Dit is wat je kunt verwachten van Dragon Ball Super seizoen 2

Inhoudsopgave:

Dit is wat je kunt verwachten van Dragon Ball Super seizoen 2
Dit is wat je kunt verwachten van Dragon Ball Super seizoen 2
Anonim

Dragon Ball Super eindigde op 25 maart 2018, in de originele Japanse dub, en de Engelse versie eindigde op 5 oktober 2019. De show, die begon op 5 juli 2015, was de lang- wachtte op voortzetting van de Dragon Ball-serie, die geen gesyndiceerde tv-show had gehad sinds Dragon Ball GT op 19 november 1997 stopte met uitzenden.

Fans waren blij om een nieuwe show te zien, maar toen Dragon Ball Super begon uit te zenden, begonnen fans het gevoel te krijgen dat de serie een geldklopperij was voor zijn studio, Toei Animation en zijn licentiegever, Funimation.

Dit komt omdat fans begonnen te merken dat het gehaast leek, ten eerste omdat de animatie in de beginbogen van de show erg ondermaats was. Ten tweede waren de eerste twee bogen van de show slechts hervertellingen van eerder uitgebrachte Dragon Ball-films, Dragon Ball Z: Battle of Gods en Dragon Ball Z: Resurrection 'F' voor respectievelijk de eerste en tweede bogen.

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel de animatiekwaliteit met de tijd toenam en de verhaallijnen origineel waren, werd de show nog steeds beschouwd als een geldklopperij, waarbij oude beats van het verhaal opnieuw werden gespeeld en zich over het algemeen zielloos voelde. Ondanks dit wachten fans nog steeds op een nieuw seizoen, maar nieuws over een seizoen is schaars.

Zal er een vervolg komen

Hoewel er niet veel nieuws is geweest over de release van een nieuw seizoen van Dragon Ball Super, is er een manga-vervolg op het verhaal. Deze manga zal waarschijnlijk de basis vormen voor een tweede seizoen van de show. Deze manga is uitgebracht sinds 24 juni 2016, met elke twee weken een nieuwe uitgave.

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel dit geen voortzetting bevestigt, verwijst het er wel naar. Het is ook onwaarschijnlijk dat Fuji TV, het netwerk dat Dragon Ball Super uitzendt in Japan, niet meer afleveringen van de show zal bestellen, gezien de hoeveelheid geld die het oplevert, vooral als je de verkoop van merchandise toevoegt.

Andere releases

Sinds het laatste seizoen van Dragon Ball Super is afgelopen, zijn er naast de manga nog twee andere grote releases van Dragon Ball Media geweest. De eerste is de spin-off tv-serie, Super Dragon Ball Heroes, die op 21 juni 2018 werd uitgebracht, met nieuwe afleveringen van de show die maandelijks verschijnen.

Dragon Ball Super had ook zijn eerste filmrelease op 16 januari 2019 in het westen, getiteld Dragon Ball Super: Broly. Deze film was een canon-vervolg op het tv-programma en gaf een canon-afbeelding van het favoriete personage Broly, dat in drie eerdere niet-canon-films was verschenen.

Afbeelding
Afbeelding

Die film deed het goed aan de kassa ondanks een beperkte westerse release en was de best scorende anime-film van 2018 en een van de best scorende anime-films in de geschiedenis. De film krijgt een vervolg, maar het nieuws daarover is nog beperkter dan nieuws over een nieuw seizoen van het tv-programma.

Plot Ideeën

Zoals eerder vermeld, als we een tweede seizoen van Dragon Ball Super ontvangen, zal de show waarschijnlijk bogen hebben die de verhaallijn volgen die de manga momenteel volgt. Dit houdt in dat Goku en Vegeta vechten tegen een gevangene die jarenlang opgesloten zat in een ruimtegevangenis. De plot ziet ook dat onze favoriete Saiyans betrokken raken bij een mysterieuze patrouille van de Galactische Patrouille, Merus, die op de een of andere manier verbonden lijkt te zijn met de Engelen.

Het is ook waarschijnlijk dat als we nog een seizoen van Dragon Ball Super krijgen, dit de eerste boog is die een hervertelling van de Dragon Ball Super: Broly-film zal zijn. Dit sluit aan bij de trend dat Dragon Ball dit doet met zijn vorige films, evenals met andere populaire anime-series zoals het vervolg op Naruto: Shippuden, Boruto, dat iets soortgelijks deed door zijn film aan te passen tot een boog voor de show.

Afbeelding
Afbeelding

Dit betekent dat als we een vervolg krijgen op Dragon Ball Super: Broly, dit waarschijnlijk vóór een nieuw seizoen van de show zal zijn, zodat het kan worden omgezet in een boog voor het nieuwe seizoen.

Releasedatum

Op dit moment is er geen informatie over een mogelijk tweede seizoen van Dragon Ball Super, maar met alle media die momenteel nog worden uitgebracht en hoeveel geld de show verdient, zullen we er waarschijnlijk een zien eventueel. Verwacht informatie over een tweede film te zien voordat er nieuws over een tweede seizoen uitkomt.

Aanbevolen: