice speelt, de ex-vriendin van Alan, keert mogelijk niet terug voor een seizoen 2, aangezien de verhaallijn van Beatrice met Alan zijn beloop heeft gehad.

Na seizoen 2 zal de toekomstige cast echter veel minder voorspelbaar zijn. Headland vermeldde in een interview dat zelfs Lyonne zelf in toekomstige seizoenen misschien niet als de vaste hoofdrol zal verschijnen.

“Toen ze aanvankelijk werd gegooid, was Nadia aanwezig in alle drie [de voorgestelde seizoenen],” legde Headland uit. “Maar het was niet op een heel conventionele manier, als dat logisch is. Ze was altijd aanwezig, omdat we wisten dat Lyonne altijd het kloppende hart en de ziel van deze show zou zijn. Of ze nu achtervolgd werd of ze achtervolgde het verhaal, ze zou er zijn.”

Betekent dit dat Nadia ooit voorgoed kan sterven? Russian Doll-fans krijgen mogelijk pas in 2021 veel antwoorden.

Aanbevolen: